Sarcina si bolile autoimune (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Pt ca am inteles ca e bun pt ANA. Si pt NK-uri, care la mine sunt peste limita.Mai iei si acum?

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Acum nu mai iau...l-am oprit la 11 saptamani.

+18
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pysy ai un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

fetelor,va anunt o sarcinuta de 10 sapt.Doamne ajuta.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

danny felicitari din suflet...sa dea d zeu sa fie bine....esti sub tratament prednison, clexane macar pana treci de cateva saptamani....
te pup dulce si multa sanatate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

danny1

..super veste.. excelent

sarcina usoara si un bb sanatos si papacios... mi-ai dat o gura mare de speranta , plsss din tot sufletelul meu zi si mie ce luat tu ca tratament inainte de sarcina

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Wow, asta da veste!!!!!!!!! danny1, ma bucur mult pt tine, sper sa mearga totul perfect, iti tin pumnii pentru asta. Cum te simti pana acum?

anabel
, zau daca vreau sa ma obisnuiesc cu asta! Eu sunt hotarata sa ma simt bine cu orice pret, deja ma simt handicapata.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

buna fetelor!
am mai scris eu pe aici ,dr-ita,nu-mi da voie la mai multe cum ar fi-echinaceea,propolis,betadina ,apropo in ce se gaseste betadina? ca sa ma feresc

Mergi la inceput

Buna fetelor
Am repetat analizele si din pacate acesti antinucleari au iesit tot pozitivi...apoi m-a trimis la Fundeni sa fac anticoagulant lupus acesta a iesit negativ.Asa ca dr mi-a spus ca o sa raman sub observatia lui pt sa nu poate pune exact un diagnostic deoarece eu nu am avut si nici nu am nici un simptom de aceasta boala...Sper din tot sufletul sa nu fie nimic pana la urma...

+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pysy pe 9 mart ti-am trimis un PM.

Miki Anul asta pun d'un pui

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 3 sarcini oprite din evolutie (8s,5s,4s)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Pysy pe 9 mart ti-am trimis un PM.

Miki Anul asta pun d'un pui

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 3 sarcini oprite din evolutie (8s,5s,4s)

Ti-am rspuns prin PM

+19

Mergi la inceput