Bobocei de sept-oct 2008 (263)
Raspunsuri - Pagina 15
lavida spune:
Piolica, da, asa e, au acelasi nume (aproape) si sa stii ca si noi o alintam Lizuca. Prietenii nostri se cam distreaza cand ne aud ca ii spunem Lizuca dar noua ni se pare foarte dragalas. Multumesc de compliment, si Elsa e superba! 
Babytza, bitza, multumesc de aprecieri! 
Babytza, cum se mai simte David?
Dya, imi pare rau de baietelul acela!
Si eu ma intristez cand aud de cazuri din astea!
Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
babytza spune:
lavida nu foarte bine, dar mai bine decat ieri. Dupa ce i-am dat ieri la pranz Stodal a inceput sa rupa si pe seara a avut o criza de tuse si s-a speriat rau, se tinea de piept, s-a pus pe urlat si nu mai reuseam sa il linistesc 
A adormit seara cu suspine. Peste noapte a fost bine. Dimineata pe la 6 avea 37,4. Acum pare mai bine. Nu mai are asa tare mucisori, dar tuseste destul de rau. Febra nu a mai facut, avea la 1 la nani 37,3. Insa nu a papat aproape nimik azi, cred ca il doare in gat ![]()
Dya avem si noi niste prieteni care au baietelul cu autism
E tare trist sa ii vezi asa ...nici nu imi pot imagina cum e sa descoperi la 3 ani (tot atunci a fost si el diagnosticat) ca puiul tau e autist
A inceput tratamentul (ABA parca ii zice) si ziceau ca da rezultate. Doamne ajuta
Greu, greu....si foarte trist ca inca nu sunt tratamente care sa ii scoata din lumea lor ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
piolica spune:
Un mic test, care mie mi s-a parut fff interesant, foarte diferit fata de ce primim de obicei
ce nu stiai despre mine.
> A) 4 joburi pe care le-am avut pina acum:
> 1) vinzatoare
> 2) responsabil import
> 3) manager suport EMEA
> 4) 'mama'
> B) 4 filme pe care le-as vedea de mai multe ori
> 1) Thelma & Louise
> 2) Casablanca
> 3) Avatar
> 4) Million Dollar Baby
> C) 4 Locuri unde am locuit
> 1) Varnita
> 2) Bucuresti
> 3) Belgrad
> 4) Budapesta
> D) 4 seriale TV pe care le-am/le-as urmarit/urmari :
> 1) Sex & the city
> 2) Seinfeld
> 3) X-Files
> 4) CSI
> E) 4 Locuri unde am fost deja in vacanta :
> 1) Insulele Mauritius
> 2) Insulele Rodrigues
> 3) New York
> 4) Montreal
> F) De fiecare data cind intru pe internet verific:
> 1) Gmail / hotmail
> 2) Despre copii
> 3) blogul Elsei
> 4) stiri
> G) 4 feluri de mincare pe care nu le-as minca niciodata...sau aproape niciodata
> 1) ciorba de burta (dar la asta s-ar putea sa ma razgindesc)
> 2) toate mincarurile chinezesti despre care nu am auzit nimic si nu stiu ce ar putea fi
> 3) ...
> 4) ...
> H) 4 feluri de mincare favorite
> 1) mincarea thailandeza
> 2) fructe de mare
> 3) ciorba de vacuta
> 4) tiramisu
> I) 4 locuri unde mi-ar placea sa fiu in acest moment
> 1) la New York fara kupil (!)
> 2) la Boston fara kupil ( !)
> 3) undeva la soare (cu kupil de data asta)
> 4) oriunde in vacanta (si de data asta cu kupil)
J) 4 carti pe care le-as reciti cu placere (ce-mi vine repede in minte acum)
1) Casa somnului
2) America
3) Ecaterina cea Mare
4) Umbra vintului
acum e rindul tau sa completezi cele 4 raspunsuri la fiecare sectiune:):):)
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
piolica spune:
Babytza, multa sanatate puiului. Si eu am trecut-o pe Elsa pe Stodal, insa eu ii dau granule. O sa cumpar si nebulizator din ala Laica, dar o sa-l am cind vin in Ro. Sper sa nu ne folosim prea des de el.
(sa stii ca nu te-am uitat cu chestia aia, o sa ma duc zilele astea sa ma uit in oras). pup
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
dyanira spune:
Babytza multa sanatate soricelului.Bine ca isi face efectul Stodalu.
Piolica multa sanatate Elsei
Cristina asteptam poze cu noul look.Si eu sunt bruneta acum de vreo 3-4 ani inainte am fost vopsita de la blond pana la rosu aprins cu suvite si fara dar m-am stabilizat pe negru deorece e mai usor de intretinut si nu trebe sa ma vopsesc prea des ca mi-am cam chinuit paru de-alungul anilor cu atate decolorari si vopsiri.Pt mine acum negru e ok.
Eu acum am terminat sarmalutele mai fac carnaciori picanti cu garnitura de mazare si gata.
Referitor la subiectul cu autismul sunt tot intoarsa pe dos si stiti ce mi se pare cel mai nasol sa afli la 3 ani si ceva ca are copilul asa ceva.Cred ca e o lovitura de bumerang.Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul parintilor care afla asa ceva.Dar oare cum de nu se poate diagnostica mai devreme.
Off greu trebuie sa mai fie.Sa ne pazeasca D-zeu pe toti de asa ceva.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Corrina spune:
salutare,
Sa aveti o primavara frumoasa!!

Nikolici felicitari maxime! Sa ai un bebe sanatos, la termen, sa va bucurati de familia voastra frumoasa 1000 de ani

(noroc cu mine, ca ti-am spus cum sa nu uiti sa iti iei test![]()
)
Babytza imi pare rau ca cel mic e bolnavior...multa sanatate!!!
ai fost cu el la medic? Care e diagnosticul?
Mami fericita de
Mihnea-Cristian &
cu
13s2z
Mihnea se face mare
Gargaritza
baby_boy spune:
Fetelor stie cineva ce numar sa apelez pentru a vorbii cu un operator Cosmote?ma invart de o ora prin meniul lor si tot nu reusesc
sabinel spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui baby_boy Fetelor stie cineva ce numar sa apelez pentru a vorbii cu un operator Cosmote?ma invart de o ora prin meniul lor si tot nu reusesc![]() Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008) |
1234 dupa care 133520 pentru a intra in direct cu un operator
Sabina si Amalia
kllemi spune:
babytza
-acesc puiu bolnavior, ooofffff fir-ar sa fie de treaba, ca nu scapam odata de racelile astea...a mea sa trezit un pic infundata, sper sa nu imi faca vre-o surpriza neplacuta 
dya te cred ca esti data peste cap....inainte nu ma afectau chestile astea, auzeam, imi parea foarte rau, dar treceam mai departe foarte usor....acum insa stau altfel lucrurile......ma afectat foarte tare cand ne-a povestit Alessia de sotia varului....bbrrrr....nici nu vreau sa ma mai gandesc
....in fine, ai dreptate, sa ne fereasca Dumnezeu pe toate de asa ceva 
baby-boy imi pare rau, dar nu pot sa te ajut cu nimic...chiar nu stiu 
Tocmai am fost la defrisat........ce bine eeee ![]()
....asta da viata 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

, mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)