Bobocei de sept-oct 2008 (263)
Raspunsuri - Pagina 18
nikolici spune:
Ieri dra K a papat tot fructul pasiunii, era si pt. mine prima incercare, un fruct foarte acrisor, nu s-a lasat pana nu l-a papat tot.Am reusit sa-l fur o sec sa dau o limba pe el ca baleam si din cauze de fulgere si tunete din partea K i l-am dat inapoi.:)
alexa iti multumesc mult pentru informatia oferita, cum am mai scris sper ca in 3-4 luni sa reusesc, poate mai rapid si asta din cauza ca suge haotic si de obicei 97% sta pe burta mea cand o face plus ca imi mai da si palme pe burta sau ma calareste, recunosc ca asta am invatat-o eu.
Vom suferi la dublu amandoua, faptul ca am stat mereu noi doua si ca tzitzi i-a fost oferita la discretie, ea nu are un program si nici nu stie ce este nu la tzitzi.Din pacate nu pot visa la o intarcare singurica pentru ca este foarteeeee dependenta, de aceea mi-am luat ca marja 3-4 pana creste burtica sa o facem lent, sper sa ne reuseasca fara sechele.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
baby_boy spune:
Neataa
Ne-am trezit si noi acum![]()
Si la Craiova e soare si frumos.
Se anunta o zi superbaaa
Multa sanatate boboceilor cu febra, Elsa, David
andy_galro spune:
Neatza!
Si la noi e soare si frumossss!!!! Abia astept sa-l scot pe Andrei de la cresa si sa stam un prin prin parc
Am si eu o rugaminte; stiu ca multe dintre voi ati vazut Flash Forward: eu nu am apucat sa-l vad si acum vad doar cate un episod pe saptamana cat difuzeaza astia si ma enerveaza la culme ca se termina asa aiurea si eu vrea sa-l vad tot
....deci de unde il pot descarca si eu? pleeeeeeease

piolica spune:
Neata,
multumesc pt mesaje / incurajari. Cred ca Elsa a facut o reactie la vaccin, insa nu e sigur. I-a scazut febra cu paracetamol, o singura doza + baie calduta. I-am facut si o 'baie de aburi' ca tusea la greu, i-am dat ceai de ceapa... mititica, a fost cam nasol. Insa dupa asta a dormit snur de pe la 12 pina la 7 dimineata, iar dupa biberonul de la 7 doarme din nou.
Aparat laica, sora-mea il primeste azi, ca a vorbit direct cu distribuitorul pe Bucuresti si i-l aduce acasa, asa ca vineri cind vine mama o sa-l am. Intr-adevar nu se gaseste in farmacii. Intrebam de filtre, ca am vazut la altele ca ar avea filtre si vroiam sa stiu daca si asta are, ca sa cumpar filtre de rezerva. Insa se pare ca nu ar avea.
Merci pt ajutor.
O zi buna va doresc.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
piolica spune:
nikole, te bati cu fata pe fructele pasiunii? astea sint moartea mea, sint acrisoare, miam-miam. Dar a mincat Karina simbureii aia mici, cred ca Elsa dadea cu el de pamint daca gasea ceva mai tare in el.
Nu stiu ce are, dar tot pasat vrea sa manince... si ai vostri sint la fel? Mai putin fructele, insa tot fructul trebuie sa aiba aceeasi consistenta, sa nu fie ceva diferit in el ca am pus-o, ei ii plac merele f tare.
nikolici spune:
pio a manmcat cu tot cu samburi, mi-a fost teama sa nu se innece cu ei, dar ii lua cu linguritza pe urma a bagat direct gura si cu limba scobea la greu.Azi mai cumparam, sa se sature si ma-sa.Am inteles ca sunt pline de vitamina C.Super bune la gust mai ales ca eu sunt fan acru.
K a inceput sa pape bucatele la greu, mai putin fructele care tre sa fie pasate.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Fete , stiti cumva ceva de dr. ginecolog Doina Mihailescu?
babytza spune:
Neata si de la noi 
Suntem mai bine, nu mai avem aproape deloc mucisori. Doar tuseste ca un magarus si rupe bine bine
Temperatura este la locul ei undeva sub 37
Noaptea nu avem probleme, doar ca sforaie ca e infundat in nasuc. Dar doarme bine , se trezeste doar ca sa pape rapid sau sa isi caute suzetele ![]()
Andy g eu descarc filme de pe last torrent. Au acolo si flash ca am tras eu si l-am vazut snur, din acelasi motiv de care zici si tu
Am incercat sa vad pe filmeonline.ro insa daca maresti imaginea pe tot ecranul , se vede naspa
Avantajul acolo e ca nu mai trebuie sa descarci, vezi direct.
piolica pupici multi sa nu mai faca febra deloc 

Alexa 

Ce mai face roscovanul ? 
Niko te si vad fugarind copilul sa ii furi fructul din mana
Scuze pentru aseara, mi-a cazut netul 
Lumi
ma bucur ca ai dormit si tu putin
pupici si tie si hunilor 

Laviniaaaaa mami sunteti bine ????

Babytza si puii
Valentina
David
piolica spune:
babytza, la Elsa, pt tuse, a mers ceaiul de ceapa indulcit cu miere, ca altfel e naspa rau. Multa sanatate.
Nikole, prima data am mincat fructul asta in 2000, intr-o piata de 'colorati' de pe linga Montmartre in Paris. Aveau tot felul de fructe exotice, ca sa nu-ti spun de ei cit de exotici erau:) Cert e ca de cite ori am venit in Franta dupa aceea, imi cumparam fructele pasiunii, miam-miam!
Uite ca era bine sa adaug la test 'ce fructe va plac', dar vad ca nu va omoriti sa-l faceti, asa ca il las asa cum l-am primit:):):)
Lavinia, chiar, pe unde esti? M-am tot gindit zilele astea ca nu te-am mai vazut. Sper ca sinteti bine.
piolica spune:
am uitat sa va spun ceva, venim in ro pe 14 mai, eu stau cu Lizuca pina pe 30 mai, poate o punem de o intilneala in parc. Nu stiu de cind pina cind o sa fim la Bucuresti, dar o sa va spun din timp.