Bobocei de sept-oct 2008 (263)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mii de scuze fetelor noi nu avem timp de forumeala deloc,ba mi-e rau,ba mi-e greata,ba mi-e rausoooo....si david vrea numai afara de vreo cateva zile stam afara cu orele

VA URAM SI NOI O PRIMAVARA FRUMOASA SI SA AVETI PARTE DE MULTE FLORI!!!

am citit doar asa spicuiri,si astea cu nodul in gat

LAURETA LA MULTI ANI!!!SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!

FELICITARI CORINA PT PRINTESA!!!SA FIE SANATOASA!

si normal ca nu pot sa nu o felicit pe nikole,vom fi colege iar de odiseeSA AI O SARCINA USOARA SI UN BB SANATOS TUN!

despre david ce sa zic,doarme f putin ziua aproape ca nu-si face orele de somn(ar tb sa doarma cam 14ore pe zi nu? eh el abia doarme 12) toata ziua e duracell scormoneste in pamant ca o rama,are unghiile negrechit ca i le tai cat mai scurte posibil,si-a scos in gradina tot arsenalul de tractoare si a iesit la aratapoi dupa ce ara se suie pe motocicleta lui de plastic si turuie prin toata gradina...dupa asemenea harjoana mananca ppe masura si in mod normal ar tb sa urmeze somnul dar nuuuuuuuuuu el nu face nani,david hai sa facem nani" nuuuu cali cali nanina"adik calu'sa faca nani si noi ce sa facem mami?caniadik carne=gratarsi uite asa il asteptam noi pe tati de la munca cu gratar zilnic....bine ca mananc si eu cate o ciuperca sau un dovlecel la gratar,miros a fum de o saptamana(seara fac dus da?sa nu intelegetigresit)

cam atat pe azi mai intram si va citim cu drag si cand putem mai si scriem

de David si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ei ar tb sa actualizez si semnatura ca am 9sapt de acumdar mi-e lene

de David si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

O primavara frumoasa!

va pupam!

A si T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

nushu ....auzi a iesit la arat...cine se respecta, toata ziua face gratar...aaaa??? Si schimba odata semnatura aia ca ne duci i "oroare"

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Aparatul de aerosoli Laica se gaseste in farmacii? sau tb comandat pe net?
Are cumva filtre? Ca eu nu am vazut in caracteristici.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Elsa a facut febra 39.4... se anunta o noapte fierbinte... pfiu!!!!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

uff iar raceli?? Multa sanatate Elsei si lui David....sa aveti o noapte usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

sanatate multa Elsei

si noi am trecut prin cativa fiori de dimineata: T are cateva bubite pe corp, se pare insa ca ar fi piscaturi de insecte...in ultima vreme s-a indragostit de un catel latos urat rau ce cerseste papica la noi la poarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

off, piolica! sanatate multa!
abia astept sa creasca...parca mai mari nu mai fac asha febra, trec mai usor peste viroze, cel putin sper!

babytza, ce face David?

fetelor, multumesc pentru melodii, suuuper!! chiar frumoase!
noi am avut o zi surprinzator de frumoasa, cu emotii si rasturnari de situatii in bine
m-a scos sotul la o prajitura...m-am simtit f bine!
ce sa mai, a venit primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babytza, pio sanatate puilor!

Eu alerg dupa fii-mea prin casa sa prind si eu ceva din fructul pasiunii din mana ei.Am apucat doar sa iau o linguritza si mi-a fost furat fructul din mana de catre micul infractor.Salivez la maximum dupa fructul ala si ea fuge si tipa daca ma apropii.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput