*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (380)
Raspunsuri - Pagina 7
aliceionescu spune:
Se pare ca nu mai bea nimeni cafea in ziua de azi...Pacat, era o cafea buna, acum deja s-a racit!:)))
Am incarcat niste poze de saptamana asta, daca va era dor. Lucrez ceva la calculator si sunt cu ochii pe voi, numai ca ramurica-i pustie...
luny spune:
Zoze, ai fost la eco???? n-am vazut eu?..
Flori, e ceva Thea,
isteata!!
edti, ca am vazut fetita cu par lung si palarie din galeata, e tare scumpa:))
gata, i-am comandat trici Muficiului, maine cred ca mi-o aduce, sper sa-i si placa
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
Am vazut si eu Thea cu parul lung
care umbla desculta prin casa (daca ar vedea-o soacramea, i-ar pune vreo 3 sosete
), iar replica ei m-a dat pe spate
..mor de dragul copiilor care dau asa niste replici mature uneori
..auzi tu la ea : "de la polen"...ma lasi?
Zoze ma bucur ca samburica e bine, voinic(a) si creste...astept poze cu Sufletelul aniversat , alea care le ai. Odihna placuta!
Gecko pana aici miroase placinta ta cu mere ...hmmmm
, ai pus si scortisoara?
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
Luny sa-ti fie de bine cumparaturile de la BE, iar Muf sa se bucure de trici cand o veni 
Naty ca tot intrebai de barbati, eu inca astept un raspuns de al meu, ca daca nu vine si el cu mine nu o pot lua si pe Alexia, ca nu ma inham cu amandoua singura la drum. Da al tau randunoi de ce nu vine cu tine?
Edit: nu ne-ai tradus ca inseamna cuvantul ala pe care il rostea Iulia clar si raspicat...sau am ratat eu?
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
tonic spune:
Mimo si Kya + familiile drum bun si distractie placuta!
Maia ce dragut e Vlad si ce frumos se joaca! 
Valentina ce dulce e bb mic! Si fratele mai mare e scump ca intotdeauna! I-am vazut cu Luki si cerea mereu "fratior Matei" ii plac tare mult bblusii, sunt curioasa cum ar reactiona live! Poate reusesti sa vii maine cu amandoi daca nu ti se pare prea riscant pt bb! 
Naty eu vin fara sot, ca lucreaza, dar am ajutorul de baza, daca are chef, daca nu facem cu schimbul ![]()
Ramo drum bun si te asteptam maine la gashca! 
Blanka multumesc mult de tot.
I-am dat adresa verisoarei mele, iti trimit numele ei pe PM, sa vb direct ca mi s-a parut mai usor pt ea, sper ca nu te superi.
cu kilogramele nu te supara, daca se duc repede e numai apa, daca se duc incet se duce si din grasime. Al meu a facut lupte si a slabit in 20 de ani de sport pt tot neamul, asa ca sunt "experta". Pana se incalzeste oricum mai dai jos si pana la sezonul de plaja vei fi
!
Nicoleta inca mai asteptam soarele de la Viena! Si la noi sandale grup la Deichman, dar eu vreau ghete. Luni il trimit pe tati cu puiul in cele doua magazine sa vedem cu ce vine acasa!
Stela C&A e in Afi Palace si in Sun Plaza (asta nou de pe Vacaresti) Din pacate ambele sunt destul de departe de tine si f aglomerate in w-end, dar daca vii fara Tea cred ca te-ai descurca. Eu nu l-am mai luat pe Luki la cumparaturi de cand avem bona decat daca am luat ceva pt el ce tb probat, ca acum cu ghetele, dar si atunci merge al meu dimineata, cand e mai liber, si se duce direct unde are nevoie. Am incercat sa-l feresc mai ales ca incep munca si va fi greut pt el, daca mai ia si vreun carcaias...
Cuscra am pus in traista ustensile pt hranit nora, sa ai rezerve! 
Noi tot ca Gecko
pe la 7 luni am inceput cu papa, doar ca eu abia atunci i-am dat, ca am fost inainte la mare+munte, am tot umblat vreo doua saptamani, apoi a inceput scoala si am avut perioada de acomodare...m-am intins cat am putut cu tzitzi exclusiv. E drept ca noi am inceput direct cu legume piure si putina supica, apoi branza, carne, fructe, dar a mers bine, cred ca era deja gata pt gusturi noi si destul de maricel. Doar la cantitati eu sunt mai modesta si acum papa portii destul de mici, dar atat ii trebuie, cand se satura zice "gata"/"saru-mana pt masa" care suna pe limba lui cam ca o injuratura, si ala e semn sa nu-i dau ca scuipa. ![]()
Dau send si revin, ca se foieste Tzatzila.
zozela spune:
tuturor!!
Va las cateva poze de 2 ani! Mai am dar tre' sa le adun de pe la lumi si vi le prezint si pe acelea
Imi pare rau ca nu l-am putut tine imbracat in tzoala festiva,dar e bine si asa..e frumos oricum![]()

Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
nicol_conte spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui zozela tuturor!!Va las cateva poze de 2 ani! Mai am dar tre' sa le adun de pe la lumi si vi le prezint si pe acelea Imi pare rau ca nu l-am putut tine imbracat in tzoala festiva,dar e bine si asa..e frumos oricum![]() Ela, sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit! |
Am vazut Blondinul sarbatorit
a avut invitati de toate varstele,se vede ca s-au distrat , iar tortul ala arata de parca ar fi fost desenat
...si cred ca a fost un deliciu
....Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
sovietica spune:
Zoze 

brava samburica! ce ma bucur ca e bine! superbe pozele! ce am ras aici http://family.webshots.com/photo/2934597640065902281ioNcFC cu cata condescendenta se uita el la puiuta suparata 
Am mai vazut si poze de Alice cu galetusa in cap 
si puiutii de Valentina 
Tonic, tu tre sa fii mama si tata zenului, la cate ai tras cu ne-mancatul la Antonia!
sar'na pt scule :)
Am vorbit cu Clodet, isi cere scuze ca nu poate intra pana luni pe net sa va multumeasca pentru urari, m-a rugat pe mine sa va multumesc in numele ei 

Stela, poate gasesti si H-ul meu
smuls de Sasa de la tastatura de laptop (piam cum zice el la orice calculator si pian)
Blanka, hai nu fi suparata, ca totusi ai slabit! am inteles ca nici nu e sanatos sa slabesti prea repede. 
Eu-s tare suparata ca a venit ieri un nene cu drujba si ne-a taiat toate crengile de la plopii stufosi din fatza geamului care ne fereau vara de canicula si de privirile curioase ale vecinilor de visavi; a ramas doar trunchiul. si au stricat si cuibul porumbeilor amorezati de sub geamul nostru, pe care ii urmaream des cu sasa si ii spuneam povesti despre ei
. Acum sasa repeta ca o moara stricata: mumaieee papacu! nenea poc papacu! aiaiaiiii... si porumbeii au facut roata de au ametit in jurul pomilor. acum ma simt golita si expusa. nu imi vine sa cred ce impact au avut.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Nicoleta spune:
Scrisesem si eu un inceput de mesaj si am apasat aiurea tastele...
Ii trimiteam soarele o fuga pana la Cata, cu conditia sa il trimita inapoi (i-am luat baiatului mare sandale, ca nu aveau ghete, pe considerentul ca omul gospodar asa face; la vara ii iau cizme!!).
Am vazut poze de Thea (o combinatie irezistibila, frumoasa si desteapta
) si de Mihai-sarbatoritul (ce petrecere faina! si ce mutrite scumpe; si pe mami am vazut-o
).
Ma duc sa amestec in ciorba si ma intorc.
---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.