Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 17
nela_didea spune:
Buna burticute! Si eu va urez o primavara insorita, cu multe floricele si cu multe vesti bune.

. D-zeu sa aibe grija de noi si de bebeii nostri
Si eu am primit multe multe floricele,ghiocei,martisori si bineinteles bomboane de ciocolata
.
Va pupacesc pe burtici

15+
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica La noi iarasi ninge ![]() ![]() ![]() offff...............http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 15+ |
Dragaico... lasa ca 'scoti parleala' in Cuba. O sa ai acolo zilele de 48 ore si ore de 90 minute (asa/ti doresc... tot binele)Hiphip...

Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
Dragaico... lasa ca 'scoti parleala' in Cuba. O sa ai acolo zilele de 48 ore si ore de 90 minute (asa/ti doresc... tot binele)Hiphip... ![]() ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Daca ma lasa nenea doctorul

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
15+
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 Burtici, e o emisiune pe Prima cu burtici si bebei. e interesant... ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Multam!

tina
19+
katalina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
eu merg joi Belu tu acum merg pentru eco morfologica de trim II? |
Hi hi, si eu am JOI o zi importanta:1.SPER ca voi afla ce am in burtica,merg la eco; si 2.fiul meu cel mare implineste 12 ani.Doamne ce-a trecut timpul.
.Catalina
15+ Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
bumblebee spune:
Aelita, multumesc mult pt raspuns
, eu sunt la cea de-a 4 sarcina, contractii am mai avut pana acum, sarcina asta a mers ok, dar cu tratament, asa ca e destul de greu de spus, cumva cred ca sunt la categoria cu risc, nici nu vreau sa ma gandesc
. Eu joi am programare la echo, daca pana atunci se mai schimba ceva probabil ca o sa-mi intalnesc doftoreasa la spital, dar pt moment trebuie sa stau cuminte, sa iau tratamentul care-l luam pana acum si antispasticele astea.
Totusi nu ar fi cam devreme pt contractii Braxton-Hicks?
zic si eu, plus ca la mine nu sunt complet nedureroase, doar ca am avut si dureri mai nasoale ca sa ma cramponez in astea...
Alina
17+ cu 
gargarita
Dragaica spune:
O sa fie o saptamana plina de vesti bune si surprize
, eu mai am pana pe 10 
nu mai am rabdare 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
15+
maya71 spune:
Si la aceasi emisiune a mai zis de 10 metode de beauty, sper sa le mai tin minte in ordine:
10. lapte dulce in cada de baie (1 litru) reduce vergeturile si hraneste pielea uscata; 3RON
9. bere pentru clatitul parului (complex vit B, hamei, malt), 1/2 pahar bere si 1/2 apa; 1,5 RON
8. masca cu branza de vaci ptr fata... no comment
7. ulei de masline cu zahar, peeling ptr minii (zaharul indeparteaza celulele moarte iar uleiul hraneste); putin RON
6. zat de cafea, zahar, smantana - peeling ptr corp. cafeaua contine cofeina buna ptr reducerea celulitei, zaharul si zatul indeparteaza celulele moarte iar smantana hraneste pielea. frecat si clatit cu apa 5-6 RON
5. pliculete de ceai negri ptr ochii, reduce cearcanele si ochii umflati; 2-3 RON cutia
4. masca cu capsuni ptr fata (contin vitamina C, substante antibacteriene) reduce iritatiile si petele; aaaa, nu stiu cat costa... sunt de import
3. masca cu galbenus de ou ptr par (lecitina, minerale),tinut 3 min. clatit cu apa si aplicat nr.9; 1RON (2 galb)
2. apa minerala cu otet 1/1 ptr fata (evitat ochii) otetul are PH.ul asemanator pielii fetei; putin
1. miere, balsam ptr buze; 8-10 RON borcanul
Sper sa va fie de folos.
Mai zicea de legume, fructe si de tot felul de chestiute afrodisiace si ptr imbunatatirea spermei: sparanghelul, usturoiul (ups, surpriza), stridiile, sampania, icre negre, laptii de peste... asta ce am auzit cu o jumatate de ureche...
Am voie sa spun numele emisiunii, e noua? Intreb, sa nu/mi de avertisment...
Florentina_C spune:
Salutare. Ca tot vorbeati de ecografii, cand ma sfatuiti sa fac eco 3d+morfologie fetala. La 16 sapt e prea devreme? Auzisem eu ca se face intre 18 si 24 sapt, dar eu nu prea mai am rabdare, as merge si acum la eco... Dar nici sa merg degeaba, sa nu poata
sa il analizeze bine pe bebe, nu as vrea...
Voi ce spuneti??? Va 
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 14+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***