Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
Corrina spune:
Buna ziua,
Va doresc sa aveti o primavara frumoasa si bebelusi sanatosi!
michelle, otiliav, ooana, bamboletta, puiutz_mic, carmenAlbu, beluistef vreau sa va multumesc pentru cuvintele frumoase. 
Sper sa nu fi omis pe cineva.
Michelle si puiutz_mic felicitari pt rezultatele super la TT!
Despre pastele de dinti lacalut si/sau paradontax (am vazut ca se discuta) mie mi-a spus stomatologul ca sunt foarte agresive si nu trebuie folosite exclusiv, ci impreuna cu o pasta mai blanda (gen Colgate) - alternativ adica.
Ramoeu zic sa te bucuri ca nu ai burta mare. Daca bebele se incadreaza la masuratori in limitele normale pentru perioada de gestatie, chiar nu e nicio problema. Relax!
otiliav ai reusit performanta de a intarca?
Mami fericita de
Mihnea-Cristian &
cu
13s2z
Mihnea se face mare
Gargaritza
deveghe spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica La noi iarasi ninge ![]() ![]() ![]() offff...............http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 15+ |
Sincere regrete!

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) &
16+
ooana spune:
| citat din mesajul lui beluistef Se pare ca miercuri vom avea o "avalansa" de vesti de la eco ... suntem pana acum cel putin 3 care avem eco miercuri...pana atunci poate mai apar si alte burtici care au atunci programari. |
eu merg joi
Belu tu acum merg pentru eco morfologica de trim II?
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui laurika1982 Neata fetele, La multi ani TANTI (e drept, cu intarziere) ![]() ![]() Bun venit noilor burticutze. ![]() ![]() Iar a trecut weekendu repede..dar a venit PRIMAVARAAA ![]() ![]() ![]() .DE acum sa ne asteptam la vreme frumoasa...uraa uraa.Noi ne-am vazut carutzul online...adica ni l-au cumparat neamurile din America ;).Fericire mare. ![]() .Si ne-au luat 2-3 hainutze + jucarie pt dinti.suntem fericiti tare: avem 2 bluzite : una cu i love mummy si alta i love daddy.:D.carutzul e Graco - Alano Travel System, Happy Day Pooh si nu costa mult (cu tot cu transport maxim 250dolari).Iar sefului mi-a venit de dimineata sa-i dau ![]() ![]() ![]() .am cerut ultima saptmana din martie concediu ca mi-am luat bilete pt concediu...ca sa nu mai vin sa zic ca am luat bilete, ca au mai fost care au pierdut banii pe ele...pe bune de nu ma oftic![]() numai idioti..cu pretentii..e picat in fund daca nu il ajut sau daca nu ii fac eu treaba...JEGOS.:((pupici Laura 18+ |
E tare frumos caruciorul! Sa-l folositi cu mare placere!
Dupa ce site l-ai comandat si la ce pret? Eu am intrat pe amazon si este 189$, binenteles fara taxe si transport.
tina
19+
beluistef spune:
DAAAA... Oana si am niste emotiiiiiiii de nu pot sa-ti descriu, abia atept sa ne mai vedem prin TV,deocamdata, dar sa stiu ca este bine. In special ca in week asta am experimentat iarasi contractii dintre care unele cu dureri, suportabile ce este drept, dar au fost. Sper sa fie bine si colul si bebica . Vin cu poze .
Elena,
21+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Alina2005
Asta vreau si eu sa aflu, ca nu inteleg nimic dupa pagina cu shipping ![]() Alina, 20+Spiridush |
eu stiu ca trebuie, in plus trans din SUA costa f mult...stiu asta pt ca am vrut sa comand online niste jucarii pt Eric, iar shippingul costa mai mult decat produsul...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
22+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ramo1901 burticutelor, nu vreau sa va necajesc chiar astazi, dar sunt cam indispusa,nedumerita...nu stiu nici eu cum sa definesc starea asta....cert este ca fata de alte colege ale mele care sunt cu doar 2 sapt mai avansate(ca si sarcina,ma refer), burtica mea este foarte mica, parca nici nu ar fi de graviduta, ![]() imi fac chiar griji, sincer... ![]() ![]() ![]() oare e normal?....sau suntem noi mai micute? Ramona 17+ ....cu o scumpica de ![]() |
asa cum scrie si pe DC, fiecare copil e unic, deci fiecare burtica e unica...nu mai face comparatii, n-are nici o relvanta...
linisteste-te...*********************************************************
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
22+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
peta spune:
beluistef - am sunat-o si pe doc mea, si mi-a zis si ea sa stau linistita...dupa aia cand am fost cu eco la ea, a zis ca intr-adevar mai rar asa multe chisturi, dar ca in rest fiind totul bine sa nu-mi fac probleme...e grea insa asteptarea pene la urmatoarea eco care ne va spune cum evolueaza chisturile...
si nici n-am aflat daca e baietel sau fetita ![]()
18+
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Shery, pai de-acuma expandam ![]() Sa vii sa vezi cam in ce fel scartaie toate balamalele mele, de la maini la solduri, genunchi Alina 17+ cu ![]() gargarita |
Corect m-am epandat ca un pop-corn
Shery
19
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui arissa Sheri, tocmai am iesit la soare 5 minute sa ma misc un pic, pentru ca ma durea rau in zona de care zici. Si cand ma gandesc ca abia e luna a 5-a... arissa - mamica Mayei - 18.03.2007 Vine doi! 20+ |
Vai de capu nostru! Mi-a spus cumnata-mea ca soacra-mea avea o burta imensa de tot cu gemenii, sis aduce aminte, ba zapacita cum e l-a intrebat si pe al meu: tu mai tii minte ce burta mare avea mama cand era insarcinata cu tine?
Bey dor toate incheieturile, zici ca-s ala de tinichea din Vrajitoarea din Oz cand a plouat pe el!
Shery
19
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)

15+