Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 15
Cris2010 spune:
Laurika, cand primesti caruciorul? Poate ne lamuresti si pe noi la obiect ce si cat a costat, cand esti in posesia lui. Multumim
.
Cris
20+ cu 
laurika1982 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
E tare frumos caruciorul! Sa-l folositi cu mare placere! Dupa ce site l-ai comandat si la ce pret? Eu am intrat pe amazon si este 189$, binenteles fara taxe si transport. tina 19+ |
scuze daca fac vreo greseala daca trec siteul http://www.walmart.com/ip/Graco-Alano-Travel-System-Happy-Day-Pooh/13060510.acolo e 179.5 dolari + 9% taxe .

Laura
18+
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta ...e grea insa asteptarea pene la urmatoarea eco care ne va spune cum evolueaza chisturile... si nici n-am aflat daca e baietel sau fetita 18+ |
Ne putem lua de manuta!
Nici eu nu am aflat ce ascunde bb intre picioare
...offf! ma chinuie mult gandul asta... Ne mai intreaba si pe noi lumea, familia, ce asteptam si noi dam din umeri pt ca nu stim...inca!Cred ca si acum 10 ani iti spunea ce ascunde......dar asta e!..daca nu vrea sa stea la poza
Abia astept ziua de miercuri sa mai aud si eu niste vesti bune de la voi.
Fetelor, multa bafta la eco!
...dar si azi e cineva la eco, dar am uitat cine

tina
19+
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Laurika, cand primesti caruciorul? Poate ne lamuresti si pe noi la obiect ce si cat a costat, cand esti in posesia lui. Multumim .Cris 20+ cu ![]() |
caruciorul face o luna pe drum.il trimite in mai catre romania.trasnportul ne costa 1.5$/pound, adica unde la 60$.caruciorul cu tot cu taxe costa 200$.deci iesim destul de ok, zic eu.transportul il facem prin pocaiti (imi cer scuze din nou, dar atfel nu stiu sa le zic) si scapam de taxe.

Laura
18+
tina_80 spune:
Laura, deci tu l-ai gasit un pic mai ieftin. Am sa vb cu prietena mea si poate il comandam tot de pe Welmart...vedem
Imi place mult modelul![]()
As fi vrut sa-l iau de pe Macys pt ca de acolo il pot lua cu 20% reducere....dar nu-l au. Poate gasim altceva sa putem beneficia de reducere![]()
Merci mult!
tina
19+
senty_mary spune:
buna burtici si sa aveti o primavara frumoasa cu multa sanatate, si bebei sanatosi
.
RAMO stai linistita ca nici la mine nu se vede burta asa tare si a zis doctora ca atat timp cat se inscrie in parametrii normali nu-i problema. eu sunt trista ca nu mi-a zis ce e
17+
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui Dragaica La noi iarasi ninge ![]() ![]() ![]() offff...............http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 15+ |
Hai sa plangem impreuna
. Dau prognoza pe 10 zile si tot ninsoare vad 
Corrina, nici macar n-am incercat sa intarc, e diperata dupa san. Ma mai enervez cateodata noaptea si trag plapuma pana la gat sau ma intorc pe burta, ca altfel se serveste singura la lactobar. Azi-noapte am pacalit-o asa la una dintre reprizele de bazaieli dar a compensat prin alte 5-6 treziri si supturi
.Katalina, am admirat burtoiul tau, e voinic bb clar. Eu am burta mai micuta si ma apropii de 19s. Dar nu ma vait, doamne fereste, o sa am si eu balonul meu de carat. Mi-a placut de praslea, ce sa mai stramba el in poza cu burta dupa care e dragastos.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Hai sa plangem impreuna . Dau prognoza pe 10 zile si tot ninsoare vad ![]() Corrina, nici macar n-am incercat sa intarc, e diperata dupa san. Ma mai enervez cateodata noaptea si trag plapuma pana la gat sau ma intorc pe burta, ca altfel se serveste singura la lactobar. Azi-noapte am pacalit-o asa la una dintre reprizele de bazaieli dar a compensat prin alte 5-6 treziri si supturi .Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) |
Da.....la noi vine mai tarziu primavara, pe la sfarsitul lui mai dam si noi gecile jos.
Apropo de intarcat, cautam ieri pe net despre consumarea usturoiului insarcina si-am dat despre un articol cu intarcatul. Cica sa mananci usturoi ca-i schimba gustu la lapte si nu o sa-i mai placa.
Incearca poate merge
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
15+
beluistef spune:
Sheri mai stii ceva de noname ???? Este bine ??? Bebeii sunt in regula ???
Ma pregatesc sa plec acasa si gata pana luni concediuuuuuu.
Sa aveti o dupa-amiaza placuta si plina de martisoare 
Elena,
21+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
aelita spune:
OANA- da,dupa ce e painea gata,rastorni painea,si daca raman paletele in paine,le scoti si le pui la loc sa nu le pierzi.de obicei raman.bagi degetelul si iese lasand o gaura mititica-poate va iese painea cu coaja prea groasa si de aceea trebuie rupta.poate e prea multa faina.ramane o gaurica asa cat intra un deget,painea se strange la loc,ca e fierbinte atunci .Ieri am pus-o la un prgram doar de framantat si dospit,care dureaza o ora jumate,(la mine nr8)si am facut-o rotunda si bagata la cuptor separat.a iesit ca aia de casa.si fara palete
am sa iti trimit instructiuni in franceza,a mea e frantuzeasca,poate coincide,vreau sa spun ca am sa iti trimit in romaneste ca la mine in carte vine si traducere.stii cumva cate programe are?
in caz ca uit,ca eu pana termin mesajul pot sa mai fug de aici,si revin si tot asa..trage-ma de maneca,da???
Creata-Bine ai venit ! o sa fie bine de data asta!
BUMBLEE eu am avut asa la toate sarcinile,se intarea burta,si mi-au spus mereu ca sunt contractii bune.si ce m-a linistit,cand la ecografii mi se intampla,si acolo ar fi vazut clar,pe masa fiind,ca sunt contractii de travaliu.in plus,avandu-le asa zilnic,mereu mereu,eu am nascut dupa 40 saptamani ambii copii,mi-au spus ca vor ajuta pt contractiile de fina,si asa a fost,desi tarziu,copiii au venit f repede,cu contractii rapide.
Daca nu aveti sarcina de risc si un tratament dat,daca totul e ok la ecografii,nu va faceti griji,nu luati medicamente ,cel mai bine mergeti la ecografie si asteptati momentul ala sa vada exact cum e,pt ca de multe ori medicul nu intelege ce ii explicati,si de frica se gandeste la contractii de travaliu ...Eu le aveam des des,de aceea le vedeam al ecogrrafii mereu.nu erau dureroase(jenante doar pana te obisnuiesti),si nu regulate,desi dese.nu se compara cu ce va veni la final!
CARLA daca te referi la cele de ocazie,rochia alba cu cordon grena e de aici,restul ,vreo 3,luate din Romania,la pret de 13 ori mai mic decat cea de aici.
trimit mesajul ca e scris de dimineata,si sa nu il pierd..
intre timp,cu copiii,le-am facut si baie ,m-am apucat de facut curat,m-am intins sa mut si canapelele ca e mizerie pe sub ele..vad ca ma intind .
cand obosesc,mai fac o pauza sa termin de citit.
15+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)

.Si ne-au luat 2-3 hainutze + jucarie pt dinti.suntem fericiti tare: avem 2 bluzite : una cu i love mummy si alta i love daddy.:D.carutzul e Graco - Alano Travel System, Happy Day Pooh si nu costa mult (cu tot cu transport maxim 250dolari).