Bobocei de sept-oct 2008 (263)
Raspunsuri - Pagina 13
lavida spune:
Neata si de la noi!
La multi ani, Laureta! Multa sanatate iti doresc tie si familiei, mai ales lui Biancu!
Babytza, au ajuns pastilutele! Multumesc mult inca o data pt tot efortul depus! 
Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
babytza spune:
Mai dar ce devreme au ajuns pachetele
Ma gandeam ca pe dupa amiaza vor ajunge. Ma bucur. Si sa aveti cat mai putin nevoie de ele ![]()
Alina, lavida 

Si va pup pe toate pentru floricele primite de la voi pe PM 

Babytza si puii
Valentina
David
Xor spune:
O primavara frumoasa si insorita va doresc tuturor....si cate un martisor virtual pentru fiecare parinte si boboc!!!

Nikol - felicitari, o sarcina usoara si un bebe sanatos...
Abia azi am reusit si eu sa recuperez cu cititul din urma....am avut un weekend plin, dar frumos....ne-am sarbatorit (azi e ziua tatalui meu si peste 2 zile schimb si eu prefixul), am fost si la plimbare....vremea a tinut cu noi...intr-un cuvant, a fost minunat![]()
revin
Nerantula spune:
Happy Martisor Day tuturor!

Multumesc de martisoare si urari si va doresc o primavara frumoasa si plina de bucurii!
Eu sunt bine cu burtica, sper, adica daca ma iau dupa simptome, urmatoarea eco e peste 3 saptamani, dar cred ca ma invart de una mai devreme, ca nu am rabdare atat! Macar sa trec de primul trimestru si ma mai linistesc.
Nikolici, ce bafta ai, o sa intri direct din CIC1 in CIC2 si scapi de bataie de cap cu calculele! Super!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
8+
lavida spune:
Babytza, au ajuns chiar devreme, la 9 era curierul la poarta. Eu cu bebelina inca dormeam
nu mai multumi pt floricele, le meriti din plin 

baby_boy, e super melodia! nu o stiam, si Elizei ii place. Cum se termina, imi cere "alta", adica o mai pun o data.
Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
sabinel spune:
neata la amiaza! mi-am luat liber de la forum o perioada, am reusit sa vad cele 6 sezoane din greys anatomy ![]()
azi dimineata am primit cel mai frumos martisor de la mandra mea, de astazi ma numesc oficial mama si lesin cate putin cand o aud strigandu-ma.
nikole, sa ai o sarcina usoara si la termen!
o primavara insorita tuturor!
Sabina si Amalia
babytza spune:
Am terminat si eu tot ce era din seria 6...astept cu interes continuarea ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
baby_boy spune:
Deci daca nu m-ati vazut nici pe mine pe forum..si eu tot cu grey's anatomy..sunt pe la seria 3...imi place la nebunie![]()
Noi am intrat oficial in primavara..cu ce? curatenia de primavara..asa ca sunt la smotru de azi-dimineata..dat perdelele jos..bagat la spalat..gatit printe curatenie.
Si mai suntem si singuri..tati e o saptamana la Londra
dar sper sa treaca repede saptamana.
Ieri am fost cu Raducu sa dam martisoare la gagici
a fost tare frumos.![]()
Si o intrebare..odata cu primavara vreau sa fac o schimbare..a fost cineva vopsit cu suvite? M-as baga la niste suvite blonde pe brunet..bineinteles si o tunsoare....a mai avut cineva suvite? sau nu ar trebuii sa fac asa ceva?![]()
dyanira spune:
Neata si de la noi!!!
LA MULTI ANI LAURETA!!!Multa sanatate si tot ce iti doresti.
Noi nu am dormit chiar extraordinar multa foiala cred ca de la masele.
Iar eu m-am culcat abia la 3 noaptea ca am inceput sa vad dr House de la inceput mi l-a adus sora mea pe dvd-uri toate seriile.Asa ca acum sunt cam chiauna si trebe sa ma apuc de facut papa ca in weekend cu musafiri nu am prea avut timp.
Va doresc si eu o primavara minunata si Andrei va daruiesteun martisor virtual
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR

mami