*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (380)
Raspunsuri - Pagina 9
natynic spune:
bun venit Alice! Esti concitadina lui Giani, si ea de curand mamica la dublu!
baga poze sa va vedem si scrie tot ce-ti trece prin cap.
Pe mine vremea de azi si cutremurul din Chile m-au demoralizat rau
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Luny, 370 e MUUUULT mai putin decat 540! Si la pretul de 370, si gagica tot are profit! De ce or fi, ma, asa, ai nostri? Chiar citeam un articol despre deschiderea lui Sun Plaza, unde apropitarul era multumit de gradul de inchiriere, si spunea ca au facut ei un studiu despre cat se vinde in mallurile din Romania, si comenta omul ca totusi nu e firesc ca aceeasi camasa sa se vanda in Romania la de doua ori pretul cu care se vinde in New York ![]() |
exact, exact, exact!! ce naiba o fi cu tara asta, ca nici Milano sau Paris nu e aici?!?!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
bine ai venit, alice si sarcina usoara!
e un film cu un soarece la protv, atat de atent e Muful, si rade, si chiraie , si tipa, ii cearta si el pe protagonisti, ii place lui tare!![]()
Iubirea mea,
raluca2107 spune:
| citat din mesajul lui Olgutzika Am gasit de unde sa cumpar trici de la nemti So, daca mai e cineva interesat, sa imi spuna. Nu stau foarte mult, saptamana asta as vrea sa comand |
De care, si pe mine ma intereseaza. O poza ceva?
Olgutzika spune:
Raluca:
http://www.spiele23.de/shop/system/detailimage?shop_param=cid%3D1%26aid%3D50079-8847-500%26position%3Dposition1%26
Ca a lu'Sash de Sov. La noi il gaseste ca Kettler Happy Frog parca...
Alice, bine ai venit
! Esti coleguta cu Zoze si la odiseea de bebici mici
.
Naty,
. Maine o sa fie frumos afara, dar cu cutremurul...de ne paste si pe noi, aia e...blocul meu e din 67, Dumnezeu cu mila ce ar ramane din noi 
alice_14mara spune:
multumesc fetelor de primire.
cu timpul stau cam prost,cand doarme Luca am timp de mine.Sotul lucreaza mult,bunicii...hmmm,la ai mei mergem cam 1data pe luna.
Norocul meu ca Luca e cuminte foc,bine...face nazbatii nenumarate,dar asa e frumos acum in perioada asta.
imi e un pic groaza de sarcina,de kgmele in plus,de abia am ajuns la greutatea mea normala si hop...burtoasa din nou.
nu prea am ajutor aici,incerc sa imi conving sotul sa ne mutam la ai mei,aici cu socrii...e de groaza
.
Sper sa nu fiu soacra de soacra cand va fi Luca mare![]()
7+ si Luca(20.02.2008)
luny spune:
| citat din mesajul lui alice_14mara multumesc fetelor de primire. cu timpul stau cam prost,cand doarme Luca am timp de mine.Sotul lucreaza mult,bunicii...hmmm,la ai mei mergem cam 1data pe luna. Norocul meu ca Luca e cuminte foc,bine...face nazbatii nenumarate,dar asa e frumos acum in perioada asta. imi e un pic groaza de sarcina,de kgmele in plus,de abia am ajuns la greutatea mea normala si hop...burtoasa din nou. nu prea am ajutor aici,incerc sa imi conving sotul sa ne mutam la ai mei,aici cu socrii...e de groaza .Sper sa nu fiu soacra de soacra cand va fi Luca mare 7+ si Luca(20.02.2008) |
pai hai sa va cunoastem mai bine, aratati-va ochisorii, niste pozeeeee
Iubirea mea,
bubu05 spune:
Buna gagicute 
Olgule, te rog io, mai scrie o data directiunile care Bambi 
Piscoteii mei s-au gandit azi sa nu doarma la pranz, nici unul...si tropaie de zor pe-aici...
Siii, cum am fost singurei porumbei aseara
, s-a lasat cu bai cu spuma si lumanarele
si azi ne-am trezit la ora 11 
Am pregatit un mic dejun romanticos
si apoi am plecat la baieti.
Ei au fost suuuper la bunici, am niste socrii in privinta asta...nota 100
Vlad statea la masuta cu bunicul si "facea teme", i-au cumparat ei caiete si scria cifre, facea adunari, scaderi, mortal nu alta! si din placere, nu ca ii spunea socra-miu! Stefullin se juca cu socrela. Apoi i-am luat si am fost si la mama, am papat acolo de pranz, in drum spre casa Stef a atipit in masina 10 minute si asta a fost...acasa a baut laptele si s-a trezit de tot...
Am facut si eu la amiaza o ciorbita si niste legume la steamer bestiale, pun retetele acus 
Am tot citit si nush de ce nu am cuvintele la mine...
Zoze, felicitari pt. bebelin
Superbe pozele cu ochisorii aia azurii 
L-am vazut si pe Matei si bebica scump
, pe Thea scumpa foc
Blanka, pai e bine mai -3 kg, tine-o tot asa 
Am citit si de Vio
cat de rau m-am intristat...daca ar intra si ea macar putin...
Alice, bine ai venit pe crenguta ![]()
bitza037 spune:
hello
ALice bine ai venit!!!!chiar asa vorba lui Luny, poze sa va cunoastem mai bine...
Cuscra, ce scump este gineri-miu

......imi place de mor cum ii sta in camasa si cu blugii aia faini deschisi la culoare.....asa vreau s aiau si eu NAtoniei, dar inca nu mi-au sarit in ochi...decat din aia albaqstru inchis.....si tortul

sa va fie de bine petrecerea!!!!!dar o poza cu samburelul????/
NAty si eu vin maine singura....randunoiul are treaba....asa ca facem cu schimbul la fete daca vrei![]()
Nico, imi pare rau de bratara Antoniei...si eu ma uit tot timpul la bratara ei s anu o piarda, o are la mana de cand s-a nascut.....si mai ales ca sunt patita a pierdut pana acum trei perechi de cercei, prima o avea tot asa de cand s-a nascut luati de mama impreuna cu bratara.........sper totusi sa-i gasesti.....
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
natynic spune:
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!