Bobocei de sept-oct 2008 (263)
Raspunsuri - Pagina 22
piolica spune:
am mai fost o tura-n parc, de fapt intr-un square unde e amenjat un loc de joaca pt copii. Erau numai copii mai mari de 2 ani, asa ca Elsa a fost cam singurica (adica numai cu mine), ca nimeni nu vroia sa se joace cu bebei ca ea:( :( ea tot incerca mititica sa se duca la ei si astia fugeau de numa'!!!!
Daca in seara asta e bine, maine o duc la cresa, acolo o sa se joace cu toti prietenii ei.
O seara buna!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
piolica spune:
Paula-Laura, parca tu spuneai ca ai facut aerosoli cu gutuie, imi zici si mie cum. Vineri o sa am si eu aparatul Laica:)
hai ca acum ca am luat aparatul am inceput sa-mi fac griji, oare nu e periculos daca facem asta acasa?
eu o sa-i fac Elsei cu ser fiziologic si o sa vorbesc si cu pediatrul sa vad ce-mi zice.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
Xor spune:
Dya - stai linistita mami...stii cand spuneam ca numai baietii nostri sunt lenesi la mers....uite ca acum alearga....acum si la vorbit sunt la fel
Nici mark nu repeta nimic, spune cuvinte cand vrea el, cuvinte pe care nu le mai repeta poate niciodata, nu are rabdare sa asculte nici o poezie....doar bodoganeste in legea lui cat e ziua de lunga.....
Finul meu a inceput sa vb la 2 ani si jum...parintii isi faceau deja griji....si cand a inceput...nu mai poate fi oprit
. Spune si stie o multime de lucruri pe care le-a memorat chiar daca nu vorbea...
mamico
Vorbeati de mancarea copiilor....eu i-am gatit intotdeauna separat lui mark....dar de cand e asa mofturos la mancare, ii dau mereu sa guste de la noi, sa vad daca nimeresc vreun fel de macare care sa ii placa
. Nu ii mai pisez de multa vreme....mananca oricat de mari ar fi bucatile sau oricat de consistenta ar fi mancarea (roade chiar si morcov
)
tuturor
alessia2005 spune:
Buna seara fetele...Ce mai faceti?...Off..noi..ocupate...gradi..ne mananca..timpul...
Va doresc o noapte linistita! Numai bine!
anamona spune:
dya, intr-adevar asa sunt unii parinti si bunici sunt orbiti de calitatile propriului copil incat nu isi dau seama ca lezeaza increderea de sine a celorlati copii
si eu am fost patita chiar in weekend cand am fost in vizita la o fetita de 2 ani. am intrebat-o pe thea cum face capra, si a raspuns in acelasi timp cu ea si fetita gazda...evident tot familionul a inceput sa isi laude odrasla iar thea chiar era dezamagita (atat de tare o laudau ca m-au acoperit si pe mine, chiar daca le-am atras atentia pe fata ca a raspuns si Thea s-au facut ca nu aud)
in fine nu are rost sa ma supar, daca unii sunt mai neam prost asa, nu am ce sa le mai fac....
anamona spune:
revenind la lucruri mai serioase, propun un sondaj:
ce carti mai cumparati copiilor?
eu tocmai i-am comandat 3 carticele de Lucia Muntean
http://librarie.carturesti.ro/Cauta/237315/Carte/Autor/Lucia_Muntean
am vazut cartica Jocurile "Uite-asa!" si mi se pare extraordinara pentru varsta asta:
http://luciamuntean.ro/index.php/carti/jocuri/jocurile-uite-a-a.html
daca apasati pe "vezi in interior" o sa va dati seama de ce ![]()
Muuh spune:
Nerantula Alexei plangea cand incerca sotul meu sa il culce si asta a durat pana eram eu insarcinata in luna a 7 a cu Dimitri iar ei doi au plecat o saptamana la mare. Dupa ce am nascut am dormit toti patru in patul mare (are 2m*2m). Pentru ca imi era frica sa nu ii vina idei lui Alexei si nici sa nu cada Dimitri din pat am dormit asa: patutul cu gratiile date jos lipit de patul mare, Dimitri, eu, Alexei, tati. Patutul il foloseam ca loc de depozitare; biberon Alexei, pampers, ace brice and c...ce pentru mine si Dimitri. Dupa aceste doua luni Alexei si tati s-au mutat in camera lui Alexei pe o saltea pusa pe jos. Asta in teorie ca in practica Alexei a dormit cu mine si cu Dimitri pana pe la 9 luni ale lui Dimitri, adica pana in vara. Alexei nu mai sugea dar se trezea sa mearga la closet deci tot de frecus aveam parte noaptea. Din vara dorm ei doi, noi doi. Ocazional ne invitam unii pe altii sa dormim impreuna (prefer sa vina ei la noi ca salteaua lor e mai mica si ne inghesuim). Intre timp am dat patutul de bebe si am lipit patul mare de perete, arata camera ca porcul dar nici ca mai conteaza.
Nocom spune:
Buna seara
Nerantula si la noi cam la fel a fost cu acomodarea cu bb2. Adica de cand eram insarcinata tati s-a ocupat mult mai mult de Matei, ieseau impreuna (ca baietii) la zoo, la calarit, la expo de masini si motociclete... si lui matei a inceput sa-i placa compania lui tati dar si invers!
De dormit dormim asa: tati cu Matei si eu cu daria. Matei are un pat masinuta si e incantat sa doarma in el, iar tati are o saltea pe jos langa patutul lui, iar eu si daria dormim in acelasi pat. Nu este devreme pentru trecerea la patut junior, exista multe modele din care copilul nu poate sa cada, eu ti-as sugera chiar unul in forma de masinuta asa cum avem noi, trecerea fiind mai usoara zic eu....
Nerantula spune:
Nocom, bugetu'! ![]()
La noi e exclus, dar EXCLUS tati sa doarma cu Gruia, never-ever si punct. Uof, om vedea cum o fi .. mai e pana atunci ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
8+
Paula-Laura spune:
Piolica cred ca te-ai speriat de faptul ca acolo se gasesc doar aparate performante la farmacie ![]()
Noua homeopata ne-a recomandat pentru o rinita urmatoarea combinatie: 0,5 ml suc de gutuie + 0,5 ml suc de lamaie + 5 ml de ser = jumatate din cantitate se folosesc la aerosolii de dimineata, jumatate seara. Trebuie trecut sucul de gutuie printr-o sita fina sau tifon, ca altfel risti sa se infunde aparatul.
Ea recomanda varianta pt stari incipiente ale bolii, previne aparitia bronsitelor (sau cel putin ingreuneaza)
Adei i-a recomandat combinatia pentru o laringita.
Este o varinta naturista, care nu are ce rau sa faca (si o prefer aerosolilor cu adrenalina /dexa/fluimucil)
Combinatia sta la baza medicamentului gencydo (se fol impotriva alergiilor) si eu am cumparat (la indicatia ei) gencydo fiole din germania. Intreaba si tu pediatrul si vezi ce parere are.
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete