Bobocei de sept-oct 2008 (263)
Raspunsuri - Pagina 17
kllemi spune:
pio sanatate multa....ca mam saturat de nu mai pot cu racelile astea...vb. claudinnei...parca, cind sunt mai mari trec mai usor..

niko pride-o n-o lasa,
...smulge-il din mana
spunei ca este ptr. fratiorul sau surioara ei ![]()
......nici nu vreu sa ma gandesc ce este la voi acolo 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
AlexaM spune:
Felicitari Nikolici!!!
Hai sa-ti spun cum a renuntat Matei la alaptat...poate te ajuta.
Eu am inceput sa incerc sa-l dezvat pe la 1 an si 2 luni insa nu a fost chip pana pe la 1 an si 3-4luni.
Am inceput sa nu-i mai ofer eu ci sa-l las pe el sa ceara. asta a fost primul pas. Dupa ce ne-am obisnuit cu asta (mai ales eu) adica dupa vreo saptamana, am inceput sa incerc sa-i atrag atentia la altceva cand dadea semne c ar vrea tzitzi...daca mergea bine...daca nu ...nu. Insa am avut surpriza sa vad ca e din ce in ce mai usor..asa ca in aproximativ o luna am ajuns sa nu-i mai dau decat noaptea si ff rar ziua. Cand ne-am acomodat si cu asta am inceput ( de fapt el a inceput ca eu am tot incercat de pe la 1 an) sa bea laptic din canutza seara...10-20ml si apoi nani. A inceput sa nu mai vrea tzitzi ca sa doarma ci sa vrea in brate cu capul pe umarul meu...o perioada asa a adormit. Acum il tin putin in brate sa se linisteasca si povestim in timpul asta, apoi il pun in pat si il mangai pe spate sau frunte si ii cant ...si adoarme.
Dupa inca vreo saptamana am inceput sa ii dau sa suga doar o data pe noapte...a fost greu mai ales pt mine ca era mai simplu sa ii dau tzitzi sa-l linistesc in loc sa il iau in brate sa-l legan, sa-i cant etc...dar a mers. Cand am ajuns in punctul asta am inceput sa ii dau o noapte dintr-un san (mai ales spre dimineata cand era mai agitat) noaptea urmatoare din celalalt...in asa fel incat sa scada productia cat mai lin si mai putin ... dureros...Si chiar a fost surprinzator de usor si rapid felul in care....a disparut lapticul.
A urmat o perioada in care ii dadeam o dat ala doua nopti...apoi incet incet perioada s-a marit...acum de 3 saptamani nu a mai dat semne ca ar mai vrea...nici nu mai are ce...
Sper sa te ajute (pe amandoua de fapt).
Sarcina usoara si multa sanatate!
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
Paula-Laura spune:
Piolica va doresc o noapte usoara!
Nikolici -care va sa zica a facut o pasiune pt fructul pasiunii
dar il mananca sau doar alearga cu el?
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
AlexaM spune:
Am uitat sa zic de partea prosta...ca tre' sa fie si d'asta...
De cand a renuntzat la tzitzi a inceput sa se trezeasca la 6:30-7am. El se trezea undeva intre 9 si 10-11 inainte...De culcat se culca la 8:30 seara si doarme si la pranz 3 sau 4 ore...insa da trezirea mai devreme...presupun eu ca de foame...insa nu vrea lapte ci ceva mai consistent.
Am mai omis o parte....in perioada in care am inceput sa ii dau o noapte da una nu...am inceput sa-l las peste noapte la mama ( ca eram chioara de somn) ...a stat de vreo 3 ori...adica 3 nopti in ultimele 2 luni.
Nu e mult...dar alea 15 ore de somn pe "noapte" m-au ajutat sa nu o iau razna...
Bafta!
300 spune:
Salut gagici,
Nikole n-am mancat niciodata fructul pasiunii dar mai cearta-te cu K si pe alte mancaruri, poate le papa din spirit de competitie.
Urez si eu noapte linistita puilor bolnaviori. Elsa ... si fara febra, da? :)
Pio pe-aici se discuta la Laica nu prea s-ar gasi in farmacii. Despre restul sa te edifice cunoscatoarele
.
LAexa banuiesc ca se spune felicitari pentru intarcat
. Dar ce chinuitor mi se pare :) mai ales faza cu linistitul fara san. Bine-ai revenit pe forum!
Ma duc sa vad ce-are scutecul bebelinei... a iesit pishu intr-o parte spre spate.
AlexaM spune:
Ramo...recunosc ca nu a fost usor, dar s-a adaptat f repede. Adica faza asta nu a fost dificila decat primele cateva seri mai ales pentru ca a fost progrsiv. de exemplu atunci cand se trzea de 5 ori pe noapte, il linisteam fara san prima ora...apoi cu...dupa ce ne obisnuiam cu asta, primele doua treziri...si tot asa pana am ajuns sa renuntam cu totul.
Motivatia a fost pur subiectiva: devenise dificil sa-l alaptez. De multe ori pana se linistea mai rau se agita la san, se rasucea in toate pozitiile posibile(cu durerile aferente pentru mine evident) asa ca...a fost foarte frumos cat a fost, dar trebuia sa se si sfarseasca la un moment dat. pentru noi a fost acum.
Bine v-am gasit! ![]()
pentru mamici si pentru pitice!!!
claudinna spune:
neata!
cine vrea o
???
aici ploua ca naiba...
sper ca ati avut o noapte linistita!
LE: neata, Alexa!
am scris mesajul asta acum o ora...dar am uitat sa dau send![]()
piciul meu inca nu s-a trezit, asha ca ma bag la sezonul 2 din GG!!
andy.p spune:
Buna dimineata .
La noi e frumos,soare si 5 grade.![]()

ptr.toata lumea.
Alexia e putin infundata..a dormit bine,fata de noaptea trecuta cand a urlat de nush cate ori.
Piolica,Babytza cum a trecut noaptea??
Nikolici cine a mancat fructul pana la urma?![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
luminita2008 spune:
neatza! multam de cafea!
noi a avut o noapte buna, in sfarsit, dupa 3 nopti de cosmar in care nu cred c-au dormit hunii mai mult de 7 ore pe noapte si noi mai deloc... azi noapte doar 3 treziri scurte, ma rog, la noi asta e o noapte buna.
alexa

laura, treci la raport!!
si spune-ne cum a fost cu Andy de 1 martie, a dat si el martisoare? si martisorul??
pentru acea fetita...
babytza, piolica, cum se mai simt puii? sanatate multa!
pio, ref la aparat Laica, eu am cautat de mi-au sarit capacele in farmacii si n-am gasit. doar alte marci, unele si cu ultrasunete, dar eu vroiam Laica. mi l-a dat o prietena pe al ei, iar in we am reusit sa-mi cumpar si eu de la Baby Expo. Dar sincer, nu-ti pot spune f multe despre el, ca nu l-am desfacut, n-am avut nevoie... daca-mi spui exact ce te intereseaza il desfac, ma uit la el, pun si niste poze... da' spune-mi ca pentru copii tampiti ca nu ma pricep nici eu prea mult
.
se anunta o zi frumoasa la noi, claudinna, sa nu cumva sa trimiti ploaia pe aici, bine?
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"