Bravo Oanka80, Marsy,Jeni_h !!! Iepu 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 3
Bumbitza spune:
Buna seara burticoase si mamici
Felicitari Stefimic, Marcy si Jeny pentru printesele voastre!
Sa fiti sanatoase, mult laptic si bebelusele sa fie mancacioase si necolicioase!
N-am prea avut vreme sa mai intru...
Azi am fost la analize de sange si urina, am fost cam slabita mai toata ziua...asa patesc cand mi se ia sange Acum sper doar sa iasa bune, mai am marti de mers la recoltare secretie si gata
Tot azi am inceput si noi cursul de Lamaze, cam tarziu ne-am trezit dar...sper sa reusim sa parcurgem toate capitolele.
Va pup si va urez o seara minunata!
Bebelusa mea e tare activa si vad ca a si inceput o partida de sughitat, sper sa se linisteasca daca ma intind
34+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#
atb spune:
Felicitari Stefimic, Marcy si Jeni!!! Bun venit pe lume printeselor Ioana, Daria Marcela si Sarah Maria!
Miruna, wow ce rapid ai ajuns acasa! Iti doresc cat mai mult laptic si recuperare rapida!!!Bebe Daniel sa fie papacios si necolicios!
Oana, bine ai revenit printre noi! Eric e un frumos si un scump! Vad ca la capitolul alaptat ai gasit solutia, oricum nu aveam alt sfat in plus sa-ti dau decat ce ti-au mai scris fetele pe-aici. Dar la capitolul infofolit ma bag si eu cu un sfat, incearca sa-l lasi mai lejer imbracat, la voi in casa sigur nu e frig, iar caciulita in cap il face mult mai sensibil, eu sunt de parere ca caciulita in casa se da doar dupa baita si atunci doar daca e strict necesar. Si nu doua paturici... ii va fi prea cald si cu siguranta nu va dormi bine nici el, nici voi. Stii ce zic doctorii pediatri despre imbracatul copiilor mici? Imbracati-i cu un rand de haine in plus fata de cum sunteti imbracati voi. Si temp in camera bebelui sa nu fie mai mare de 22-23 grade.
Oanka, ziceai ca ai contractii? Scoatem majoretele?
Asteropi, ce putin mai ai si tu!!!Da-le incolo de cosmaruri, ai sa vezi in cateva zile ce printesa frumoasa o sa-ti tii in brate!
Of, iar am contractii BH, nu mai pot sta pe scaun... Pupici!!!
Adriana 36+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
freedelia spune:
Neatza -- vad ca aseara nu a fost cine stie ce activitate pe forum dupa ce m-am culcat eu. Probabil din cauza ca e weekend.
Azi nu avem nici o nastere programata -- dar poate vine vreun bebe neprogramat.
Andreeasmar -- ce mai faci, ca aveai ceva semne de nastere si apoi nu ai mai intrat? Are cineva numarul ei, fetelor? Ca ar trebui sa fie colega mea de suferinta/bucurie Marti, asta daca nu a nascut intre timp...
Oana -- eu nu pot sa il vad pe bebe Eric, dar l-am vazut in prima poza si e un scumpic. Bine ca ati reusit sa depasiti din greutatile de la alaptat...
Cenia -- eu cand am nascut-o pe Jodie avem timp de forumeala in timp ce papa. La inceput statea la san peste o ora si mai ales noaptea nu puteam sa deschid tv, ca eram intr-un apartament mai micut si as fi trezit tot familionul, asa ca stateam cu ea pe perna de alaptat la san si cu o mana pe forum...
As vrea sa ma duc la biserica, dar pe de alta parte parca n-as iesi din casa... nici nu stiu ce sa fac... ma mai gandesc.
Va pup si sa aveti o noapte buna!!!
39+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
AMR maxim o zi!!!
POZE
Dianami spune:
Salutare si de la noi. Am avut 2 zile cam pline, azi am devirusat pc-ul, a luat sotul un program virusat si am stat toata ziua sa scap de un troian. I-am dat de cap pana la urma.
Maine dimineata imi vin socrii sa-l cunoasca pe bebe. N-au mai fost la noi din august2009, atunci nici nu se vedea burta, iar acum am bebe .
Am citit din urma, am vazut poze, dar cred ca abia maine seara reusesc sa raspund. Cred ca primim si stafeta, nu?
Felicitari din tot sufletul lui Marsy si Jeni, sa va bucurati de bebelusii vostri!
Oana si Miruna, bine ati venit acasa cu iepurasii! De-acum incepe distractia.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
oanaiacovita spune:
Mesaj de la Oanka:
Rugati-va si pt.noi.Sunt in sala de nasteri.
Hai Mariuta!!! Multa putere Oana,nastere usoara!!!!!!
Imi vine nora pe lume!!!
Oana mami de minune mica, Eric Nicholas
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Oana mami de minune mica, Eric Nicholas Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! |
oana scumpa mica ce esti bine ai venit acasa!!!!!!!!
Rabdare si sigur reusesti cu bebe sa pape!
Te pup si felicitari, pozele sunt superbe!!!!!
toti niste frumosi, bebe Eric superb!
castelana fericita 34+
plateea spune:
hai ca agit si eu niste fete sa nu ramana galeria goala
HAIDE OANA! CURAJ!
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
Ioanact spune:
'Neata!
Imi trimisese si mie mesaj Oanka, dar acum l-am vazut.
Multumesc Oana ca ai postat tu mesajul.
HAI OANKA!
TE ASTEPTAM MARIA, sa te nasti sanatoasa!
Merg sa modific si titlul capitolului.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 33+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
plateea spune:
neata, fetelor...
va ofer eu cafeaua aburinda in dimneata asta, pe langa invitatia sa faceti si voi precum fluturasii, impreuna cu noi???
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo