Sarcina si bolile autoimune (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fete,
Va rog daca aveti timp sa ma lamuriti si pe mine.
Eu inainte de primul fiv am facut urmatoarele teste genetice

Alpha-1 Antitrypsin gen.

Cystic Fibrosis (CF)
|
CONNEXIN 26/30

Fragile X
|
Glycogen Storage Disease
|
Spinal Muscular Atrophy

Am mai cautat pe forum si nu am vazut la nimeni analizele astea.
Sunt relevante sau...nu?

Deasemenea vad ca am facut
PT (%) |

PT (Seconds) |

I.N.R= 1

PTT

astea ce relevanta au...( mentionez ca au iesit toate in intervalul normal..
Daca va pricepeti..pls ...luminati-ma si pe mine.
O zi buna tutror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna fetelor!
Am reusit sa fac acele analize pt anticorpi anti-nucleari la Colentina,acum trebuie sa merg la Fundeni pt anticoagulant lupic.Dr mi-a spus in mare sa stau linistita ca el crede ca nu este nimic...si sa asteptam rezultatul peste 10 zile.
Apoi am mers la dr meu Poiana,unde am facut eco si mi-am revazut fumusetea mea,probabilitatea este de fetita...nu stim exact pt ca a stat numai cu spatele.Sper ca data care vine sa nu mai fie rusinoasa si sa se intoarca si cu fata.Toate bune si frumoase in afara de acesti anticorpi care ma tin ca pe jar...dar sper din tot sufletul sa fie bine pana la urma.Doamne ajuta!!!
Va pupik pe toate si va doresc o zi cat mai placuta

+18
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

annabel,nu stiu cum sa-ti raspund fiindca mi s-a atras atentia de catre un moderator-medic ca am aerul de a sfaturi de medic si as putea taia chitanta.asa ca habar n-am ce sa mai zic.....as putea renunta sa mai scriu,dar sunt prea bataioasa,si apoi cred ca am ajutat,nu am facut rau.pana ma lamuresc cum sa fac,o sa tac.nu stiu,scrie-mi un mail.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

in alta ordine de idei,ieri am avut o bucurie.mi-au iesit bune analizele de tiroida si anticorpii au scazut.o veste buna,in sf.acu,offffff,iar tre sa tac.ca v-as zice ce am luat si ce am facut.dar nu "poci",ca lumea........ma intreb daca mai e de folos discutia asta din moment ce trebuie sa trecem sub tacere ce e mai important,raspunsurile la intrebari.tot ceea ce imi ramane e sa va tin pumnii.cica asta as avea voie.sau nu???

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

scz,am uitat de tine,mona.analizele INR-1,am facut-o si eu,deasemenea si cele cu PT,dar acolo nu ai trecut valorile obtinute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui danny1

in alta ordine de idei,ieri am avut o bucurie.mi-au iesit bune analizele de tiroida si anticorpii au scazut.o veste buna,in sf.acu,offffff,iar tre sa tac.ca v-as zice ce am luat si ce am facut.dar nu "poci",ca lumea........ma intreb daca mai e de folos discutia asta din moment ce trebuie sa trecem sub tacere ce e mai important,raspunsurile la intrebari.tot ceea ce imi ramane e sa va tin pumnii.cica asta as avea voie.sau nu???

Eu cred ca fiecare este liber sa zica ce vrea...asa ca mai bine spune-ti in continuare parerea,ca noi de asta avem nevoie...sa ne sfatuim una cu alta.

+18
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

danny1, daca reusesc sa-mi scad anticorpii (ATPO), iti pun o lumanare de sanatate ..zau ca nu ma intereseaza de unde imi vine sfatul , daca este unul bun (asa rar gasesti persoane care sa te ajute neconditionat , inca nu pricep anume atitudine)

..asa ca pls scrie cu incredere eu sunt numai urechi .. daca ai totusi o retineri , da-mi un pm (desi nu ar fi fair fata de restul fetelor care sunt sigur la fel de interesate)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

him,mi-e greu.....him.dar gata,m-am hotarat.nu ma intereseaza.am crezut ca asta e rostul discutiilor noastre.daca nu,ce rost ar avea?asa ca....rea si incapatanata cum is,ma dai afara pe usa,intru pe fereastra
o specificatie pt cine conteaza:nu am facut de capul meu,am urmat sfaturile a 2 medici deschisi la cap.
mi s-a spus ca anticorpii pot creste datorita alimentatiei.adica fara mezeluri,produse cat mai natural posibile pt ca toate sunt umflat ecu hormoni si alt enebunii.deci de un an am renuntat la mezeluri,lactatele le iau de la tarani,la fel ouale si carnea pe cat posibil.am "furnizorii"mei,in piata sau acasa.le convine sa fie seriosi,caci cumpar destul si constant.
asa au scazut aproape un sfert din anticorpi.dar am primit si euthyrox 25 mg,una pe zi.asta a scazut TSH.acu e 1.55 si acu 3 luni era 4 si ceva.
mai era ceva,oare?cred ca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mona40 din pacate nici eu nu stiu ce inseamna acele analize

danny fata bataioasa .. si eu am alimentatia modificata de mai bine de 5 ani , adica nu mezel ,nu prajit,nu sucuri din comert (sau mai corect cu moderatie toate de mai sus ) cu dulcele e o problema continua , ma lupt sa rezist sa nu mananc , dar nu imi prea iese

sa fie asta un motiv pt care mie totusi ATPO nu mi-a crescut niciodata zdrobitor , desi am avut TSH si de aproape 8?
hmm .. buna intrebare ..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

danny1, multumesc mult de info referitor la influenta alimentatiei in scaderea ATPO. Mie nu mi s-a atras atentia asupra acestui lucru, singura chestie e ca sunt eu destul de constienta ca nu e bine sa mananci toate prostiile...dar mai scap si eu cateodata.

Georgia, si eu am ce am cu dulciurile. Si ca veni vorba de ele, va servesc pe toate cu o felie de tort si un pahar de sampanie .

Imi permit sa plang putin umerii vostri: nu stiu ce sa ma mai fac cu starea de oboseala. Ma simt in continuu ca batuta, parca as care pietre de moara dupa mine. Deja nu mai suporta starea asta, ma simt oarecum handicapata.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput