Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ramo, maine am sa pun poze cu burtica la 18 s fix, abia incepe sa se vada. Nicio burtica nu-i ca alta, atata timp cat bb e in parametri, nu vad de ce dimensiunea burtii conteaza.

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

depinde de la peroana la persoana..stai linistita si eu am 16s si nu se vede mai deloc...arata ca inainte cand mancam bine..

da pt asta nu-mi fac griji..are timp sa creasca.. bebe sa fie sanatos asta-i cel mai important..

16+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Ramo au dreptate fetele nu te mai gandi atat la dimensiunea burtii atata timp cat bebica este bine.
Cunosc o fata care la varsta de 9 luni cand a nascut avea o burta ca, daca purta un tricou mai larg un pic nici nu ziceai ca este gravida...arata ca si cum ar fi un pic balonata ... deci... si poate celelalte colege mai au copii, la cele care au mai avut sarcini le iese mai repede la interval burta decat la cele care nu au avut deloc.

Elena, 21+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Draga ramo, sunt femei la care nici in luna a 9-a nu se vede cine stie ce burtica. Depinde mult de conformatie. Nu-ti mai fa griji, am vazut pozele cu burtica ta, e perfecta

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Bonjurica, o primavara minunata va doresc !
Pe voi va mai dor ligamentele de la uter? Eu am niste dureri in dreapta, mai la pasarel, hai ca devin si eu paranoia!
Dar oricum a inceput sa-mi fie greu de cand am intrat in luna a 5-a, brusc absolut toate hainele ma strang la burta, ea a crescut si mai tare, cand ma dau jos in pat ma tin de burtan si merg schiopa cativa pasi pana ma indrept! Sunt babaaaaaaaaaaaaaa!

Shery 19 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Shery, pai de-acuma expandam, plus ca tu ai 2 bbi. Cat despre faptul ca esti bb, stai relaxata, cand o sa-ti aduca copilasii nepotii la crescut cum o sa fii atunci?
Sa vii sa vezi cam in ce fel scartaie toate balamalele mele, de la maini la solduri, genunchi.

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Ramo, maine am sa pun poze cu burtica la 18 s fix, abia incepe sa se vada. Nicio burtica nu-i ca alta, atata timp cat bb e in parametri, nu vad de ce dimensiunea burtii conteaza.

Alina 17+ cu
gargarita

Alina, adevarul e ca nu am ajuns cam de mult la medic, abia miercuri mergem, poate si din caua asta sunt mai speriata. o voi asalta pe d-na dr. cu tot felul de intrebari....dar parca vroiam o parere si din partea voastra,
iti multumesc,

Ramona 17+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata burtici!
M-am trezit de la 9, cu o burta tare, off mai fetelor, ca o minge, iese si cumva afara, am luat no spa si am sa bag si scobutil, si am avut cam multe de azi dimineata... am mai avut contractii, dar astea sunt horror, sa-ti vezi burta intarita afara, sotul speriat...
Doftoreasa mea n-a raspuns la tel, o fi de garda, o fi fost de garda, daca nu ma suna sper macar sa nu se mai intareasca in halul asta...

Alina 17+ cu
gargarita

Pe mine cand m-a durut asa tare burta, doctora mi-a recomandat: nospa, scobutil si diazepam(toate injectabile) si m-a lasat imediat durerea.
Multa sanatate!

tina 18+

Exact cocktailul asta mi-l fac si eu cand se intareste trebusoara. Blus plegomazil daca ai contractii (eu n-am avut pana acum asa ca nu l-am folosit). Aasta iti da si in spital daca te internezi. Ia-ti provizii in frigider si cum te ia da-i in cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

multumesc Enik, Elena, Arissa ptr raspunsuri...

Elena adevarul e ca amandoua colege sunt la a doua sarcina, si ma gandesc ca ai dreptate...offffff........haideti ca acum imi face colega mea niste pozici...maine sper sa le pot posta....

Ramona 17+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Bonjurica, o primavara minunata va doresc !
Pe voi va mai dor ligamentele de la uter? Eu am niste dureri in dreapta, mai la pasarel, hai ca devin si eu paranoia!
Dar oricum a inceput sa-mi fie greu de cand am intrat in luna a 5-a, brusc absolut toate hainele ma strang la burta, ea a crescut si mai tare, cand ma dau jos in pat ma tin de burtan si merg schiopa cativa pasi pana ma indrept! Sunt babaaaaaaaaaaaaaa!

Cred ca Denisa sau Dragaica se mai plangeau saptamana trecuta de dureri de ligamente. Si la mine au inceput sa-si faca prezenta...pana acum nu am prea simtit dureri , sau intepaturi

Paula, 19+ cu

Mergi la inceput