Bobocei de sept-oct 2008 (263)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Neata si de la noi!
La multi ani, Laureta! Multa sanatate iti doresc tie si familiei, mai ales lui Biancu!

Babytza, au ajuns pastilutele! Multumesc mult inca o data pt tot efortul depus!

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Mai dar ce devreme au ajuns pachetele Ma gandeam ca pe dupa amiaza vor ajunge. Ma bucur. Si sa aveti cat mai putin nevoie de ele

Alina, lavida Si va pup pe toate pentru floricele primite de la voi pe PM

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

O primavara frumoasa si insorita va doresc tuturor....si cate un martisor virtual pentru fiecare parinte si boboc!!!
Nikol - felicitari, o sarcina usoara si un bebe sanatos...
Abia azi am reusit si eu sa recuperez cu cititul din urma....am avut un weekend plin, dar frumos....ne-am sarbatorit (azi e ziua tatalui meu si peste 2 zile schimb si eu prefixul), am fost si la plimbare....vremea a tinut cu noi...intr-un cuvant, a fost minunat
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Happy Martisor Day tuturor!

Multumesc de martisoare si urari si va doresc o primavara frumoasa si plina de bucurii!

Eu sunt bine cu burtica, sper, adica daca ma iau dupa simptome, urmatoarea eco e peste 3 saptamani, dar cred ca ma invart de una mai devreme, ca nu am rabdare atat! Macar sa trec de primul trimestru si ma mai linistesc.

Nikolici, ce bafta ai, o sa intri direct din CIC1 in CIC2 si scapi de bataie de cap cu calculele! Super!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Babytza, au ajuns chiar devreme, la 9 era curierul la poarta. Eu cu bebelina inca dormeam nu mai multumi pt floricele, le meriti din plin

baby_boy, e super melodia! nu o stiam, si Elizei ii place. Cum se termina, imi cere "alta", adica o mai pun o data.

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata la amiaza! mi-am luat liber de la forum o perioada, am reusit sa vad cele 6 sezoane din greys anatomy
azi dimineata am primit cel mai frumos martisor de la mandra mea, de astazi ma numesc oficial mama si lesin cate putin cand o aud strigandu-ma.
nikole, sa ai o sarcina usoara si la termen!
o primavara insorita tuturor!

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am terminat si eu tot ce era din seria 6...astept cu interes continuarea

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Deci daca nu m-ati vazut nici pe mine pe forum..si eu tot cu grey's anatomy..sunt pe la seria 3...imi place la nebunie

Noi am intrat oficial in primavara..cu ce? curatenia de primavara..asa ca sunt la smotru de azi-dimineata..dat perdelele jos..bagat la spalat..gatit printe curatenie.
Si mai suntem si singuri..tati e o saptamana la Londra dar sper sa treaca repede saptamana.
Ieri am fost cu Raducu sa dam martisoare la gagicia fost tare frumos.

Si o intrebare..odata cu primavara vreau sa fac o schimbare..a fost cineva vopsit cu suvite? M-as baga la niste suvite blonde pe brunet..bineinteles si o tunsoare....a mai avut cineva suvite? sau nu ar trebuii sa fac asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata si de la noi!!!
LA MULTI ANI LAURETA!!!Multa sanatate si tot ce iti doresti.
Noi nu am dormit chiar extraordinar multa foiala cred ca de la masele.Iar eu m-am culcat abia la 3 noaptea ca am inceput sa vad dr House de la inceput mi l-a adus sora mea pe dvd-uri toate seriile.Asa ca acum sunt cam chiauna si trebe sa ma apuc de facut papa ca in weekend cu musafiri nu am prea avut timp.
Va doresc si eu o primavara minunata si Andrei va daruiesteun martisor virtual

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Laureta

Va dorim o primavara frumoasa!

Carla & mami

Mergi la inceput