Bravo Oanka80, Marsy,Jeni_h !!! Iepu 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

buna fetelor,

Acum am ajuns acasa si eram tare curioasa sa aflu vesti despre Jeni si despre minunea ei Sarah Maria.....si sunt placut surprinsa de aparitia inca unui iepuras

felicitari Jeni
felicitari Oanka

Bun venit pe lume minunilor voastre Sarah Maria si Maria Emilia

Scoatem si motate pentru mamicile de maine :

Hai Stefanna!!
Hai Lorex!!

Oana draga am vazut pozele cu micutul Eric si m-am indragostit de el. este absolut super.....

Gaby
de pozele micutei Joy nu mai zic nimic....am ramas fara cuvinte...sunt extraordinare...sa va traisca minunea si sa va bucurati de ea.

Asteropi , Ella scoatem motatele si pentru voi???

Delia si eu am avut parte de un astfel de episod in care nu mai suportam sforaitul sotului, dar a doua zi m-am dus direct la farmacie si mi-am luat dopuri de urechi......acum dorm linistita

Va

Bianca 38+ asteptandu-l pe Eric Andrei

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia , omul se pregateste de nastere, e obosit , nu.l deranja saracu` :)))))

anca odihna placuta! ai muncit zilele astea, probabil de aici picioarele umflate

ella si anca stiu de la colegele mele de curs prenatal, la ivan, ca foarte multe aveau picioarele umflate cu putin inainte de nastere
si mai am o prietenuta, careia i s.au umflat dupa nastere un pic :) dar aia e de trecut cu vederea , deoarece e un caz :)))

roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Dayanara , da' stii cum se umfla?Nu se mai vede osul incheieturii,nu se mai vad nici vasele de sange si nu ma mai pot indoi sa iau ceva dintr-un sertar de jos.Simt pur si simplu cum creste coca in mine!Cozonac ma fac!

+39 cuGeorge-Theodor

AMR 7 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ella da imi inchipui si culmea eu pe timpul ala eram cu 80 de kg si n.am avut nimic si altele slabute, care aveau doar burta au patit.o cu umflatul picioarelor , ca veneau la curs in crocsi sau papucei din aia de spital gen saboti, iar a doua sau a treia zi , au nascut :)

denisa cum a fost la babyexpo?

roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Ella, love you! Ma amuz de fiecare data cind te citesc, oricit de suparata-s

BRAVO Oanka !!!! Sint tare mindra de tine ! Sint sigura ca deja esti grozava ca mamica !

Erina, eu zic ca nu-i o idee buna asta cu mutatul imediat dupa ce nasti, da-le-ncolo de infiltratii ! Plus: si eu am stat in zona Primaverii pina acum (mai exact Beller), de cind eram insarcinata cu Vladimir... Ce tare regret ! E adevarat ca acum am casa mea, intr-o zona buna - Domenii, dar mansarda unde am stat in chirie n-o s-o egaleze nimic ca loc decrescut copiii: parc in spatele casei, parc Floreasca in capatul strazii, lac la 2 min mers pe jos, Parcul Bordei cu lebede la 5 min, Herastrau tot la 5 min plimbare, basca 3 chocolaterii si 3 brutarii frantuzesti in zona :)) Eu n-as p;eca in locul tau!

36+ cu Tudor Florian

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Dayanara sunt bine mersi de intrebare, de fapt mult mai bine, contractiile sunt mai rare si bineinteles ca n-am stat in pat, am fost la biserica, la film, oricum m-am relaxat foarte bine.

Jasmine sa stii ca cel mai rau lucru atunci cand ai contractii e sa te stresezi. Stresul da nastere contractiilor. Euu la prima sarcina din pricina lui am ajuns in spital. Relaxeaza-te ca sigur vei ajunge la 36 sapt cel putin.

Ellanika esti gravidaaa si foarte pe cale de a nu mai fii. Alambicata exprimare. Ideea e ca o sa intru des sa fiu pe faza cu galeria. lui bebe Geo. Si lasa sa vezi ce picioare frumu vei avea la 2 zile dupa nastere. Eu imi amintesc ca m-am speriat asa de tare cannd le-am vazut pe ale mele, aveam impresia ca sunt schiloada, nu ma puteam obisnui.

Mihaela35+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Vladi,azi-noapte nu prea am putut dormi si m-a pus naiba sa ma uit pe CNN la stiri legate de dezastrul din Chile.Evident ca ei au estimat ca la 6 (ora Romaniei) un tsunami va lovi costa Japoniei(una din ele nu am retinut care).Buun!Pana la 6 (era ora 1 si ceva noaptea) am timp sa dorm si dupa ma trezesc sa vad apocalipsa.Evident ca am avut niste vise erotice cu valuri seismice .Eram intr-un autobuz multe gravide printre care si matale Vladi.Bruneta,par lung,ochi deschisi la culoare si plina de initiativa.UN fel de XENA, printesa razboinica numa' ca nitzelush mai decent imbracata.La un moment dat ne loveste valul si ne izbeste de un zid.Arsh!Ce ne face?Contractii, hormoni, toate se pravaleau pe jos numa tu tineai nush' cum autobuzul si se oprise si apa.In acel moment m-am gandit la Dayanara dar ciudat sa ai ganduri in timpul visului.M-am trezit cu tsunami-ul meu pe ceafa (transpir noaptea ceva de groaza) si m-am uitat la ceas.hait!Incepe catastrofa deci turn on the TV.Dezamagire!Valul a avut 1 m deci m-am trezit degeaba.

Acum serios vorbind eu sunt socata de ce a putut provoca acest cutremur mai ales ca mie imi e foarte frica de aceste manifestari telurice/tectonice /pamantene sau cum le-o zice.M-am umplut d egroaza cand am vazut imaginile surprinse de diverse camere de supraveghere .Visul chiar l-am avut insa nu a fost asa de funny cum mi-l amintesc acum.revin!(Poate)

+39 cuGeorge-Theodor

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Vladimirescu, si eu voi regreta zona. Herastraul la doua minute e fantastic pentru copii (si patiseriile din Dorobanti sunt atractive nimic de zis) dar nu mai sunt conditii de stat cu bebelus si Daria.

Uite ca sa iti faci o idee (nu ca as fi eu foarte pretentioasa-desi cam sunt), poze proaspete de acum citeva minute.
http://i51.photobucket.com/albums/f400/elena74/IMGP9048.jpg

http://i51.photobucket.com/albums/f400/elena74/IMGP9047.jpg

Precizez ca tavanele sunt inalte iar toata treaba se intinde in dormitorul care trebuia sa fie al copiilor pe vreo 4 mp. Propietarul are treaba nu gluma, de decopertat si reparat deasupra plus de refacut in casa (pentru a evita sa fim deranjati de nu stiu ce mesteri am chemat noi pe cineva pe banii nostri si a gletuit si varuit o mica pata care exista dejadar apoi in doua zile s-a facutce se vede).

Multumesc pentru grija, oricum citeva luni data fiind situatia (si pentru ca acolo am ajutor} vom sta cu totii la PN.

Super zona in care v-ati mutat acum, sa fiti fericiti si impliniti in noua casa!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
36+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Oanka - felicitari, sa-ti traiasca pitica!

Delia - apropo de ce ziceai tu, cu sforaitul.
In primul an am dormit cu Nati in pat, numai noi doua. Binenteles, ea bebelus, nici nu o auzeai. Sotul se refugiase pe canapea in sufragerie, ca sa nu se trezeasca noaptea cand ea se destepta sa manance.

Cam pe la un an si un pic, a avut o tentativa sa dormim iar impreuna. Nati in patut langa noi. Numai ca eu ma dezobisnuisem atat de tare de sforait si foit noaptea, ca in prima noapte n-am putut sa dorm, si l-am trimis inapoi in sufragerie, pt ca respira prea tare. Deci nici macar nu sforaia, dar respira prea tare in comparatie cu Nati pe care nici nu o auzeam.

Oana - poti sa colectezi lapticul din mai multe ture, insa atentie ca el va avea "valabilitatea" primului lapte.
Imi pare mult 3 zile in frigider, eu parca imi aduc aminte ca nu-l tineam mai mult de 24h.
Nu mai tin minte exact, trebuie sa mai citesc.

33+

Mergi la inceput

Mihaela ,sper sa fiu gazela la glezne ca acu' sunt dupa moda jeans-ilor "picior de elefant".Faza nasoala e ca nici adidasii nu ma mai incap.Si am o rochita frumu de gravidoaca in culoarea anului (mov) si nu o pot imbraca ca nu merge cu ce am de incaltat(niste opinci joase,fara toc cu arici comode si ele pana la un punct.)Mi-am luat azi niste chestii dragute de ceramica de martisor si maine am dat comandat sotului sa-mi ia multi ghiocei si zambilute si frezii.Sunt florile mele preferate si vreau sa se simta in casa ca vine primavara.Plus ca am cotrobait pe la sotu' pe la scretele lui si am descoperit martisorul de la el:un inel mortalissim.faza e ca am cascat niste ochi cand l-am vazut incat nu stiu daca voi mai putea "trage" aceeasi reactie si maine.Sunt o nesimtita,stiu!Dar cautam ceva (pusa de el) si nu s-a gandit ca o sa-mi bag nasul (desi stie ca nimic nu mishca in casa fara sa stiu).Sau poate nu mi-l da maine ci cand il nasc pe fii-su.

Cine e interesat in Carrefour sunt oferte la chestii de bebici:solutie de sterilizat Chicco 18 ron (eu am dat 32 pe ea), set de 7 barbitze 15 ron, set de aparatori patut colorate frumos parca vreo 50 si ceva de ron , perne de alaptat 60 ron,scaunele speciale pt mancat diverse preturi, chicco trio 1400 ron, carucior primii pasi cu landou 700 ron,au si hainute ,deja obositoarele (pt mine) hainute violeta by andreea marin (care dupa mine nu-s cine stie ce dar....)au niste seturi de 6 piese la 35 ron , maieu,body,pantaloni,bluza maneca lunga,barbita si caciulita (sincer sunt cam disproprotionat facute), suzete, biebroane, au marsupii chicco la 120 ron(doar bej si eu voiam alta culoare), etcetera, etcetera.Hai cav-am prezentat oferta.To la carrefour au niste bustiere misto de bumbac :albe , negre si roz la 8 ron/buc bune pt sustinut bogatia lactata noaptea (Gaby m-a invatat) .Cam atat.Poate mai revin ca am un chef de vorbaaa....mama mama.Tot simptom de nastere e?

+39 cuGeorge-Theodor

Doamne ajuta!

Mergi la inceput