*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (380)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Vaaaai, Alice, cum e Thea cu casca de santier pe cap , frumoasa si desteapta!!! Iar Zoze, maaaare crai Mihaitul! Chef mare pe el, cu atatea gagici prin preajma . Ada e fata voastra mai mare ? Frumoasa rau, nu de alta, cam are Dan de ce sa stea cu bata la usa

Si Vali, cum pot si de dulci puiutii tai!!! Mor de dragul lui Matei , iar pe Luca TREBUIE sa il iau in brate, sa imi aduc aminte Sunt verde pe tine, tanara, frumoasa, cu doi copii perfecti si cu asa un tati langa el . Si da, am emotii cat casa, nu ma intreba de ce, ca nu stiu rational sa iti spun .

Luny, raporteaza cu trici. De unde? Cum?

Ma duc sa hranesc plodul! Ma intorc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Sovi imi pare rau ca te simti golita si expusa, si de bietul Sasha ca le va duce dorul , dar mie mai mult si mai mult mi-e mila de bietii porumbei , unde or sa se duca ei acum?? Mai aveti copaci prin preajma?Saracii de ei..noi cum ne-am simti daca peste noapte ne-ar darama cineva casa?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

M-am intors! Am vazut si puii Valentinei, ce harnicut Matei al tau! Si am dat sonorul incetisor (era scos) sa aud si eu "scartait de bebe mic". Mi-e si mie dor, dar ma si apuca frica numai la gandul de bb3... cred ca s-a dus curajul meu...

Sovi, am asa un feeling ca la voi odata si-odata va veni bb3 (nu e cobeala, e doar un feeling) .

Gata. Ma duc la baietii treji pana nu se trezeste "tereoristul" mic (asa le zicea bunica-mea teroristilor in timpul revolutiei).

Sambata frumoasa sa aveti!

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

fetelor!Ma bucur ca v-au placut pozele!

Sovi,imi pare rau pentru cuibul porumbeilor amorezati Sper sa vie repede primavara si sa creasca ramurelele,la loc!! Sunt sigura ca porumbeii vor reveni!

Da Nicol,am avut copilasi de toate varstele-numai fete!

Nico,esti mortala!Sa le poarte cu placere!

Despre bebelush,v-as spune mai multe dar sunt asa de emotionata,indragostita,visatoare..incat nu-mi gasesc cuvintele.Am vb. si despre nasterea naturala dupa cezariana si mi-a zis ca riscul de ruptura uterina e undeva intre 2-4% si ca in Romania nu prea se practica din cauza comoditatii medicilor Asta ar insemna ca medicul sa stea cu tine de la inceputul travaliului,sa te monitorizeze atent,sa fie pe faza daca se intampla ceva,ceea ce e prea incomod pt.el Si mi-a mai zis si de nasterea prematura,ca s-ar putea repeta..si incidenta e mare
In rest,numai de bine si frumos! BB s-a infipt in fundul uterului,e zbengos si frumos,avem si pozica
Gata,fug ca-mi vin baietii!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Am gasit de unde sa cumpar trici de la nemti , ca la noi preturile sunt nesimtite. Cu cat cumpar mai multe, cu atat mai ieftin e . Eu am facut simularea pentru trei bucati, si ajung la un pret de 277 de lei, cu tot cu transport. Adica la jumatate decat vand romanii nostri...

So, daca mai e cineva interesat, sa imi spuna. Nu stau foarte mult, saptamana asta as vrea sa comand .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu amestec in fasole verde, Nicoleta in ciorba, e buuuuna masa pe ziua de azi
zoze frumos baiat ai, la fel va fi si bbdoiu' torul ala era adevarat? superb, fata!!! si cine este frumoasa Ada? super poza cu ei 2! meserie de party, cu copilasi frumosi
olgu daca-ti ce poveste e cu trici..cautam pe net detergent de rufe, ca nu se mai gaseste M-zim 5 in hipermarketuri, si ajung pe okazii, dupa cateva ore de cautari, intreruperi, imi vine ideea sa ma uit la copii/trici, si paraca ma astepta, praspat postata, happy frog..am schimbat niste mailuri cu tipa, m-a asigurat ca e in cutie, sigilata, adusa din Germania, azi am comandat-o si maine ne intalnim sa mi-o dea.. 370 ron, e bine, nu?daca vrei te pun in legatura cu tipa si poate mai aduce, am vazut ca mai avea, mai avea un kettler la 420 ron..
sovi asa te inteleg cu copacul trist tare.. am pus vreodata poze cu copacul meu, din fata geamului de la dormitor? e practic lipit! acum vreo 2 saptamani am vazut o ciocanitoare, la 2 m de geam ador copacul!! e romantic, imi face umbra, e plin de pasari, supeerb, dupa el as suferi mult daca m-as muta..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Zoze, pai si pozica cu celalalt sufletel?!?!

Naty, o sa fim multi adulti, asa ca o supraveghem si pe Lulia, sa poti sta si tu la taclale .

Tonicuta, 8 kg la 2 ani?!!? Tot respectul pentru tine, eu cred ca as fi fost pe lampa sus . Da' acum asa de frumusica e Antuca, subtirica asa cum e ! Are alura de gimnasta de gim ritmica. Maine vin si cu Omi ( tot Antonie si ea ) o sa aiba Razva de Clau la gagici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Am gasit de unde sa cumpar trici de la nemti , ca la noi preturile sunt nesimtite. Cu cat cumpar mai multe, cu atat mai ieftin e . Eu am facut simularea pentru trei bucati, si ajung la un pret de 277 de lei, cu tot cu transport. Adica la jumatate decat vand romanii nostri...

So, daca mai e cineva interesat, sa imi spuna. Nu stau foarte mult, saptamana asta as vrea sa comand .

fata, unde, de care? acum s-ar putea sa ma oftic nitel

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny, 370 e MUUUULT mai putin decat 540! Si la pretul de 370, si gagica tot are profit! De ce or fi, ma, asa, ai nostri? Chiar citeam un articol despre deschiderea lui Sun Plaza, unde apropitarul era multumit de gradul de inchiriere, si spunea ca au facut ei un studiu despre cat se vinde in mallurile din Romania, si comenta omul ca totusi nu e firesc ca aceeasi camasa sa se vanda in Romania la de doua ori pretul cu care se vinde in New York

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_14mara spune:

Buna seara
sper sa ne primiti si pe noi in rnadul vostru.
Am un baietel care de curand a implinit 2 anisor,este viata noastra(fiecare zicem asa),vorbeste intruna,un papacios si u curios. Astepatam pe la inceputul lunii octombrie o surioara(dorinta mea) sau un fratior(dorinta lui Luca si a sotului)

7+ si Luca(20.02.2008)

Mergi la inceput