Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 16
Victo spune:
ei, elena..pe aci sunt..dar am asa de o vreme o lipsa de chef de vorba ca sa zic asa..:):)
dar am mai intrat..macar o data pe saptamana zic eu..
tot incerc sa ma mobilizez sa imi fac poze la burtica sa va pun, offf..la prima sarcina ma tot cantaream..notam...acuma nici n/am apucat sa scriu pe undeva cate kile mai am..sunt pe la plus 5..btw :):)
am avut si musafiri sapt asta..inclusvi 2 nepotei..nu vreau sa zic decat ca Doamne fetelor care faceti 3 copii..nu va e groaza?
e frumos nu zic nu, dar si ffffffffffff obositor...Va tin pumnii.
am vb azi cu o tanti sa vina sa ma ajute la curatenie, ca eu ma declar depasita de situatie. vine sambata. sper sa ne intelegem bine, sa o accepte si sotul, ca el e cel super reticent, de parca el ar face curat
in rest..pe la 5 luam copilu de la gradi..hai la parc..de la 7 incolo incepem..cina, dusul..Acuma is raciti toti copiii, de la mic la mare (nepotii au 7, respectiv 5 ani)..deci e o fericire la mine in casa...
Paula
cu
Mihai 21+ si Stefan (30 oct. 2007)
aelita spune:
CARLA-
| Citat: |
| Aelita chiar tu ai tricotat rochitele?????nu ma innebuni!!!si eu vreau!!!!in copilarie-adolescenta tricotam,m-a invatat mama si chiar am facut diverse lucruri,acum nu stiu daca mai tin minte!!!Buna idee, sa stii ca o sa incerc!!!Asa rochite dragute nu prea am vazut in magazine!!! Banuiesc ca le-ai facut din ceva fir de bumbac,nu sintetic gen mohair,nu?FELICITARI!!Sunt f frumoase!Iar Sofia o bombonica nu alta |
o sa caut sa vad pe unde mai am poze sa va pun,am facut multe dar cred ca nutoate au poze,unele ramaneau nepurtate.
ENIK eu sper sa fie o greseala de ecograf,si sa nu aiba bebe nimic.tinem pumnii!

15+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
enik83 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aelita CARLA-
o sa caut sa vad pe unde mai am poze sa va pun,am facut multe dar cred ca nutoate au poze,unele ramaneau nepurtate. ENIK eu sper sa fie o greseala de ecograf,si sa nu aiba bebe nimic.tinem pumnii! ![]() 15+ Sofía (2ian2007) , Andrés(22mai2008) |
greseala de ecograf ii slaba sansa
..pt ca se vedea clar inimioara si un punct alb pe ea..dar speram sa fie bine..am emotii si pt triplu test..miercuri merg dupa rezultate..
16+ cu o minune de 
poze
[url=http://lilypie.com]
[/url]
aelita spune:
BUMBLEBEE-ah ce-as vrea si eu sa ajung sa fac baia,asa la relanti cum zici,cu pereti cu tot..o tot aman.
OCHIDUt-ce bine ca stii deja ca ai fata si poti cumpara !
si pt toate fetele: aveti grija cand cumparati hainute,sa calculatzi in functie de anotimp.ca de multe ori uitam![]()
tineti cont ca ,pentru vara,cu maneca scurta ,sa fie pt maxim 2 luni! Nu luati haine mari la sfaturile tuturor:"copilul creste,mai bine mai mari decat mai mici",pt ca e ideea gresita,si ramaneti cu ele nepurtate.Copilul creste ,dar la 3 luni va fi deja toamna,racoare.La 4-5 luni deja e iarna grea.
eu am primit un costum"cosmonaut" din ala gros de iarna,la Sofia,de 6 luni.si m-am rugat fara succes de cea care adusese cadoul sa se duca sa il schimbe cu unul de 0 luni,sau 1 luna,pt ca Sofia era nascuta deja,era ianuarie,peste 2 luni deja aici nu mai era de cosmonaut,iar la 6 luni deja era de bretele,dar cine a adus cadoul o tinea cu "lasa ,copilul creste!" A crescut fara sa il poarte,la 1 luna e imposibil sa pui ceva de 6 luni(acum vi se par mici,dar pe langa bebe o sa le vedeti ce mari sunt).cand a venit aici iarna,ea facea 1 an,deci iar imposibil sa poarte ceva de 6 luni.
La Sofia,hainele de 0 luni au fost lalai.s-a nascut cu 3200.
La Andres,am fost si am colindat si am cumparat hane speciale de zero,dar ZERO,cu centimetrii trecuti,am luat de 46cm.Au fost mici toate de data asta,ca Andres a avut 3700g.asa ca a purtat in primele zile de la Sofia,ca cele noi erau mici![]()
deci ideal e sa fie si mici,si mari dar de maxim o luna,ca nu se naste copilul sa poarte de 3 luni.
din expeireinta stiu ca ma incantau palariutele,mi se pareau mereu mici,dar trebuie sa scrie pe ele,sa fie de 0,ca de 3 luni deja e iarna,si lor le vin pana la gat.
daca imi mai amintesc ceva,va spun.
15+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui aelita BUMBLEBEE-ah ce-as vrea si eu sa ajung sa fac baia,asa la relanti cum zici,cu pereti cu tot..o tot aman. OCHIDUt-ce bine ca stii deja ca ai fata si poti cumpara ! si pt toate fetele: aveti grija cand cumparati hainute,sa calculatzi in functie de anotimp.ca de multe ori uitam tineti cont ca ,pentru vara,cu maneca scurta ,sa fie pt maxim 2 luni! Nu luati haine mari la sfaturile tuturor:"copilul creste,mai bine mai mari decat mai mici",pt ca e ideea gresita,si ramaneti cu ele nepurtate.Copilul creste ,dar la 3 luni va fi deja toamna,racoare.La 4-5 luni deja e iarna grea. eu am primit un costum"cosmonaut" din ala gros de iarna,la Sofia,de 6 luni.si m-am rugat fara succes de cea care adusese cadoul sa se duca sa il schimbe cu unul de 0 luni,sau 1 luna,pt ca Sofia era nascuta deja,era ianuarie,peste 2 luni deja aici nu mai era de cosmonaut,iar la 6 luni deja era de bretele,dar cine a adus cadoul o tinea cu "lasa ,copilul creste!" A crescut fara sa il poarte,la 1 luna e imposibil sa pui ceva de 6 luni(acum vi se par mici,dar pe langa bebe o sa le vedeti ce mari sunt).cand a venit aici iarna,ea facea 1 an,deci iar imposibil sa poarte ceva de 6 luni. La Sofia,hainele de 0 luni au fost lalai.s-a nascut cu 3200. La Andres,am fost si am colindat si am cumparat hane speciale de zero,dar ZERO,cu centimetrii trecuti,am luat de 46cm.Au fost mici toate de data asta,ca Andres a avut 3700g.asa ca a purtat in primele zile de la Sofia,ca cele noi erau mici deci ideal e sa fie si mici,si mari dar de maxim o luna,ca nu se naste copilul sa poarte de 3 luni. din expeireinta stiu ca ma incantau palariutele,mi se pareau mereu mici,dar trebuie sa scrie pe ele,sa fie de 0,ca de 3 luni deja e iarna,si lor le vin pana la gat. daca imi mai amintesc ceva,va spun. 15+ Sofía (2ian2007) , Andrés(22mai2008) |
Bun de stiut, a bagat la cap, la mine am sa iau pentru 0 luni pentru pitici, fiind 2 banuiesc ca or sa fie micuti
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
15+
maya71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Alina2005
Si eu sunt pe lista neagra? Burtici, va urez si eu o primavara plina de impliniri, cu bucurii si bebici sanatosi si frumosi! Sa dea Dumnezeu sa fim cu totii sanatosi! pentru mamici de delfinasi! Maya, tie iti urez ca barza sa nu mai intarzie prea mult, sper sa ne dai vestea cea mare in curand ![]() Laurika,foarte frumos setul, cred ca o sa ajung sa fac si eu comanda pe amazon, pentru ca in Ro preturile sunt de-a dreptul nesimtite. Voiam sa te intreb daca acel carucior poate fi folosit si ca landou, adica pentru bebe de la 0 luni. Sa ii poarte noroc la bebita! Cu ganduri bune, Alina Alina, 20+Spiridush |
Alina
. M/a distrat enorm mesajul tau... Stateam si ma gandeam ca berzele vin o data cu primavara asa ca trebuie sa soseasca si poate imi aduc si mie bebelul. Parca le si vad cu scutecelul in cioc batandu/mi la usa sau la geam (unde vor ele numai sa fie, ma duc si eu dupa ele daca e nevoie) si spun 'Ti/am adus ce iti doresti... hai, ai curaj si incredere...Multumesc pentru incurajari!

O sa ma uit dupa berze sa vad cand vin... si o sa fiti primele care o sa aflati... o sa strig in cele patru zari...
aelita spune:
BUMBLEE fa o eco sa fii sigura ca e totul ok,colul,ca nu sunt contractii adevarate,ca e posibil sa fie contractiile Braxton pt care nu se iau medicamente,e bine sa fie,vor fi zilnic,se deniveleaza burta si e pietroi acolo,nu doare,stai intinsa si mangai pana trece.se duce imediat mogaldeata in jos.
eu vorbesc despre sarcini fara risc ,aici!
toata sarcina se va face asa,dar cand vin cele de nastere,nu se mai intareste asa burta,atunci te taie de la brau in jos cu de toate..
esti sigura ca nu e vorba de astea?
vezi ce zice medicul,dar eu zic sa te vada,ca asa prin telefon se sperie,intelege ca e vorba de contractii si de frica iti zice sa iei ceva.
e bine sa stii din doua motive:daca e risc de sarcina,nu mai faci treaba cu no-spaul,e nevoie de mai mult,de perfuzii si internare,doamne fereste de asa ceva!
iar daca nu e vorba de asta,si e vorba de ce inteleg eu,atunci nu e cazul sa iei medicamente.
si intr-un caz si in altul,eu recomand medicul,dar acolo pe masa,la ecograf,si ar fi bine daca se intampla atunci intarirea burtii.sa vada exact ce ii povestesti.
la mine au inceput astea abia de azi noapte.
la celelalte sarcini le aveam mai de mult.
teoretic pot aparea in trim 3,dar eu le aveam in primulsi au tinut-o asa pana la 40saptamani si 2 zile la Sofia,si la 40 saptamani si 4 zile la Andres,eu care ziceam ca nasc la 38..
Bamboletta-asa si noi am visat,cand eu cand soacra,si s-au potrivit.si acum amandoua am visat fata.
Peta-
| vroiam sa va intreb si eu daca ati mai auzit de chisturi de plex coroid? bebele meu are asa ceva :( |
Ramo-e asa de normal sa ai burta mica,sau sa o ai mai mare,asa cum e normal sa avem sani mari sau sani mici,mai slabe,mai grase...nu e nimic anormal cu sarcina,nu iti fa probleme,la varsta asta bebe e atat de mic incat NU EL da marimea burtii,mai degraba balonare,marirea mai rapida a uterului sau mancare mai multa si ceva kg in plus.deci,nu tine de fat.Stai cuminte!

15+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
Dragaica spune:
Ati vazut ce se intampla in Franta, protestul emigrantilor: "24 heures sans nous''
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
15+
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui aelita si pt toate fetele: aveti grija cand cumparati hainute,sa calculatzi in functie de anotimp.ca de multe ori uitam tineti cont ca ,pentru vara,cu maneca scurta ,sa fie pt maxim 2 luni! Nu luati haine mari la sfaturile tuturor:"copilul creste,mai bine mai mari decat mai mici",pt ca e ideea gresita,si ramaneti cu ele nepurtate.Copilul creste ,dar la 3 luni va fi deja toamna,racoare.La 4-5 luni deja e iarna grea. eu am primit un costum"cosmonaut" din ala gros de iarna,la Sofia,de 6 luni.si m-am rugat fara succes de cea care adusese cadoul sa se duca sa il schimbe cu unul de 0 luni,sau 1 luna,pt ca Sofia era nascuta deja,era ianuarie,peste 2 luni deja aici nu mai era de cosmonaut,iar la 6 luni deja era de bretele,dar cine a adus cadoul o tinea cu "lasa ,copilul creste!" A crescut fara sa il poarte,la 1 luna e imposibil sa pui ceva de 6 luni(acum vi se par mici,dar pe langa bebe o sa le vedeti ce mari sunt).cand a venit aici iarna,ea facea 1 an,deci iar imposibil sa poarte ceva de 6 luni. La Sofia,hainele de 0 luni au fost lalai.s-a nascut cu 3200. La Andres,am fost si am colindat si am cumparat hane speciale de zero,dar ZERO,cu centimetrii trecuti,am luat de 46cm.Au fost mici toate de data asta,ca Andres a avut 3700g.asa ca a purtat in primele zile de la Sofia,ca cele noi erau mici deci ideal e sa fie si mici,si mari dar de maxim o luna,ca nu se naste copilul sa poarte de 3 luni. din expeireinta stiu ca ma incantau palariutele,mi se pareau mereu mici,dar trebuie sa scrie pe ele,sa fie de 0,ca de 3 luni deja e iarna,si lor le vin pana la gat. daca imi mai amintesc ceva,va spun. 15+ Sofía (2ian2007) , Andrés(22mai2008) |
Noroc cu mesajul tau ca mi-am adus aminte ca am un cosmonaut de 6 luni la Bucuresti, nou-nout dar e de baiat
Depinde mult de model si de conformatia copilului, la cosmonaut ma refer. Ana a purtat de la iesirea din maternitate un costum gros de 3-6 luni. Dar avea un model la maneci si la pantalon, se indoaie si se formeaza o manseta. Cand bb creste nu se mai indoaie. Iar Ana a si fost si este lata in spate. Acelasi costumas pe Elisa a inceput sa vina bine dupa 2 luni. Cele intregi e musai sa fie apropiate de marimea copilului.
Body-urile cu maneca scurta merg folosite tot anul, ca iarna vin ok pe dedesupt.
Eu v-as sfatui sa cumparati mai prin luna a 8-a hainute in functie de estimarile de la eco, la mine nu au dat gres. Cel mai bine mi-au prins seturile mari de 10 piese asortate, sunt gandite ca pentru 0-3 luni deci sunt si piese mai mici si mai mari.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
maya71 spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic Maya, pentru tine un martisor special! Pe care sa ti-l aduca Barza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elena 16+ |
Puiutz, nu ma face sa plang (e de bine)... Incep sa ma uit dupa berze sa vad cand vin si le astept cu drag. Sper sa le vad cat mai repede mai ales ca ziua s/a marit si e mai bine...
Si Laurel 'mi/a prezis' ca o sa vina barza la mine cat de curand. Sa va auda DD.
si numai ganduri bune pentru tot delfinariu.