*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (380)
Raspunsuri - Pagina 5
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI CLARA!!!

LA MULTI ANI BOGDAN!!!

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
lyvy spune:
nu pot sa dorm
Naty
Ariel, nu pot sa cred ce zici tu acolo de Vio

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+8 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
inca nimeni nimic????
Hai ca va dau cafeaua, eu azi merg la servici ca e inchidere de luna.

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+8 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii
gecko spune:
'multam lyvy de cafeu...la mine e vremea pt sista de dupa-amiaza dar nu strica un pic de intaritor.
Eu am sarit somnul de pranz cu dorinta de a face o prajitura cu mere...dar vedese treaba ca margarina din frigider e expirata din februarie 2009
(sa nu ma intrebati de cate secole e acolo)...asa ca acum astept sa fiu aprovizionata.
Lyvy, si eu, inainte de a realiza ca sunt gravida
) am sesizat un aspect nitzel gravidos al dansei
si al abdomenului inferior...deci inainte de 10 saptamani. Acum pe dansa
o inteleg ca datorita sarcinii arata sa zicem...mai pufoasa
...abdomenul inferior era mai proeminent datorita constipatiei.
Dar intradevar burta "se arata" mai repede ca la prima sarcina. Luni voi fi in 23 de saptamani si la Patrick aratam asa pe la 26. Cumnata, o slabanoaga de felul ei, acum la a doua sarcina burta s-a aratat mult mai repede ca la prima. Si nici ea si nici eu inca nu am pus multe kile si nici burtile nu ne sunt din alea gen "ditamai balonul" ci forma tzuguiata...dar de vazut se vad mai abitir ca prima data.
Cu kilogramele...nu e musai sa pui ca la prima sarcina. Atunci, plecand de la o greutate mai mica, ai pus intai pe coapse, solduri, brate etc...Acum, cu putina disciplina, poti sa sari peste pusul pe colaterale
si sa te concentrezi pe pusul acolo unde e necesar...in burtica.
Nicoleta spune:
Neata.
Sunt trezita de la ora 6... dar macar avem vreme buna. Imediat plecam la niscaiva cumparaturi... apoi nani si apoi curatenie...
O zi frumoasa sa aveti!
---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.
nicol_conte spune:
Neata si de la noi!
Vio 
Ariel Doamne -Doamne sa te iubeasca si astazi
! Ma bucur ca s-a rezolvat si problema randunoiului astfel incat sa-ti poti urma visul
. Sanatate copiilor muciosi si tusitori!
Olgutz am vazut si eu frumusetea speciala de Sof, mai chiar ca are niste mutrite si o figura atat de serioasa uneori 
Nico spor la cumparaturi!
Ramo drum bun, vezi sa n-aduci ploaia-n capitala ![]()
Stela
pt litera "U"!
Bitza sa va fie de bine shopinguiala de la targ si distractia de la prieteni!
Lyvy servici usor!
Zoze hai cu vestile bune!
Hai cu poze si cu povestiri de la aniversarea Sufletelului!
Eu sunt suparata ca s-a pierdut bratara Antoniei, care o avea la manuta de la 5 saptamani, de la botez, de la nasa . Cand i-am schimbat branula saptamana trecuta, am pus-o la mana cu bratara si pt ca nu puteam sa bandajam am slabit-o un pic, dar nu cat sa iasa peste pansament. Treaba e ca in fiecare seara si dimineata, asistenta inlocuia pansamentul si probabil ca o data a pus mai putin si a putut trece de el. A disparut exact in singura zi cand am dat-o afara cu raceala aia. Am tot asteptat s-o gasesc ori acasa , ori la mama...dar nu...imi pare atat de rau de ea
...
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
VALENTINA C spune:
Mufa reloaded:![]()
http://www.onetruemedia.com/shared?p=a7473ef22397a6c601d289&skin_id=701
Si daca va era dor de un bebe mic:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=a74750ab4399a89eaf47c8&skin_id=701
Nico, imi pare rau de bratara...
Ramo, drum bun!
Zoze, asteptam vesti!
Clau, Olga, aveti emotii? Hai ca maine se anunta vreme buna!
Eu arunc un ochi pe aici, iar Matei da cu aspiratorul..Misto asa, nu?![]()
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
gecko spune:
Sovietica, noi suntem fericitii cu pipeta
.
Patrick a inceput sa manance (conform normelor mele
si nu a 99.99% din randunici
) pe la 7 luni jumate, cam cu o luna inainte de a incepe gradinita. "A manca" a insemnat ca a deschis gura
pentru o jumate de iaurt (50g) sau o jumate de borcanel de piure (60g) pe zi date cu lingurita. Sarmana soacra...numa intr-o cruce a tinut-o
cat a stat la noi.
blankar spune:
mai fetelor ce nervi am
azi a fost cantarul oficial dupa 2 luni si am slabit 3 kile

in ritmul asta o sa ajung la kilele mele apuse de mult peste
vreo 10 ani 

nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Mufa reloaded: http://www.onetruemedia.com/shared?p=a7473ef22397a6c601d289&skin_id=701 Si daca va era dor de un bebe mic: ![]() http://www.onetruemedia.com/shared?p=a74750ab4399a89eaf47c8&skin_id=701 Nico, imi pare rau de bratara... ![]() Ramo, drum bun! Zoze, asteptam vesti! Clau, Olga, aveti emotii? Hai ca maine se anunta vreme buna! Eu arunc un ochi pe aici, iar Matei da cu aspiratorul..Misto asa, nu? Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
Cu asa baiat care spala constiincios vasele si da cu aspiratorul
sa tot forumesti, misto asa
! Si ce frumos canta el podul de piatra!Iar de bebic ce sa zic, am uitat cum sunt scancetele alea firave ale lor, mititeii...
- incet incet incepe sa prinda contur si Luca. Maine vii cu amandoi?Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)