Bravo Oanka80, Marsy,Jeni_h !!! Iepu 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 15
Erina spune:
Ellanik, esti mortala. Complex vis si foarte interesant!!! E bun de scenariu de film
.
Zile sau ore usoare iti doresc,nopti la fel. Esti si tu atit de aproape de marea intilnire
!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
36+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
ellanik spune:
Erina uite si tu.Eu ii zic sotului ca ma plictisesc si in somn si de-aia am vise atat de elaborate (crede-ma am unele atat de puse la punct....dar alea sunt ero(t)ice rau de tot ca zice ca am innebunit
.

+39 cu
George-Theodor
AMR 7 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
andira spune:
Ella - multam de info cu Carrefour, ma intereseaza suzetele si bustierele.
Numai ca sper sa aiba si numere mari, ca eu am ajuns cam la D la sutien
.
Eu sunt nitel trista, nu cred ca mai apuc 36 saptamani. Azi am avut dureri de col de ma zapaceau (am fost la party, e ziua finutei noastre), de-abia am putut merge pe picioare, e prima data cand mi se intampla asta.
Pana si sotul meu m-a intrebat daca nu e burta cam jos, si adevarul e ca a coborat foarte mult, acum o saptamana nu era asa.
Mi-au mai zis 2 prietene care m-au vazut azi ca e foarte jos si tinand cont si de durerile & intepaturile de col, nu stiu cat o mai ducem impreuna. Asta e, sa vad maine ce zice si dr.
33+
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Eu sunt nitel trista, nu cred ca mai apuc 36 saptamani. Azi am avut dureri de col de ma zapaceau (am fost la party, e ziua finutei noastre), de-abia am putut merge pe picioare, e prima data cand mi se intampla asta. Pana si sotul meu m-a intrebat daca nu e burta cam jos, si adevarul e ca a coborat foarte mult, acum o saptamana nu era asa. Mi-au mai zis 2 prietene care m-au vazut azi ca e foarte jos si tinand cont si de durerile & intepaturile de col, nu stiu cat o mai ducem impreuna. Asta e, sa vad maine ce zice si dr. 33+ |
Andira sper sa treaca durerile si sa stea bebelusul cit mai mult in burtica. Nu iti pierde increderea

. Despre coboritul burticii mie mi se pare foarte greu de apreciat cit si daca a coborit...sper sa fie bine la tine.-------------------------------
36+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Stefanna
Lorex
-------------------------------
36+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
ioana_fota spune:
Andira si eu am patit ac tine stai la pat nu mai face nimic.Nu stiu ce dr ai u dar eu multumesc lui d-zeu de dr mea care ma ajutat si am ajuns pana in sapt 36, pana acum am fost internata de 2 ori si am facut tratamnet cu no spa si gynipral asa ca incearca sa nu te stresezi si sa fi cat mai calma si increzatoare.
36+
Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
poze
poze
poze
poze
poze
ellanik spune:
Andira bustiere sunt de la S (nu e cazul
pana la XXL.Eu mi-am luat XL ca sa nu ma stranga prea tare jarteaua aia din partea de sub san.Carevasazica ai ajuns la D?Hmmm!Deci am dreptate eu .Stii tu la ce?Si te dai secretoasa si indignata cu tzitzili.
.Eu am probat XL acolo orientativ si acasa si vin bine.Bumbacul e moale si e la fix.Eu am ajuns la C deci vezi cum te orientezi.Mi-am luat si niste slipi pt spital la 8 lei setul de 3 atat de frumusei si sunt destul d einalti in asa fel incat daca fac ceza sa nu cada marginea exact pe taietura.Cat despre burta....nu stiu ce sa-ti zic.Si mie mi-a zis o vecina acu vreo 3 sapt ca mi s-a lasat dar dr a infirmat acest lucru.
Cat despre intzepaturi in col si eu am de vreo 3-4 sapt si pe zi ce trece se indesesc.Chiar acum am fost la toaleta si cand am luat loc (pe tron) am zis ca lesin de durere.Doua lovituri scurte si dureroase de efectiv am facut pe mine (desi eram acolo in acel scop).Nu stiu daca vi s-a intamplat dar mie imi e din ce in ce mai greu sa stau in fund altfel decat lasata pe spate ca in fotoliu.
+39 cu
George-Theodor
Doamne ajuta!
Dianami spune:
Seara buna! Am intrat sa citesc noutatile. Bine am facut, ca am vazut ca a mai aparut un iepuras.
Felicitari, Oanka! Sa va traiasca micuta, sa va bucurati de ea si sa va insenineze viata. Ii doresc mult noroc si Dumnezeu sa-i indrume pasii oriunde va merge!

Azi ne-au vizitat socrii, m-a terminat soacra cu sfaturile ei vis-a-vis de alaptat, a vrut sa le dea ciocolata copiilor in timp ce eu puneam supa pe masa...pana la urma i-am distras atentia cu ultimele creatii crosetate, am dat-o gata
.
Pe la 7 am baut o cafea si apoi am adormit lemn.
Acum 10 min m-am trezit, copiii mari au fost parcati de tati, iar eu ma plictisesc.
Ella, mi-e ca nasti maine-poimaine. ![]()
Andira, de ce nu stai mai cumintica? Trebuie sa faci efortul asta, macar 1-2 saptamani. Tinem pumnii la control. 
Delia, ai facut mucenici?
Maine merg la vama, sa-ti cumpar un pachet? Sa nu uiti sa ne trimiti un sms, ceva, dupa ce nasti. Pe mine ma poti "deranja" la orice ora. 
Nastere usoara Freedelia, Stefanna, Lorex! 
Mi s-a trezit pisoiul sa pape. Incerc sa mai revin daca nu gasesc ceva de facut.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Dianami spune:
Hai ca pisoiul isi vede de treaba, mai stau cu voi. ![]()
Eu nu cred ca gasesc bustiere pe la noi, in mod normal port D iar acum am ajuns la cupa E! Mi-am comandat de pe ebay sutiene de alaptat.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik ...Plus ca am cotrobait pe la sotu' pe la scretele lui si am descoperit martisorul de la el:un inel mortalissim.faza e ca am cascat niste ochi cand l-am vazut incat nu stiu daca voi mai putea "trage" aceeasi reactie si maine.Sunt o nesimtita, ![]() +39 cu George-Theodor AMR 7 zile .... maxim !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici |
Ntz, ntz, ntz...
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
ellanik spune:
Stiu,Dianami.Call me Piggy!Miss Piggy!!!Asta-s eu!
+39 cu
George-Theodor
Doamne ajuta!