Bobocei de sept-oct 2008 (263)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Uitam sa va anunt...a venit sotul joi si Lucas e innebunit dupa tricicleta deocamdata se plimba cu ea doar prin casa,sper sa fie vreme buna sa iesim weekendul asta! Am primit si eu o bicla de fitness
Lucas tot nu zice MAMA ma striga BABI(Gabi)
si mai zice,mai nou, tntn(sapun), poa(floare),tutu(lupul),caaa(cra) la cioara si toate zburatoarele,boa(tablou)
Musca si el uneori,dar pun botul a plans si vine si ma pupa si ma imbratiseaza si se opreste.Pe moment!
Multumesc inca o data pt blog minunata idee. Am invatat poezii noi,dar Lucas nu e interesat deloc de poezii,povesti Oricum eu perseverez,poate poate
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

bitza, nu te descuraja si nu te lasa. e lucru demonstrat ca daca ii vorbesti si-i canti, ii povestesti copilului, il ajuta f mult in insusirea limbajului, in bogatia vocabularului. chiar daca aparent nu pare interesat, sigur se prinde ceva!!

poate pedala??

le: nici Razvan nu e interesat de povesti...adevarul e ca si eu ma plictisesc repede. poeziile, cantecelele, sunt scurte, au rima, pot fi nitel interpretate, cred ca de asta ii plac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Claudinna cand ii zic poezii il am in fata ochilor pe Razvanel De lasat nu ma las,sper sa-l intereseze la un moment dat!
Tricicleta e 3in 1 si deocamdata sta cu picioarele pe un suport;la pedale nici nu ajunge inca.
Lucas cu bubite sunt vreo 10 poze. Pe spate au fost mai pronuntate. Sa-mi zici daca seamana cu ce a avut RAzvanel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

seamana foarte bine cu ce a avut in noeimbrie..cand s-a oscilat intre alergie si rujeola...
la febra din noiembrie a avut doar cateva, pe picioare, nitel mai mari si in relief, catifelate la atingere. parca erau si mai intens colorate
naiba stie, ca sunt tot felul de viroze care dau si reactie cutanata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Niko, felicitari din suflet!! ma bucur tare, tare de tot pentru tine!!!
Iti doresc inca un bebic sanatos si perfect, sarcina usoara si la termen, sa fiti cu totii sanatosi si voiosi!!

Te pup de mii de ori!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Claudinna cand ii zic poezii il am in fata ochilor pe Razvanel De lasat nu ma las,sper sa-l intereseze la un moment dat!
Tricicleta e 3in 1 si deocamdata sta cu picioarele pe un suport;la pedale nici nu ajunge inca.
Lucas cu bubite sunt vreo 10 poze. Pe spate au fost mai pronuntate. Sa-mi zici daca seamana cu ce a avut RAzvanel.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

si noi am facut ceva similar ...prin decembrie..dar era o forma mai usoara...si am banuit ca e vorba de roseola..a avut febra mare iar petele au trecut in 2 zile...

insa acum petele au fost rosii..intinse pe o zona mai mare (pe picioruse si miini)..nu punctiforme ca cele din poza..nu uscate...nu ii provocau mincarime...
aratau ca si cum ar fi umblat prin urzici..
de aia am dedus ca e vorba de rubeola..oricum deja au cam trecut ..mai sunt citeva ratacite si destul de mici ca suprafata..

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

NIKOLE!!!!! FELICITARI!!!!!!!

SARCINA USOARA SI LA TERMEN. MULTA SANATATE SI UN AL DOILEA COPILAS SANATOS. MINUNAT!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Babytza, multa sanatate soricelului!! sa-i treaca mucii repede.

cand ma gandesc ca Elenei inca nu i-a inceput eruptia caninilor....si eu ma vait atat....oare atunci ce am sa fac.
sper sa aiba efect pastilutele.
va rog eu mult indurati-va una de mine si spuneti-mi cum se administreaza.

Bitza, sa stapaneasca Lucas sanatos tricicleta. E fff faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Felicitari Nikolici!!!!!!! sa ai o sarcina usoara si multa multa sanatate!

N-am citit nik din spate. Va pun poze si revin

Remember me?

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

bitza, pe langa huni, Lucas e vorbaret tare! Desi la 11 luni spuneau amandoi f clar si 'mama' si 'tata', cu directie si intentie si tot ce vrei, ei bine acum Edi mai spune 'ma' (asta-s io) si cateodata 'nticitic', cica ma imita pe mine cand ii spun cum face ceasul. Robi a facut pauza de la 11 luni pana acum si a reinceput sa spuna 'mama' si tata'. in rest, vorbeste fff mult pe limba lui, dar fie eu nu stiu eu sa interpretez ce vrea/spune, fie nu e nimic cu directie clara. (gen 'bdia-bdia', 'dogo-dogou', 'ndatu' and so on...)
si cand ma gandesc ca sunt bobocei care leaga propozitii... asta e.

lidia, ma bucur ca sunteti mai bine!

babytza, sanatate multa lui piciulica, sa fie doar de la canini si sa va iasa mai repede!

anca, Carla e superba!! f frumoase pozele! ne-am delectat si eu si hunii.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput