Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
Dragaica spune:
Neata burtici, desi sunt asa departe va trimit cu drag un martisor virtual si un pupic dulce. Va urez o primavara frumoasa din care sa iesiti cu burtici mari si rotunde 

Pe mine ma doare nervul sciatic de mor, partea dreapta ma termina, noroc ca am azi programare la acupunctura, am sa vorbesc cu doctorita sa-mi bage cateva ace si acolo 
Cred ca m tendinta sa dor mult pe partea dreapta acum cand nu mai pot dormi pe burta.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
15+
arissa spune:
Sheri, tocmai am iesit la soare 5 minute sa ma misc un pic, pentru ca ma durea rau in zona de care zici. Si cand ma gandesc ca abia e luna a 5-a...
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 20+
puiutz_mic spune:
Maya,
pentru tine un martisor special! Pe care sa ti-l aduca Barza
Sa fii sanatoasa si Primavara aceasta sa iti aduca multe impliniri!

Elena
16+
beluistef spune:
Se pare ca miercuri vom avea o "avalansa" de vesti de la eco ... suntem pana acum cel putin 3 care avem eco miercuri...pana atunci poate mai apar si alte burtici care au atunci programari.
De maine pana luni sunt in concediu...yupiiiiiiiii....abia asteptam concediul asta..pfy...
Si ma inscriu si eu pe lista celor cu dureri mari in partea dreapta...provocate se pare de asezarea
pe nervul sciatic...asa mi se lasa pe picior cateodata de nu-l pot pune jos.
Elena,
21+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
peta spune:
beluistef - si eu cred ca sunt pe lista "ratacitelor", ca am disparut si eu de prin decembrie...
din pacate pe mine ma tin in suspans, la fiecare eco apare alta problema, si doc care imi face ecografia e mai panicoasa si pana ajung si eu la net sau undeva sa ma documentez, ma dau de ceasul mortii...
modalitatea ei de a-mi explica chisturile de plex coroid a fost "chisturi la cap", va dati seama ca o ora cat a durat drumul spre casa eram terminata...dupa 5 minute de documentare pe net m-am linistit...
18+
arana_ar spune:
buna fetelor va doesc si eu o primavara frumosa si plina de bucurii,sa avem numai bucurii de la bebeii nostrii din burtica.dureri eu pot sa spun am de la inceputul sarcinii si iau no spa.dar in ultima vreme am dureri ca la menstruatie,cand ma iau,cand ma lasa.medicul a spus ca se mareste uterul si sa iau no spa in continuare.
Raluca
17+
laurika1982 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Alina2005
Si eu sunt pe lista neagra? Burtici, va urez si eu o primavara plina de impliniri, cu bucurii si bebici sanatosi si frumosi! Sa dea Dumnezeu sa fim cu totii sanatosi! pentru mamici de delfinasi! Maya, tie iti urez ca barza sa nu mai intarzie prea mult, sper sa ne dai vestea cea mare in curand ![]() Laurika,foarte frumos setul, cred ca o sa ajung sa fac si eu comanda pe amazon, pentru ca in Ro preturile sunt de-a dreptul nesimtite. Voiam sa te intreb daca acel carucior poate fi folosit si ca landou, adica pentru bebe de la 0 luni. Sa ii poarte noroc la bebita! Cu ganduri bune, Alina Alina, 20+Spiridush |
Din cate am inteles, se intinde.cel putin asa ne0au zis rudele din america.lor le-am zis sa-l studieze cu atentie si pe siteul de la walmart ( ca de acolo l-au luat) scrie ca merge de la 0 luni...am mai zis cum e cu transportul.platim 1.5dolari/pound si ni-l aduc la usa.nah...acum sper sa ajung cu bine.
pupici.
Laura
18+
beluistef spune:
Peta oricum intr-o problema de genul asta este binevenita si parerea unui alt medic sa vezi daca coincid eco, iar daca sunt pareri opuse e bine sa mai ceri parerea si la medic nr.3.
Si referitor la lista celor care nu au mai dat semne de mult ... acum nu va iau la fuga ca nu intrati o luna doua, dar daca la inceput erati active si dintr-o data nu mai dati nici un semn...atunci ma intreb ce se intampla de nu se mai aude nimic despre voi.
Elena,
21+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Dragaica spune:
La noi iarasi ninge 

offff...............
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
15+
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Eu am intrebat o prietena care a lucrat ca si vames, si ea mi-a zis ca se plateste o taxa. Ea zice ca se plateste taxa si daca il primesti ca si cadou, desi mi se pare un pic ciudat... Si mi-a mai zis ca daca il cumperi ca si pers fizica aceasta taxa are o valoare de catalog...deci mare lucru nu am inteles...si am crezut ca stiti voi mai multe. Daca il cumperi ca si pers juridica se plateste 19% TVA +inca 30 % din valoarea de factura. Daca este sub 100 de euro nu se plateste. O sa-i fac o vizita intr-o zi sa o intreb mai multe...Si noi vrem sa il comandam din SUA, dar nu vreau sa ma trezesc ca platesc taxele vamale mai mult decat caruciorul in sine Paula, 19+ cu ![]() |
si noi tot asa am vrea sa il comandam din SUA dar trebuie sa ne mai informam cu taxele astea
...ca poate dam mai mult decat merita 
.