Bobocei de sept-oct 2008 (263)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

baytza mersi mult...sanatate Davidutzului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

piolica David nu bea deloc ceai ...de fapt el bea doar apa plata si lapte Deci pica faza cu ceai cu miere....
Iar despre test, e o idee buna, dar zau ca nu am timp Daca era doar de bifat, mergea mai repde, dar asa... pupici

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

piolica David nu bea deloc ceai ...de fapt el bea doar apa plata si lapte Deci pica faza cu ceai cu miere....
Iar despre test, e o idee buna, dar zau ca nu am timp Daca era doar de bifat, mergea mai repde, dar asa... pupici

nici Elsa nu bea deloc ceai pina ieri:) I l-am facut, dar eram tare sceptica. I l-am pus in cana cu pai si l-a baut:):):) Dar nu bag mina-n foc ca si David o sa bea.

testul, il lasam balta... intr-adevar iti trebuie ceva timp ca sa-l completezi si oricum nu e o obligatie:) Pe mine m-a amuzat f tare, pt ca am aflat de cea mai buna prietena a mea ca facea papusi soareci in tinerete. Asta m-a dat pe spate! d'asta l-am pus pe forum, mi s-a parut chiar interesant. Plus ca nu mi se pare fff invaziv, nu e fff personal. Pupicei.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata si de la noi!!
Pio sa stii ca eu am cumparat aparatul Laica de la farmacie de aici din TM exista un lant de farmacii care aduc direct de la importator.Pretul a fost super si nu am platit nici transport.Bine ca nu a mai facut Elsa febra si a dormit bine.
Laura Si la noi a fost soare acum s-a cam stricat parca dar tot iesim putin afara pe la 13.
Pe ce post se da Flasw forward???
Vroiam sa va mai intreb daca voi prindeti acasa bebetv???
Babytza ma bucur ca Davidutu e mai bine

Eu sunt cam necajita din cauza programului de la serviciu a lui tati ieri de ex Andrei nu l-a vazut deloc deci nu l-a mai vazut de duminica.Ah si maine pleaca in Germania...in ritmul asta o iau pe aratura

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Cand ii puneti pe bebici in patuturi junior?
Scuze ca dau buzna asa, dar sunt in mijlocul unui fight cu soatza, care se gandeste sa-mi arunce noi provocari, in plus fata de trezirile total haotice ale lui Gruia, si sa renuntam la patutul cu gratii, care ii va reveni lui bebe mic, si sa trecem la patut junior, adica sa mai am un job noaptea, adunat si consolat de pe jos copilul urlator

Largind cadrul, intrebare pentru mamicile cu 2 copii: cum ati facut dupa nasterea celui mic cu impartirea pe camere/paturi a intregii familii?

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nerantula eu as renunta de fapt am si renuntat de mult de vreo 4-5 luniNu i-am facut pat junior din lipsa de spatiu ca avem doar 2 camere dar acum vindem si vom lua ceva mai mare si va avea cu siguranta camera lui cu pat junior.Sa stii ca el nu cade din pat doarme cu mine in patul mare de dormitor si pe parte in care doarme el am montat o aparatoare dar care nu are mai mult de 20 cm inaltime fata de pat dar nu a cazut niciodata.Stiu ca si la patuturile junior se poate minta asa ceva.Eu zic ca va fi ok mai greu cred ca va fi cu acomodarea sa doarma singur in camera dar eu zic ca in cazut tau va fi super bine daca vei reusi sa il obisnuiesti ca vine bb 2 si macar Gruia va dormi deja singur in camera ca tu sa te poti ocupa de bb2.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Diana, acum Gruia, daca il las singur in patul nostru, il traverseaza de la un cap la altul, il las cu capul la geam si il gasesc invers, acum 2 seri l-am prins pe punctul in care cadea, daca nu ii pun perne pe laturi nu se opreste ... si e un pat marisor .. mi-e greu sa mi-l inchipui in pat junior, desi mi-as dori sa nu-l mai tin in cusca .. poate daca aud ca altii deja fac asta sau vor face curand, mai prind curaj sa indraznesc sa-l las ... deocamdata pentru mine ar fi un stres in plus, pentru ca eu voi fi cea care il va aduna de pe jos, tati nu are nici o sansa sa il linisteasca
(Si) pe tema asta sunt si destule tensiuni la noi, faptul ca Gruia il respinge pe tati aproape la fiecare incercare de apropiere si ma cauta pe mine, plange dupa mine, tati e destul de catranit si nici nu e genul care sa treaca usor peste asta, sa lase de la el si, deseori, mai mult sau mai putin subtil, il respinge si el ... uoooof!
Acum cica vrea fetita, ca ii ajunge unul care da cu lopetitile in pereti si oglinzi, vrea sa se joace (el, tati) cu papusile!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nerantula in primul rand te si te rog sa nu fii suparata.La noi a fost asa:Andy a dormit ff putin in patutz,apoi l-am mutat cu mine in pat.Cand a aparut Alexia i-am pus patutzul in aceeasi camera cu Andy,eu dormeam cu el si Alexia in patutz...Andy nu a vrut sa renunte la dormitul cu mine pana dupa vreo 3 luni..abia atunci s-a mutat cu tati,care exact ca la tine nu a avut nici o treaba cu copilul,adica somn ,mese,schimbat ,baita...etc.Atunci si-a dat seama ca ar trebui sa se ocupe el de unul din copii,cel mai usor fiindu-i de Andy.Acum Alexia doarme la ea in patuc pana pe la 1 apoi cu mine in pat.
Nu stiu ce sa zic de patul junior..si Alexia se invarte in tot patul,a si cazut o data,alta data am prins-o in zbor..nu cred ca as avea curaj sa o las singura inca.Sunt insa patuturi care au o margine mai inalta ,astfel copilul este protejat in somn...nush ce-ar face cand se trezeste,adica sa nu incerce sa treaca peste ea.
Eu cred ca tu-ar fi mai bine cu amandoi intr-o camera..nici Gruia nu s-ar simti respins si te-ai putea ocupa si de bb.
Legat de faptul ca tati vrea fetitza...pot sa-ti spun ca sotzul meu a reactionat total diferit la Alexia:ii da de mancare, sta cu ea daca tre sa plec,ii face baita cand e acasa....nu a fost de la inceput asa,pe masura ce a crescut asta mica si a tras spre el.
Te inca o data si va fi bine.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lumi,operatiunea martisorul a decurs ff bine..i-a dat fetitzei martisorul si aceasta l-a primit,a mai avut unul de rezerva ptr alta fetitza,pana la urma l-a dat si pe ala,si pe cel destinat d-nei de engleza care nu a venit l-a dat altei fetitze
Ma bucur ca ati dormit si voi cat de cat bine.

Dya vad ca o luati pe urmele noastre cu plecarile lu tati...saptamana trecuta a plecat luni si a mai venit vineri seara.A fost groaznic,da a trecut,sapt.viitoare pleaca miercuri si vine sambata si tot asa...deja m-am imunizat,ne-am certat de 100 de ori pe tema asta,degeaba...

Andy_g eu de pe torent descarc filme.

Pio ma bucur ca sunteti bine

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Morning,

Incearca sirop de ceapa in cazul asta. Trebuie sa pui zahar insa (te ghidezi tu dupa ochi), ca sa se lege ca o dulceata. Si-i dai o lingurita-doua la nevoie. Poti pune siropul asta de ceapa intr-o ridiche neagra scobita cum facea mama cand eram mici. S-a mai vorbit aici despre siropul de ridiche neagra, asta e o varianta noua. Mie nu mi se pare extraordinar la gust dar surorii mele ii placea cand eram mici.

Oare vdrag ne mai citeste?

Mergi la inceput