Bobocei de sept-oct 2008 (263)
Raspunsuri - Pagina 3
babytza spune:
claudina multumesc mult. Si cat costa Nikvorm ? E interesant ca merge dat si profilactic.
Babytza si puiiValentina David
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza claudina multumesc mult. Si cat costa Nikvorm ? E interesant ca merge dat si profilactic. Babytza si puiiValentina David |
hai ca iti raspund eu ...e vreo 37 de lei ...60 ml...
iata si pe la ce farmacii se gaseste
http://www.biovitality.ro/dapp/contact/contact.aspx?lang=ro
si sanatate
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
laureta spune:
babytza ai si aici un pic mai ieftin, eu de aici am luat alte medicamente
http://comenzi.farmaciatei.ro/advanced_search_result.html?search_in_description=0&keywords=nikvorm
claudinna spune:
si eu tot de la Farmacia Tei am luat
e cel mai ieftin
se poate sa faci comanda si te duci sa le iei cand poti, ti le rezerva
claudinna spune:
babytza, hai ca citii din nou prospectul, sa nu te induc in eroare...ceea ce facusem, de fapt
cel mai bine este sa citesti si tu prospectul, zice ca "igienizeaza tubul digestiv, creand un mediu neprielnic dezvoltarii si inmultirii parazitilor intestinali" ceea ce presupune prezenta lor...
deci daca nu va iese la analize....
si pe sticla scrie: "nu exagerati in administrare"
CosmyB. spune:
Niko felicitari mamico!!! Super mesajul in care ne anunti ca esti Parca te si vad iesind din toaleta avionului topaind de bucurie ma apuca nostalgia
bitza2008 spune:
Salutare!!!
Nikole felicitari!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!
Mamidestefan si noi am avut asa bubite,dupa 4 zile de febra. Un dr ne-a zis rubeola si alti 2 dr alergodermie.Nu stiu nici acum de la ce a fost ca nu mancase nimic nou.La noi a aparut la aproape o luna dupa ce au spart caninii. Explicatia a fost ca e reactie la febra,el avand un "teren atopic". Bubele au disparut dupa prima zi de tratament. Daca vrei am si poze cu Lucas bubos
Si Sebi de Aly c are acum bubite dupa 3 zile de febra.
Alessia mamei si distractie placuta!
Nocom norocoaso!
Sanatate tuturor boboceilor bolnaviori!
CosmyB. spune:
Cuscra draga si iubita, multumesc mult pentru pastilute, ai facut toata munca singurica Esti o bomboana
Sanatate piciului, sa treaca mucisorii rapid si sa iasa odata caninii. Da-i si cateva picaturi de vit. C cateva zile. Noua ne-a iesit si ultimul canin, avem nopti putin mai linistite
claudinna spune:
bitza, arata-ne pozele, sunt curioasa sa vad cum au fost
off, imi pare rau de Seby! sa treaca repede!
claudinna spune:
am mai citit asha, pe sarite din Ana Savin: Totul se intampla inainte de sase ani...f ineteresanta si raspunde la multe dintre situatiile cu care ne confruntam acum