Bravo Oanka80, Marsy,Jeni_h !!! Iepu 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Andira, stai cuminte in pat mai bine. Desi iata o incurajare: bb al meu sta de oluna cu capul proptit drept in col, la 3 cm de vagin - a coborit de multa vreme, va de luni de zile mi se tot desfac oasele si am si un bazin generos (ca sa nu zic fund) prin care repede l-am scapat :)) Burta ca betonul la ordinea zilei din trimestrul 1, asa a fost si la Vladimir, cred ca daca aveam acum o zi fara vreo 20 contractii din alea nedueroase dupa saptamina 14 ma duceam la doctot ca nu-i in regula :)) Intepaturi in col de mai multe luni am, si senzatia clara ca bb sapa sa iasa, uneori da cu karata si ma string eu intre picioare, sint citeodata sigura ca a scos deja mina prin chiloti... Si n-am sta in pat si uite-ma in saptamina 37, peste 2-3 zile pot considera ca sint deja "la termen", deci se poate, fii increzatoare si fa ce poti tu sa faci, stai cuminte in pat - nu ca mine care mi-am cam fortat norocul (ca si madam' Rebiana de altfel :))

Stiti cum ma gindesc eu ca e norocul meu? Se uita DD la mine si zice "ntz...ntz... saraca fata asta, nu-i in toate mintile, si vad ca nu are suflet rau... hai s-o mai ajut si de data asta, ca dac-o las de capul ei se duce sigur in ripa...." Are dreptate Honeybaby cind zice ca eu sint norocoasa, asa e, multumesc lui DD !! :-))

Ellanick, chiar esti de belea ! Poate ne-om si cunoaste intr-o buna zi, poate ai sa vii tu la Bucuresti one day, sa-mi dai de stire :)) Si sa nu uiti ce ti-am zis, pune mina si scrie intr-un caiet / fisier ce-ti trece prin cap, intr-o buna zi ai sa le aduni intr-o carte misto, belive me !
M-am distrat tare cu visul tau si, da, am ceva din Xena in realitate, chiar si numai patetismul ala jalnic de justitiara si, in tot cazul, statura si atitudinea de multe ori belicoasa! (Par negru lung am avut, dar nu mai am de ceva ani :))

Erina, vazut tavanele, ai dreptate, nu ma gindeam ca e asa rau... Dar sper sa ramai in zona, ca sint multe apt de inchiriat si au mai scazut preturile... Uite, eu plateam numai 450 eur pt 3 camere in vila, cu totul separat, centrala etc, chiar si o mica curte cu flori exclusiva... Din pacate, e deja inchiriata romantica mea mansarda unde a crescut Vladimir....

Vladimir s-a luptat o saptamina cu laringita pe care a adus-o tata lui in casa (si mi-a dat-o si mie, n-am avut voce deloc 3 zile si am tusit ca un magar), si in cele din urma l-a rapus... Acum are febra, ochii aposi, muci ca la balamuc si tuseste groaznic, nu se opreste. Am inceput antibiotic si nu stiu cite siropuri de toate felurile, sper sa nu sufere prea mult, mi se rupe inima de el cind il vad asa... Si sper sa nu ma imbolnavesc si eu din nou...

Doctoritele mele (obstetriciana si pediatra) si-au pus amindoua garda pe 12 sau 13 martie, banuiesc ca s-au vorbit sa "ma nasca" atunci... aflu saptamina asta. Si sper sa nu ma apuce inainte, ca mi-e teama de cezariana in urgenta... Doamne ajuta!

36 +

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

oana, acum in clipa asta am citit ca ai nascut. sa imi sara inima din piept, nu alta.... e miezul noptii si eu chiuii.
felicitari draga mea...... te pup si te imbratisez dulce de tot si pe tine si pe bebelina scumpa. Doamne, ce fericire! sa fiti ocrotite mereu.

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mi-am gasit de facut...o bucata de prajitura cu zmeura si un castron de gogosari si conopida .

Fetelor, a inceput odiseea noastra, oficial! Sa aveti o primavara frumoasa, plina de iepurasi sanatosi si zglobii!

Eu am iesit din lehuzie, iar voi (majoritatea) abia incepeti.

V-am pupat, noapte buna!

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Cupe D, E etc la sutien: fetelor, cupa D nu e mare branza zau, in mod normal acum ar trebui mai toate sa aveti macar D... Vedeti ca exista tabele pe ambalajele de la sutienel Mothercare, de exemplu, care va indica masura corecta... Cupa se determina scazind din circumferinta maxima a bustului (masurata peste sfircuri) - circumferinta imediat sub sini. Nr de cm rezultati va arata in tabel cupa.
Eu am F, de exemplu, pt ca sinii au crescut fara ca sa ma "ingras" prea tare pe spate, asadar ca sutienul sa nu se ridice la spate (ceea ce inseamna ca ar fi incorect ales!), trebuie sa iau o masura mica, care sa stringa bine sub bust, cu o cupa mare, adica adinca, in care sinul sa intre confortabil fara sa fie presat.

Din pacate, nu doar femeile nu stiu sa-si aleaga corect masura la sutien, ci si vinzatoarele de lenjerie nu stiu sa dea sfaturi corecte, si nici buyerele nu stiu sa cumpere... Eu tare m-am enervat ca buyerele de la Mothercare Romania nu stiu sa comande mai mult de cupa E... Si exista si cupa G si H la unele modele Mothercare!

Este esential cind alaptati sa purtati sutiene fara sirme, comode, cu cupe adinci, care sa nu preseze sinul sau sa-l incomodeze, ci care sa imbrace total sinul, corect. Iar daca sutienul se ridica la spate, inseamna ca sustinerea nu e buna, v-ati luat gresit masura!

Ella, eu vazindu-te in pozele de la nunta, as zice ca tu aveai atunci masura 75C sau chiar 75 D, fiind subtire ca o fotoodela, cu spatele ingust si fib, dar dotata la sini :)) Acum dupa parerea mea sigur esti de cupa E cel putin, as zice 80E... Vezi la Mothercare sutiene de alaptat si bustiere de noapte, sint f bine construite si chiar conteaza asta !

Nu vreau sa va dezamagesc, dar sutienul de alaptat e esential pt sanatatea sinilor si, din pacate, doar firmele mai scumpe au tipare ca lumea... Sau asta e parerea mea, care am creat si proiectat lenjerie la un moment dat, si am facut-o pt o firma f scumpa :))

Aveti grija deci! pe toate!

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

ce faceti , fetelor?!!!!
eu nu am somn cu toate ca nu am dormit mai deloc azi-noapte si toata ziua am fost pe afara la plimbare( stiu, nu sunt sanatoasa la cap-sunt cat pe ce sa mi se rupa apa si eu....hai-hui
cert este ca m-am intors cam obosita si pana am vz un dvd si vb cu mama un pic na se si facu 11noaptea. si mi-a luat ceva sa va citesc, ca iar a-ti avut un spor...

imi pare rau ca nu am reusit sa pun si eu motatele pt OANKA :(
ma bucur insa ca a nascut cu bine.

BRAVOOO, OANKA!!!!!!!!

BUN VENIT,BEBE MARIA!!!!!!

ELLANIK, se apropie marele moment si pt tine poate nastem in aceeasi zi si eu care ma gandeam sa i-au si nr tau de tel, sa te anunt in caz de ceva.. iti dai seama, tare ar fi sa ne sms-ium din sala de nasteri- "off, a naibi contractie" "iese capul".... hai curaj si tie, in curand scapam de umflaturi, kg, greturi.... si o sa ne tinem minunile in brate pupici

ANDIRA stai linistita ca bebe o sa iasa cand o sa simta pregatit

37 +
AMR 2
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Nu-ntzeleg!Acum faci prajitura cu zmeura sau castronul cu gogo?Si cu conopida ce faci?Deci cand iesim din lehuzie intram in ....?
Vladi cred ca maine ajung la Bucuresti.de fapt am si plecat (sunt mai plecata decat transpare).Mie mi-a intrat morcovul cu nascutul.Bine ca mi-a venit dr acasica din plimbari simpozioniste.I-am trimis sms sa stie ca sunt inca sigilata .Mi-a trimis back un zambet indulgent.De gashka fata.Faza e ca dupa durerile anterioare de pe buda...ma gandesc serios daca mai vreau sa nasc natural.Intre timp cred ca-mi naste barbatu'.Nu de alta dar de cand am venit de la baie desfigurata de durere uda non stop scaunul de la calculator.I s-o fi rupt apa?

Hai sa fiu si eu in pas cu sarbatoarea si sa va trimit un martisor virtual (desi semnificatia acestei sarbatori in ziua de azi....).

+39 cuGeorge-Theodor

AMR 7 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

ELLA si mie mi-a intrat morcovul dar asta e , ce sa facem acum
de dat inapoi nu putem, nici nu am vrea normal, si nici prin alta parte ,( unde nu ar necesita operatie , taietura sau nu ar exista durere) nu exista posibilittea sa-i scoatem

eu nici nu vreau sa ma mai gandesc, ca mai tare ma speri.
lasa ca trecem noi si peste asta, ca doar pt puii nostri o facem.

37 +
AMR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Am intrat si eu sa vad daca mai avem vreun iepuras si iata ca Oanka ne-a facut surpriza! Felicitari pentru micuta, sanatate multa amandurora, sa ajungeti cu bine acasa!

Si scot si motzatele pentru burticoasele care vor deveni mamici maine:
Nastere usoara Stefanna!
Nastere usoara Lorex!

Andira, imi pare rau ca ai stari de genul asta...incearca si tu sa te menajezi mai mult si o sa vezi ca sta cozonacelul cat trebuie

Ela multumim de info despre produsele din carfeour, am fost si eu acum ceva zile pe acolo dar nu mi s-au parut asa multe oferte... Si apropos de chiloti pt spital, am si eu un set dintr-ala la 8 ron - nemaipomeniti
Frumos cadoul sotului!

Freedelia te inteleg cu sforaielile, si al meu mai face dintr-astea cand e f obosit de-mi vine sa-mi iau campii nu alta

In incheiere vreau sa multumesc si eu mamicilor de pufuleti care ne-au predat stafeta. Foarte frumos ati descris in cuvinte toate trairile si m-ati emotionat tare! Sa dea Domnul sa aveti bebei sanatosi in continuare, ceea ce doresc si fetelor din odiseea noastra si nu numai, si va multumesc ca sunteti alaturi de noi!

PS; sa ma plang si eu un pic desi de regula incerc sa ignor toate cele...ma doare mijlocul de zici ca am niste vanatai pe acolo vad ca nu mai trec cu nimic, probabil unde am stat prea mult pe scaun la cursurile Lamaze zilele astea...

34+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

DIANAMI tu vrei sa nu mai dorm toata noaptea, gandindu-ma la prajitura ta ahhh si ce-mi mai place zmeurica...
imi trimmiti si mie cu prastia cand e gata?

37 +
AMR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Dragele mele, cu ocazia zilei de 1 martie va trimit un martisor virtual si va doresc ca primavara sa se cuibareasca in sufletele voastre, iubirea si fericirea sa se reverse peste voi si sa traiti aceste minunate momente de reinviere a naturii strangandu-va in brate comorile iubite.

Stefanna
Lorex

Ioanact, multumim pt felicitare!!! Sa dea DD sa aflati cat mai repede cauza lipsei poftei de mancare a Ioanei, te cred ca esti stresata, si eu sunt daca vad ca Nicholas nu mananca.
Oana, nu te ingrijora de schimbul culorii la kk, cel verzui pe care l-a avut in spital se numeste meconiu si este cel produs cat inca se hranea in burtica, dar cel mustariu este cel care incepe sa apara cand incepe sa pape laptic. Cu tinutul laptelui in frigider sunt mai multe pareri, eu stiu ca in congelator se tine intre 3-6 luni, in frigider 1-2 zile iar la temperatura camerei maxim de la o masa la alta, adica 2-3 ore, oricum ca sa vezi daca nu s-a stricat il mirosi inainte. De combinat eu nu prea le-am combinat, bine, la mine cu Nick n-a fost cazul sa adun f mult lapte in plus, maxim din 2 zile consecutive, dar preferam sa-l arunc pe cel vechi, na, un pitic de-al meu. Oul fiert nu schimba gustul laptelui, nu te stresa prea mult din cauza mancarii, sa nu pierzi lapticul. Ceea ce intr-adevar schimba gustul si mirosul laptelui sunt ceapa, usturoiul, condimentele. Dar nu toti bebelusii sunt sensibili la astea. Eu am fost o mamica fericita care a mancat de toate in perioada alaptarii si Nicholas n-a avut nimic, n-am avut nopti nedormite din cauza colicilor. (M-am ferit insa de cafea tare si de Cola, la astea observam ca e mai agitat si el si ca adoarme mai greu.) Sper sa fiu la fel de norocoasa si cu Denis.
Corimami, tinem pumnii sa stea bebelina pana iti tremini tu treaba si vine si mama ta acasa.
Gabyhilla superbe pozele! Sunteti o familie tare frumoasa!
Ella, esti totala cu visele!!!Nu stiu ce sa iti zic de corset, eu n-am folosit dupa prima sarcina, dar acum voi folosi cu siguranta, si imi iau din-ala intreg, cu chilot cu tot pt ca am niste aripioare de toata frumusetea. Sa vedem daca il si suport.
Andira, hai capul sus, fii increzatoare si nu mai asculta ce zice lumea. Daca era sa fie dupa cum imi zic mie babele ca imi e burta de lasata, deja nasteam demult. Tin pumnii sa fie bine maine la dr, si sa stea bebica in burtica pana la 40s!
Child, tu nu mai zici nimic? Esti ok? Te-au internat? Ti s-a intors dr de la conferinta?
Dianami, tu esti o figura! auzi la ea, se plictiseste... Cum iti doarme Alexandru noaptea? Cate ore legate?

Mno va las ca iar ma iau durerile de spate si mi se intareste burtica. Ah, uitasem, cand eram gravi cu Nicholas, exact in noaptea in care implineam 37s il nasteam pe el, deci, noaptea asta stau cu morcovul... mno, bariera psihologica, trecem noi si peste asta cu ajutorul lui DD.
Noapte buna tuturor si sa aveti o zi frumoasa maine! Si nu uitati sa va alegeti baba! (acolo unde se "practica")

Adriana 37+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput