Sarcina si bolile autoimune (4)
Raspunsuri - Pagina 3
2aniella spune:
danny, as dori sa stiu numele dr de care vorbesti.si daca nu cer mult, as vrea adresa ta de mail ca sa imi dai niste detalii. problema mea e suficient de urata si poate imi dai ceva din increderea ta. Imi place tonusul tau!
Mona40 spune:
Buna fete,
Danny1, multumesc de raspuns. Eu cred ca fiecare persoana de pe acest forum este majora si vaccinata, si ca intelege ca raspunsurile date aici sunt pareri personale, auzite la altii, intarite de cate un articol sau cate un site. Inteleg ca sunt si medici printre noi, dar nimeni nu-i pune la zid sa dea rspunsuri...
Asa ca , fiecare ia ce i se potirveste de aici. Nu exista retete universale. Sa punem lucrurile in proportie.
Deci danny1 ma bucur ca ai decis sa continui sa-ti spui PAREREA despre unele lucruri.
In ce priveste rez la analizele de care vorbeam, iata..
PT ( %) mai mare decat 100%
PT ( Seconds) interval normal 8.4-11.3 valoarea mea 10.4 , deci in interval
PTT (seconds) interval normal 21.6-30.6, valoarea mea 25.6 , deci in interval .
Ce voiam eu sa stiu este..ce semnifica aceste analize...
Oricum multumesc in avans.
Va urez tuturor sa aveti o primavara fericita, frumoasa si sa ajungeti cu toatele intr-o buna zi sa fiti MAME.
anabel79 spune:
danny si eu cred ca numai are rost sa ne intalnim daca nu putem sa ne impartasim experientele...mona are dreptate fiecare dintre noi este majora si ma indoiesc ca nu stie ce trebuie sa faca.Apropo de forumuri si in strainatate se discuta in amanunt de schemele de tratament pe care le iau fetele la recomandarea medicilor dar si alte medicamente care au avut efecte pozitive.de exemplu eu am mers la endocrinolog si mi a recomandat doar eutirox ptr TSH pe care l am luat (acum iau 100 de 4 luni) si il tin din frau la 1,08 fff bine...dar ptr ATPO si Anti TG nu mi a recomandat nimic...doar imunologul m a intrebat de ce nu iau Prednison ptr ca are actiune imunomodulatoare si de ce nu mi s a recomandat pana acum, dar nici el ni mi a recomandat..dece sa se complice.De pe forumuri am aflat ca Seleniu este bun ptr ATPO fiind un antioxidat si pe care l am luat am reusit sa cobor ATPO de la 800 la 350, in schimb sunt fff mari AntiTG 2555 fata de 114 si nu am idee ce o sa fac cu astia.
Sper ca apele sa se linisteasca iar moderatorii acestor forumuri sa inteleaga ca sunt discutii intre noi pe care oricum la un moment dat le abordam si de fata cu medicii la care ne tratam...nu afectam pe nimeni si bineinteles nici pe noi....Va pup si sper ca vom ramane unite ca sa invingem Infertilitatea.
anabel79 spune:
Iepumic si eu am aceleasi probleme cu oboseala..uneori ma deprim ptr ca nu stiu ce sa fac.Mult timp am crezut ca din cauza TSH mare sunt obosita dar si acum de 2 luni de cand e in jur de 1 sunt la fel, dorm mult si sunt foarte moale.Se pare ca nu avem ce face ptr ca este unul din simptomele bolii cu care va trebuii s a invetam sa convietuim...
danny1 spune:
2aniella,poti sa-mi trimiti mail dand click pe pliculetul de pe bara superioara unde am scris eu.
mona,analizele acestea eu le-am facut pt trombofilie,la hematolog.e f bine ca le-ai facut,ca medicul te-a trimis sa le faci si ca ti-au iesit bine.din pacate odata cu sarcina ele se pot modifica din cauza starii"speciale".pt asta eu am facut mutatiile genetice care tin de trombofilie.multe amanunte vezi la sub"Trombofilia,a cauza a infertilitatii",la acelashi capitol.
anabell,ginecoloaga specializata in sarcina cu hashimoto zice ca aceasta boala da trombi,de aceea ea recomanda un aspenter/zi.
multumesc pt pareri,altfel paream "sarita de pe fix".
iepumic si anabel,pt starea asta ingrozitoare eu am facut tratament homeopat.rez a fost uimitor.la 2 noaptea schimbam pamantul la flori,la 7 eram fresh.....dupa 4 ore de somn pe noapte
.cica ar fi un dezechilibru hormonal specific femeilor.asa il explica homeopatii.si am primit un remediu specific feminin.de atunci cand ma apuca nabadaile il repet.si e ca o gura buna de aer .
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
tamaryllis spune:
Pysypisi, tu ai facut si imunofenotipare limfocitara? In tratamentul pt fiv ai avut si prednison? Sau alt medicament cu acelasi efect?
Despre nk-uri.... Kovacs zice ca eu imi complic situatia/cazul. Spune ca nu trebuie sa tratam valori de referinta, ci pacientii. Deci situatia trebuie analizata in context clinic, iar eu nu am alta analiza proasta si nici nu am vreun simptom. In concluzie, nu cred ca imi va da prednison. Mi-a mai spus ca e sigur ca daca toata lumea isi face analiza asta, cu sguranta multe persoane vor avea rezultate in afara limitelor. Mi-a adus aminte de dr. House, care nu face scanare completa a corpului crezad ca cei mai multi pacienti au anomalii care nu genereaza neaparat o problema... in fine...asta e un film.....
Voi ce ziceti?
Dany, parerea mea e ca tre' sa vorbesti!
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tamaryllis Pysypisi, tu ai facut si imunofenotipare limfocitara? In tratamentul pt fiv ai avut si prednison? Sau alt medicament cu acelasi efect? Despre nk-uri.... Kovacs zice ca eu imi complic situatia/cazul. Spune ca nu trebuie sa tratam valori de referinta, ci pacientii. Deci situatia trebuie analizata in context clinic, iar eu nu am alta analiza proasta si nici nu am vreun simptom. In concluzie, nu cred ca imi va da prednison. Mi-a mai spus ca e sigur ca daca toata lumea isi face analiza asta, cu sguranta multe persoane vor avea rezultate in afara limitelor. Mi-a adus aminte de dr. House, care nu face scanare completa a corpului crezad ca cei mai multi pacienti au anomalii care nu genereaza neaparat o problema... in fine...asta e un film..... Voi ce ziceti? Dany, parerea mea e ca tre' sa vorbesti! incepand cu anul 2010 voi fi o fericita! MTHFR C677T heterozigot Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate... Dupa Ademar Barros, poet brazilian. |
Nu nu am facut imunofenotipare limfocitara.
Da,in tratamentul dupa fiv am avut prednison,10mg/zi...de ce ???
+18
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
tamaryllis spune:
Pt ca am inteles ca e bun pt ANA. Si pt NK-uri, care la mine sunt peste limita.Mai iei si acum?
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
tamaryllis spune:
Goldi, imi poti spune si mie cum ai pus problema la Kovacs de ti-a dat prednison?
Stie cineva care e diferenta dintre prednison si metilprednison?
MTHFR C677T heterozigot