Bobocei de sept-oct 2008 (263)
Raspunsuri - Pagina 23
mamidestefan spune:

"trecerea la patutzul junior"
Noi am trecut la patutzul junior..ca era musai...Izabella escalada patutul de lemn..odata era sa cada de la inaltime..asa ca in weekendul ce a urmat am poposit in Ikea ..si am cumparat un pat identic ca al lui Stefan..doar ca alta culoare..
in aceeasi seara ..am invitat-o sa isi inaugureze patutzul..si a fost foarte incintata...la amiaza e mai simplu si comod..se trezeste ..coboara singura ..si vine in sufragerie..
a fost o alegere exceptionala ...pacat cu nu l-am luat mai devreme..trebuia sa il luam cind a invatat sa urce/coboare din patul lui Stefan.
de cazut nu a cazut niciodata din el ca are bara de protectie..
deci ..noi il recomandam cu caldura..
asta e patutul Izabellei:
http://www.ikea.ro/ro/Produse/104/6462/Mobilier_si_accesorii_pentru_dormit/KRITTER.htm
ps...de ieri am schimbat iar remediul homeopat..si am scapat de febra...sper sa nu mai revina curind..
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
felicic76 spune:
Buna seara tuturor!
In primul rand mii de felicitari viitoarelor mamici..... curajoaselor... va invidiez[pup}
In al doilea rand (care de fapt este primul) felicitari pentru progrese tuturor copilasilor nostri...
Despre noi, nimic nou: Vlad este sanatos tun(nu a racit sau mucosit deloc iarna asta), mancacios de ma face de ras oriunde il scot(se repede sa ia din mana celor ce mananca sau beau ceva, sa guste si el
), traznit de nu ma intrebati ca as umple capitole..... doar prostii presteaza.... nush de unde le scoate si cum le fabrica..... ne-a cam innnebunit......
Nu vorbeste decat ceea ce-l intereseaza si doar atunci cand nu este inteles, o cam loveste pe D-na Vio cu pumnii si picioarele atunci cand se enerveaza, la mine sau la tati nu se manifesta asa inca, si aici avem de lucrat in primul rand cu ea si apoi cu Vlad (ea zice ca-i copil si ce daca ii smulge parul din cap si o bushumeaza cu pumnii????/
|), mushca pana la sange si pentru faptul ca l-am mushcat si noi de maini, ca acolo mushca, acum ne musca de picioare
..............
Amuzante(nu pentru mine): se spala pe fatza cu apa din WC (bine ca o are pe Suzi in bot ca altfel ar bea sigur de acolo
), arunca cu mingea in tv(plasma lu' ta'su) pana la epuizare ca-i placee reculul pe care il da acesta
, scoate absolut tot din dulapuri si sertare si apoi le baga la loc: detergentii in sifonier, lucrurile mele in sertarul de oale, oalele la detergenti.... dar asta-i doar vina mea (of course, asa zice tati, ca nu-l disciplineaz 
(ingradesc dupa umila mea parere), se poasteaza (adica cerseste) langa bancile pe care mai manaca tinerii in parc la noi in Orasel si vrea cartofi prajiti del a Mc D. (eu cred ca cunoste pungile, ca pot sa-i dau eu cartofi prajiti cat vreau, el pe aceea ii vrea, in punga rosie
), stie unde sunt gogosheriile in parc, te vduce acolo daca vrea gogoasha, vrea la o anumita masina de acolo, doar sa priveasca cum se dau copii in ea........ in continuare facem dush sau baie pe ascuns, daca Printul este treaz trebuie sa-l luam cu noi in baie..... daca racnesc la ta-su se ascunde 
..... iar ieri mi-au adus flori: trei frezii superbe: tati avea ambalajul si cozile, Vlad petalele intre degetele lui grase![]()