*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (380)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Blanka, mai bine privesti partea plina a paharului : ai slabit, totusi!Incet si sigur!Tine-o tot asa! Ce mai fac baietii? Micul cu putza, marele cu infectia?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

pai da, cu asa ajutor as mai face si eu 10 porodici. Nu-i de mirare Valentina ca arati asa relaxata, Si asa scancesc astia micii? Asa sunete a tras si Bestione al meu? Pare de necrezut.

Nicol, imi pare rau de bratara dar cine stie...poate o gasiti.

Blankar, nu ma pricep eu la diete, slabit si din astea...dar asa am auzit...ca primele zile se dau mai greu...apoi pleaca mai repede. Hai nu da inapoi...fa-te DIVA.

PS. Prajitura cu mere sta sa se faca in cuptor. Doamne da sa nu o ard....ca deobicei.

PS2. Copilul e la plimbare prin suburbie cu.......TRICICLETA...el s-a cerut si dus a fost. Astept relatarea plimbarii de la tac'su. Luny, noi avem tricicleta din aia ce o tot aratati voi...doar ca roti de plastic. Aia ce v-am aratat-o deabia am vazut-o si eu in magazin...inca ma mai gandesc daca sa o iau. Dar in sa sigur sta pentru ca are biciclete cu sa similara la gradinita si la sala de joaca...si nu pare sa-i cada fundul de pe ele...se descurca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Wow!!Am vazut-o si eu pe Katie Holmes undercover!Cat e de finuta,dulcica si ce familie frumoasa faceti cu buneii!!Sa fiti sanatosi si fericiti,iar buneii sa traiasca mult sa va ajute cu motanelele!

L-am vazut si pe Vladutzu' al Maiei pe trici si nu pot sa nu zic de asemanarea cu mami lui

Si-am vazut si iedutii lui Valen,dragii de ei,ca tare-mi sunt dragi!

Si am fost si la eco si am vazut un samburel saltaret si voinic,pupa mama pe el!! Crestem,crestem..

Si am avut si party,copii,bunei,cadouri,tort..Nu stiu ce poze am,ca eu n-am facut niciuna..Le descarc si vi le prezint.Acum merg sa ma intind putin,nu inainte de a va mai multumi odata pt.urari si..dragoste!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu va pup pe toate, toate
Acum sunt in bagajeala intensa, si sunt aproape gata. Uff, ca gheu mai e!
Mimo cred ca a ajuns deja (ea a avut avionul de dimineata, noi zburam diseara).

Si nu in ultimul rand va urez petrecere minunata maine, sa va jucati frumos .

Va pupez si ne auzim saptamana viitoare cu bine!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicol_conte

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Mufa reloaded:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=a7473ef22397a6c601d289&skin_id=701

Si daca va era dor de un bebe mic:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=a74750ab4399a89eaf47c8&skin_id=701

Nico, imi pare rau de bratara...
Ramo, drum bun!
Zoze, asteptam vesti!
Clau, Olga, aveti emotii? Hai ca maine se anunta vreme buna!

Eu arunc un ochi pe aici, iar Matei da cu aspiratorul..Misto asa, nu?

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Iar de bebic ce sa zic, am uitat cum sunt scancetele alea firave ale lor, mititeii...- incet incet incepe sa prinda contur si Luca. Maine vii cu amandoi? Incerc

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Hai ca usor-usor, trec toate: azi a cerut OLITA!!!!!!!

Lucutza s-a frichinit din nou toata noaptea (mama lor de colici!!!), am dormit doar de la 9 jumate la 1, apoi distractie....

Asa ca ma duc sa ma bag langa ei, ca azi e prima zi cand dorm amandoi ziua in aceeasi camera!!1!!

De-aia am pus filmuletul cu Luca, sa vedeti daca va mai aduceti aminte, ca mie mi se pare ca au trecut multi ani de atunci...

Zoze, Doamne ajuta sa creasca fara probleme voinicul/ voinica...Cand am citit de Katie Holmes am facut ochii mari, ma gandeam ca ai aflat deja ce este si totusi ai putine saptamani....ia sa-ti pui la semnatura cate sunt, sa nu stam sa facem calcule mereu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salut!

Sunt total pe langa...sa ma iertati! Dar nu mai am timp uneori nici sa deschid calculatorul. Cred ca in curand voi plati netul degeaba. Noi suntem bine, Thea mai e un pic racita (raceala adusa de mine, de la scoala...), deocamdata inca n-am ajuns la cresa, ci "servim" cu bunicii.In rest, aceeasi preferinta pt curu' gol, mai nou imi spune ca trebuie sa o dezbrac pt ca "ma doale pundu', ma doale chiotii". Sper ca sunteti bine cu totii, mamici, puiuti si burtici. Imi pare tare rau ca nu mai am timp de stat la taclale cu voi. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Vali ceminune sa ai asa minuni mici langa tine.
Tuturor va e dor de un bebe mic, nu? Va invidiez sincer!
Se pare ca sunt singura care abia acum se bucura din plin de puiul ei si care isi aminteste din perioada de bebe numai de retardul de dezvoltare, de refuzul laptelui, de chinuitoarea kinetoterapie si de multele boli. DARR, important e ce e ACUM.
Eu am alta intrebare: maine veniti toate cu barbatii? Ca parca vad ca iar voi fi singura care o sa stea dupa fundul Iuliei si n-o sa aiba timp de palavragit cu nimeni

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am fost la BE, am shoppinguit cate ceva ptr Memelutz, sunt franta..azi noapte m-a apuicat o durere de masea de m-a secat.. si vad ca ma incearca iar.. luni la dentist, am amanat-o pana am patit-o
ramo esti cevaaa..sa nu zici tu ca vrei puzzle, si eu, si Bitza, ne-am anuntat ca mergem la targ, iti luam eu si intr-o saptamana cat erai in Buc, nu reuseam noi sa ne vedem? sau, idee: sun-o pe Ariel, sa-ti cumpere ea..mai e si maine acolo!
..despre vio stiam si eu, de curand..dar tot greu de crezut este, imi pare atat de rau!
moamaaa, vali s-a luat!vad ca totusi nu arunca apa pe jos!
...eu m-am dezpufosat saptamana asta de nu-mi vine sa cred...2,900 KG se dusera, probabil apa..mai ales ca nu m-am strofocat prea tare, am mancat destul de normal, mai ales la cantitati ma refer, mai lihgt, fara paine, dulce, nu seara.. greul cred ca de acum incepe..eu pe mine nu vad sa fiu mai slim
gecko care trici, aia verde, kettler, happy frog? am gasit-o cu 370 ron pe net, azi o comand..
..ma duc sa bag o ciorbita ca mor de foame

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

P.S. Aseara am intrat intr-o florarie si Thea tot mirosea florile si se facea ca stranuta. La care o doamna o intreaba: "Dar de ce stranuti, draga, cand mirosi florile?". Si Thea raspunde : "De la polen!".

Va las ceva pt revigorare si ma duc la ale mele. Va pup!

Mergi la inceput