Bobocei de sept-oct 2008 (263)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Fetelor, multumesc de raspunsuri!

Paula, mi se pare inaltut patutul, nu cred ca se va putea urca in el ... ce dimensiuni are salteaua? Cat a costat?
Eu sper, in sinea mea, ca aceasta sa fie o solutie provizorie pana mai creste si samburelul si va putea sta in patut junior, dupa care sa remobilam total camera lor .. oricum acum e un buget suplu-suplu de criza, mai ca imi vine sa iau numai salteaua , macar nici nu cade de sus

Lumi, si tati lui G voia sa doarma Gruia in canapea, intr-una din camere care a fost initial destinata ca si 'birou/camera de lucru', adica e o chestie cu biblioteca pe 2 pereti, planuim sa o extindem si pe al treilea ... e una din cele 4 camere. Eu asta o gandisem temporar pentru bb2, ca ii trebuie numai un colt pentru patut&staff, nu apreciaza prea mult decorul la inceput, ar ramane loc si de intins canapeaua pentru cand am avea nevoie ..
Ref la canapea, eu nu sunt de acord in ruptul capului ca un copil sa doarma in canapea, am un fix, cum zice el, adica atat ne-am stors creierii ce super-saltea din plante nustiudecare sa ii luam si acum poate dormi in canapea? Din canapeaua din birou nu cade usor si nu cade de sus, insa nu pot accepta idea .. plus ca ar stat tot timpul intinsa si a umplut camera total acolo, e o camera mica ..
In ce priveste tati, se va schimba cand se va schimba Gruia si va fi mai interesat de el, vor avea mai multe in comun, sper! ... am mai discutat asta aici, acum este insa dureros si pentru mine sa ii vad cum se resping reciproc, si pentru el sa fie respins de Gruia .. il inteleg ..
In ce va priveste, mi se pare obligatoriu ca tati sa se implice, sunt doi, com'on, cat poti face si tu fata pe perpetuum-mobile? Eu ma astept ca, o data cu venirea bb2, sa fie si el mai implicat, desi cred ca implicarea va fi sa fie cat de des soferul lui buni ducand-o si aducand-o ..

Ramo, si mie mi-a trecut asta prin cap, insa nu as putea suporta scandalul, am o oroare teribila de certuri, preefer sa las de la mine decat sa intru intr-o disputa, nu stiu sa ma cert ... evident, constructiv, pentru cauze bune!

Alexa, noi nu avem atat loc sa punem in pat mare, nici macar loc in care 2 margini sa fie pereti, iar ideea e sa ca Gruia sa se invete sa doarma cat de cat neprotejat, altfel ramanem la patul actual decta sa tot improvizam .. oricum, multumesc de idei!

Laura
, eu nu vreau sa dorm cu amandoi in camera, ma gandesc ca bb mic se va trezi f des, va trebui schimbat noaptea (de obicei asta nu le place si plang), Gruia s-ar trezi si el si ce fac cu 2 urlaciosi in acelasi timp??? Cum spuneam, tati nu il poate linisti pe Gruia, nu cred ca va putea nici cu celalalt ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am revenit prin zona
Am fost afara in parculet si acolo m-am depresat din nou ...cred ca de fapt sunt intr-o perioada proasta si tot ma afecteaza.Mi-am dat seama ca Andrei nu zice mare lucru pt 1 an jumate ca am vazut azi un copil de 1 an si 3 luni care repeta dupa mama lui orice cuvant bine pe unele le pocea dar in mare ii ieseau am fost impresionata de copil si iar m-au apucat paranoile
Nerantula o sa iti fie tare greu singura noaptea cu amandoi de aceea eu zic ca tati de Gruia ar trebui sa se apropie de pe acum de Gruia si deja sa aiba cateva nopti 2-3 pe sapt in care doarme doar el cu Gruia.Sa stii ca si Andrei il respinge pe tati dar de fapt ce sa mai zic la cat de mamos e el de ex pe taica-su nu vrea sa il pupe nici cu mii de rugaminti si la mine vine si ma pupa si daca ii cer si daca nu dar tati nostru nu e catarnit pe tema asta el zice ca e normal asa ca doar sta doar cu mine toata ziua si ca si el o iubea mai mult pe mama lui ca asa sunt baietii deci macar el e intelegator.Si el a vrut fata si tot din motivul asta ca stia ca baietii sunt tare apropiati de mame.
Laura ce bine ca te-ai obisnuit mie insa mi-e tare greu ca eu nu am nici bunicii aici in oras si singura cu Andrei mi-e tare tare greu.Ce fain ca a dat Andy martisoare la fete deja e un cavaler.
Paula merci

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Nerantula, are 40 cm inaltime. Mihnea se urca / coboara faa probleme, e drept ca el e mai catarator din fire(si mai inalt). Este pat extensibil, acum are dimensiuna de 140 x 80 cm (mai mare mi se parea ca se pierde cupilu in el ). Dar a costat cam 10 mil (cu tot cu saltea). Aparatoarea e 1,5 mil, insa poate fi facuta foarte usor acasa(cu putina indemanare, tati al nostru nu are si eu refuz s ma bag si pe bricolaj). Aveau in ikea si varanta de pat 160x70 cu aparatoare si era undeva in jur de 5 mil (dar nu mai stiu daca include si pret saltea)
Si eu am aceeasi "problema" cu dormitul pe canapea al copiilor.Am urat perioada in care dormeam pe canapea (prin facultate)
Sper sa gasiti cea mai buna solutie cu tati

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nerantula, nu stiu ce sfat sa-ti dau, si eu sint de parere ca sotul tau trebuie sa se ocupe mai mult de Gruia inca de pe acum, ca mai tirziu tie iti va fi din ce in ce mai greu. Cit despre patut, sincer, noi nu ne-am gindit sa-i transformam patutul in junior, este inca cu zabrelele pe lateral si cred ca asa va sta o perioada lunga de timp, Elsa foindu-se la greu.

Diana, de ce trebuie sa intri in butoi? Nici Elsa nu spune mare lucru, chiar mi se pare ca regreseaza, dar nu-mi fac mari griji. Toate la timpul lor. La noi mai e si chestia ca-i vorbim in doua limbi diferite, asa ca nu ma stresez deloc. Si eu am vazut copii mai mici decit Elsa care stiu multe chestii, bravo lor, au toata admiratia mea si atit. Nu o sa o compar pe Elsa niciodata cu ei, ea e a mea si e 'cea mai cea', gindeste-te ca si baiatul tau e 'cel mai cel'! :)

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Pio da ai dreptateInsa vezi tu eu sunt o fire tare sensibila acum imi dau seama ca Andrei m-a mostenit, pe mine ma deprima tare daca cineva imi zice ceva de rau de Andrei si sufar mult dar tin in mine.De exemplu azi mi-a zis mamica aceea ca ea spera ca atunci cand al ei va fi de varsta lui Andrei va spune poezii.Nu mi-a zis-o direct dar m-am prins eu si bineinteles ca sunt necajita acum toata ziua.Parca vad ca vine sotul meu si rade de mine imi zice ca iar m-am suparat pt o prostie ca sa nu mai bag in seama din astea ca nu au valoare.Acum ma gandeam ca eu niciodata nu as face asa ceva cu Andrei adica sa il pun sa faca diverse lucruri sa vada lumea cate stie ca de fapt cam asta facea mamica aia azi in parc.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Dya nu mai fi suparata mami, ca nu are rost
Fiecare copil cu ritmul lui! Eu ma cert cu mama sa nu il mai forteze pe mihnea sa faca la oala ca e prea devreme si nu ma intereseaza ca eu la 1 an faceam deja!
Si azi un parc m-am ratoit la un tataie care il apostrofase pe mihnea"ia uite, ma, de mic e rau" pentru ca vroia sa dea la o parte un copil de la balansoar sa se urce el! Pai nene, e un bebe, el vrea sa se dea in balansoar, nu intelege de ce nu i se face loc mai repede! Nu imi faci tu copilu rau doar ca sa te auzi vorbind!
Asa ma enerveaza persoanele din parc care comenteaza comportamentul altor copii!!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nerantula pe masura ce va creste Gruia ,se va apropia de tati,oricum noi mamicile ramanem no1,vor discuta despre masini,calculatoare,sport,etc...nu se vor intelege intotdeauna bine,da'aici suntem noi sa aplanam conflicte.

Dya nici Alexia nu zice mare lucru:imita animalele,ma-ma,a-pa,A-dei,ai-de si chiar nu stiu daca mai zice ceva....il saluta pe Pocoyo HAIII!
Andy nu a vorbit aproape nimik pana in jur de 2 ani...cand si-a dat drumul,vai mama ,cate mi-au auzit urechile
si nu te mai supara.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Pio da ai dreptateInsa vezi tu eu sunt o fire tare sensibila acum imi dau seama ca Andrei m-a mostenit, pe mine ma deprima tare daca cineva imi zice ceva de rau de Andrei si sufar mult dar tin in mine.De exemplu azi mi-a zis mamica aceea ca ea spera ca atunci cand al ei va fi de varsta lui Andrei va spune poezii.Nu mi-a zis-o direct dar m-am prins eu si bineinteles ca sunt necajita acum toata ziua.Parca vad ca vine sotul meu si rade de mine imi zice ca iar m-am suparat pt o prostie ca sa nu mai bag in seama din astea ca nu au valoare.Acum ma gandeam ca eu niciodata nu as face asa ceva cu Andrei adica sa il pun sa faca diverse lucruri sa vada lumea cate stie ca de fapt cam asta facea mamica aia azi in parc.

Diana

hai nu mai fi supi, ca nu are rost. Cit despre mamica cu pricina, poate nu si-a dat seama sau poate a facut-o intentionat, nu poti sa stii. Eu zic ca fiecare mamica se lauda cu copilul ei si e fff normal asta, cred ca ne e scris in gene, cind devenim mamici nu mai vedem altceva in afara de pruncii nostri.
Daca ti-ar fi zis ceva direct de Andrei, atunci chiar aveai de ce sa te superi! Si daca te mai streseaza vreuna, eu zic sa le spui ca al tau tace si le coace, ca la alegerile viitoare se pregateste sa candideze la presedintie (asta inainte de a spune poezii) :):):)
Pupici si capul sus, nu te mai supara din nimicuri.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

moa, ce vreme superba, 3 ore am stat azi in parc si am alergat de numa'! daca nici la noapte nu dorm hunii, la cat au alergat, eu nush ce ma mai fac cu ei.

dya, tu sa te iei de mana cu sotul meu! bine, el e chiar panicat ca nu vorbesc hunii, si crede-ma e mai rau cand auzi astfel de lucruri de la cel cu care imparti totul, decat de la o mamica din parc... relax, asa a fost si cu mersul la Andrei, toate la timpul lor si fiecare cu ritmul lui. eu refuz sa ma las influentata de cei din jur, fie ei si cei mai apropiati. am atatea de facut si atatea lucruri de care sa ma bucur, incat nu mai e loc de altele.

laura, ma bucur ca 'operatiunea Martisorul' a iesit bine! va pupacesc, merci de vestile despre Babymom!

nerantula, da, la prima vedere asa ai zice, asa as zice si eu, ca e normal ca tati sa se implice, ca-s doi si eu una, dar sa stii ca la inceput nu era deloc asa. nu stiu, cred ca era putin depasit de situatia de a fi tata si mai ales de doi copii deodata. dar acum, am tot respectul, ma bucur sa vad ca nu mi-am racit gura degeaba si ca eforturile mele sunt rasplatite. chiar si noaptea sta cu ei, mai ales ca eu noaptea nu prea mai functionez, m-a ajuns oboseala si abia ma mai pot misca, ma impleticesc de-a binelea, cred ca as scapa copilul din brate...
cat despre canapea, asta ar fi o solutie de compromis, temporara. si ma gandesc ca poate nici nu va fi nevoie, daca reusim sa ne mutam anul asta. nu tin neaparat sa-i mut pe huni rapid, inca sunt f bune patuturile.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Lauram-ai linistit tare.Multumesc.
Lumi sa stii ca eu nu sunt panicata cu vorbitul cred ca sotul meu e mai tare ca il tot aud toata ziua zicandu-i zi aia zi alalta cred ca la el provine de la maica sa care ii tot spune ca de ce nu vb copilu????Eu nu mai iau oricum dupa ea ca ea a mai zis si ca are copilul ceva la cap de nu merge.
Pio eu cred ca a facut-o dinadins ca prea il punea pe copil sa tot repete si tot sublinia cat e el de mic pe langa Andrei care nu zice nimic.Eu am zis ca nu as fi facut la fel dar eu nu sunt deloc laudaroasa de felul meu si nici pe Andrei nu prea il laud eu il iubesc asa cum e el pt mine el e cel mai cel cum ai zis tu

Diana

Mergi la inceput