Bobocei de sept-oct 2008 (263)
Raspunsuri - Pagina 14
piolica spune:
LA MULTI ANI de martisor. Sa aveti o primavara frumoasa!
Laureta, La multi ani! Sa fii fericita alaturi de cei dragi.
Nikole, oooo, ce veste minunata! Bravo! Felicitari! Sa ai o sarcina usoara! Pup!
Anca, Lavida, ce scumpe sint printesele voastrea. Lavida, de mult vroiam sa-ti spun, pe fetitele noastre le cheama cam la fel, Eliza Maria si Elsa Maria (Elsa citindu-se in franceza Elza).
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
babytza spune:
lavida e mortala fii-ta cum se minuneaza de martisor
si apoi il pupa 

sabinel superb !!!! 

Cristina eu am avut suvite de toate felurile : blonde pe brunet, saten/brunet pe blond....de care vrei am avut in par
Mie imi placeau. Acum daca iti plac, nu vad de ce nu ti-ai face...dar sa stii ca blonde pe brunet inseamna decolorant la greu. E posibil sa il arzi nitel
Sa ne pui poze ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
luminita2008 spune:
va doresc o primavara frumoasa!

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
kllemi spune:
buna ziua....am dormit ok, sa zic, evident la noi in pat
si sa culcat pe la 21.30 cu o mica trezire la 5.30 ptr. un laptic mic...si somn in continuare pina la 9.30 
sa avet-i parte de o primavara frumoasa si plina de dragoste si martisoare muuuulte
baby-boy nu zic sa nu-ti faci suvite...sunt foarte frumoase, dar un pic cam greu de intretinut....adica o data crescute nu mai poti face aceleasi suvite, cat de mult te-ai stradui si apare o mica asimetrie adica unele vor fi mai de la radacina altele, mai de la jumatatea suvitei.....acum depinde cate vrei sa-ti faci daca sunt doar 2-3 e perfect, daca sunt mai dese si mai subtiri atunci cu siguranta va fi mai greu sa le refaci.....iar cu timpu ce paru' creste, dupa ce il speli varfurile se vor face ca o matura....iti spun din proria experienta....chiar daca le tunzi.....hai ca te-am lamurit mai mult de o gramada 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
alessia2005 spune:
Buna ziua fetele! Sa veti o primavara minunata alaturi de cei dragi! Sanatate multa , noroc si spor in toate intregii familii! Numai bine va dorim!
alessia2005 spune:
Astazi , am fost la gradi..prima zi/ anul acesta...a fost foarte bine...Alessia, n-ar mai fi plecat!![]()
Paula-Laura spune:
O Primavara Frumoasa sa aveti! 

Baby-boy eu am parul natural saten inchis si ma fac suvite blonde de cativa ani deja. Mi le face cu decolorant si nu am avut niciodata probleme, important e sa stie coafeza ce face.
Este adevarat ca eu am parul scurt si imi face suvite f.subtiri (le scoate prin casca cu penseta). Ca sa nu se deterioreze totusi prea tare imi fac suvite de 2 ori dupa care ma vopsesc saten si il las sa mai creasca pana la urmatoarea runda ![]()
Cand am avut parul lung (pana pe la umeri mi-a facut suvitele cu folie, rosii si blonde(super-finute, au iesit misto si discrete -uite aici .La fel faceam si la par lung -faceam suvite o data sau de doua ori / il vopseam cat mai apropae de culoare naturala si reluam operatiunea dupa 2-3 luni. Nu am avut niciodata probleme de genul par ars, uscat... (e adevarat ca il dadeam cu balsam sau faceam masti hidratante)
repet -trebuie sa ai grija cine ti le face sa nu ai vreo surpriza
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
bitza2008 spune:
O primavara frumoasa tuturor!!
Laureta
si distractie placuta!!

Dya la cat timp dupa canini au aparut maselutele??
Lavida absolut superba Eliza

Kllemi felicitari!!!Eu sper ca Lucas o sa-mi faca asa cadou macar de 8 martie![]()
Baby boy eu am avut suvite de n ori,de toate felurile subtiri,dese,groase;acum am doar meshe roscate si restul parului e ciocolatiu.Sunt mereu la moda suvitele! Go for it!! Vreau si eu sa-mi fac mai la sfarsitul lunii suvite subtiri si dese,dar nu blonde ci doar cateva tonuri mai deschise.
dyanira spune:
Bitza la Andrei i-au aparut primul set de masele si apoi caninii in jurul varstei de 1 an.Dupa 4 luni au aparut semne ca ies si celelalte si cam la 1 an si 5 luni jumate au iesit cele 2 de jos.Acum se pare ca se pregatesc si ultimele 2 de sus.
La noi a fost cineva sa vada apart ca vrem sa il vindem si a venit cu baietelul de 6 ani saracutul avea autism diagnosticat pe la 3 ani.M-a intors pe dos de tot offf saracul baiat si ziceau ca a fost perfect sanatos pana la 3 ani si ceva cand au aparut semnele
Copilul parea normal off mititelul
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
baby_boy spune:
Multumesc mult Roxana, Klemmi, Paula Laura, Bitza pentru raspunsurile cu privire la suvite..chiar as vrea o schimbare..sa se asorteze cu starea mea de spirit..cu primavara.Vreau sa-i fac o surpriza sotului cand vine din Anglia.
Paula-LAura imi place mult cum iti statea cu suvitele rosii si blonde..mi-ai dat o idee buna. Eu sunt satena..insa din liceu ma vopsesc bruneta..mi s-a cam luat de negrul asta..desi toata lumea imi spune ca-mi sta bine cu el..acum parul meu e naspa rau..la radacina e saten- roscat -pentru ca ultima oara am incercat un roscat usor..si la varfuri un brunet spalacit...asa ca se cere o schimbare.
O sa sun coafeza sa vad cand poate venii saptamana asta si ce poate face![]()