*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (380)
Raspunsuri - Pagina 10
Olgutzika spune:
Bulina,
Str Ghe Dem Teodorescu, nr 16 bis;
Daca veniti dinspre Pta Alba Iulia: - intrati pe Bd Decebal; la primul semafor faceti STANGA ( ati intrat pe Delea Noua/Veche); la primul semafor faceti tot STANGA ( ati intrat pe Matei Basarab); prima strada la STANGA ( ati intrat pe Ghe Dem Teodorescu); gradi este pe partea dreapta, dar nu la strada, ci putin mai in spate;
Daca veniti dinspre Pta Muncii: - intrati pe Calea Calarasi si mergeti pana la primul semafor; la semafor faceti STANGA, prin fata bisericii Delea Noua ( in dreapta aveti o cladire de birouri ); la primul semafor faceti DREAPTA ( ati intrat pe Matei Basarab); faceti prima la STANGA (ati intrat pe Ghe Dem Teodorescu); gradi este pe partea dreapta, dar nu la strada, ci putin mai in spate.
Olgutzika spune:
Deci cate intalniri in premiera o sa am maine
: Bubulina cu trupa, Bitzulina cu trupa, cu Muffy, cu Luca de Vali
....WOW!!!!
alice_14mara spune:
as pune si poze daca as stii cum,eu nu stun cu calcuatoarele,sotul e.
unde sa pun poze? ca parca nici asa online nu le-as pune![]()
7+ si Luca(20.02.2008)
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alice_14mara as pune si poze daca as stii cum,eu nu stun cu calcuatoarele,sotul e. unde sa pun poze? ca parca nici asa online nu le-as pune 7+ si Luca(20.02.2008) |
fa-ti un cont aici http://www.webshots.com/, cum avem marea majoritate, uploadezi pozele, apoi ne pui noua linkul aici, si la fel faci de cate ori vrei sa ne arati poze si filmulete
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
am ceva vesti de la vio.. sunt bine, sanatosi, spune ca va incerca sa ne scrie cat de curand, ne multumeste tuturor ca ne gandim la ei.
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
Alice bine ai venit pe crenguta! Sarcina usoara iti doresc si sa fie fetita asa cum va doriti..iar daca nu, chiar si baiat, sanatos sa fie, la fel ca fratiorul lui!
Naty eu tot am ramas cu "," curiozitatea ce insemna cuvantul ala al Iuliei
-scoate-ma din ceata te rog ...
Tocmai mi-a confirmat Bogdan ca vine si el maine, deci o voi lua si pe Alexia...abia asteapta,asa dornica e de zbenguiala
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
bitza037 spune:

eu sunt in ceata rau de tot cu adresa gradinitei....mi-a explicat bitu acum dar nu am inteles deloc, chiar daca mi-a aratat cu harta in fata......cred ca maine stau cu el in telefeon sa ma ghideze in intersectii
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Nicoleta spune:
Luny, si eu am facut mancarica de fasole verde azi
. Si ciorbita de legume. 
Ce bicicleta misto! Aici am vazut peste 100 de euro...
---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.
bitza037 spune:
Alice, ti-am vazut si eu nazdravana cu galetusha-n cap.....merita un premiu pentru raspunsul care i l-a dat floraresei...super tare

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
natynic spune:
Bitzo, dar de ce nu te uiti pur si simplu pe harta? Cauta pe harta Bucuresti online, e chiar simplu, zau. Eu asa mi-am facut zeci de trasee cu maisna dinainte.
Nicol deci uscua inseamna caciula
. Si-i zic: "spune dupa mami: ca-ciu-la!" si ea, f serioasa si nedumerita: "us-cu-a" (desi muulte alte cuvinte le zice perfect)
Deci numai Bitza si cu mine suntem fara jumatati maine?
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!