Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 11
Alina2005 spune:
Total shipping cost = "Per Shipment" cost + "Per Item" cost. (If the "per item" cost is listed in terms of price per pound, you can check the weight on the item's detail page.)
Asta inseamna 30$/per shipment + 5,99*43lb = 287,57$ numai transportul. Asta daca nu mai tre sa platim ceva vami sau TVA. Deci ma las batuta

Alina,
20+
Spiridush
paula_m spune:
Eu am intrebat o prietena care a lucrat ca si vames, si ea mi-a zis ca se plateste o taxa. Ea zice ca se plateste taxa si daca il primesti ca si cadou, desi mi se pare un pic ciudat...
Si mi-a mai zis ca daca il cumperi ca si pers fizica aceasta taxa are o valoare de catalog...deci mare lucru nu am inteles...si am crezut ca stiti voi mai multe.
Daca il cumperi ca si pers juridica se plateste 19% TVA +inca 30 % din valoarea de factura. Daca este sub 100 de euro nu se plateste.
O sa-i fac o vizita intr-o zi sa o intreb mai multe...Si noi vrem sa il comandam din SUA, dar nu vreau sa ma trezesc ca platesc taxele vamale mai mult decat caruciorul in sine
Paula,
19+ cu 
deveghe spune:
Primavara calda si blanda sa aveti, sa va bucurati de sarcina, sa aveti copii sanatosi si voiosi!
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) &
16+
bamboletta spune:
Un martisor cu drag eu va trimit,
Pentru ca-n primavara asta sa fiti fericite..iubite
Aproape de inima ta sa-l pastrezi
Sa te bucuri de cate ori il vezi...La multi ani!!!

Bamboletta
14+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
puiutz_mic spune:
Primavara aceasta sa va aduca cele mai calde si insorite zile, dulci bucurii pentru sufletele voastre, sanatate si sa va poarte usor catre vara cea mult asteptata, in care ne vom intalni delfinasii nostri scumpi!

Elena
16+
puiutz_mic spune:
Multumim pentru frumoasele martisoare, flori si urari pe care le-ati trimis, burtici dragi!
Elena
16+
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurika1982 Iar sefului mi-a venit de dimineata sa-i dau ![]() ![]() ![]() .am cerut ultima saptmana din martie concediu ca mi-am luat bilete pt concediu...ca sa nu mai vin sa zic ca am luat bilete, ca au mai fost care au pierdut banii pe ele...pe bune de nu ma oftic![]() numai idioti..cu pretentii..e picat in fund daca nu il ajut sau daca nu ii fac eu treaba...JEGOS.:((pupici Laura 18+ |
off ce nasol
...si eu ma pregatesc maine sa imi "atac" seful
matusa77 spune:
O primavara minunata pentru voi frumoase doamne si pentru cele mai pretioase martisoare (cele din burtici)!

saptamana 19
Ducu
beluistef spune:
Tocmai am primit un PM de la o burticutza care nu a mai intrat de muuuuuuult timp.
Indi_77 se pare ca sunt bine sanatoase...da inca o burtica de iulie cu
, doar ca a avut ceva probleme cu mama ei si a tot fost ocupata. Te asteptam cu vesti draga, cand poti sa intri.
Elena,
21+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
ramo1901 spune:
burticutelor, nu vreau sa va necajesc chiar astazi,
dar sunt cam indispusa,nedumerita...nu stiu nici eu cum sa definesc starea asta....cert este ca fata de alte colege ale mele care sunt cu doar 2 sapt mai avansate(ca si sarcina,ma refer), burtica mea este foarte mica, parca nici nu ar fi de graviduta,
imi fac chiar griji, sincer...

oare e normal?....sau suntem noi mai micute?
Ramona
17+ ....cu o scumpica de