*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (380)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

eu sunt in ceata rau de tot cu adresa gradinitei....mi-a explicat bitu acum dar nu am inteles deloc, chiar daca mi-a aratat cu harta in fata......cred ca maine stau cu el in telefeon sa ma ghideze in intersectii

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Eu zic ca decat sa te chinui asa, mai bine iti dai intalnire cu vreo randunica care vine cam din aceeasi directie cu tine si veniti impreuna, sau ma astepti pe mine in zona P-ta Muncii , ca eu am mai fost si stiu

Altfel risti sa te invarti o gramada cum a facut Stela atunci ....zic si eu..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

si eu vin fara Alin maine, dar cu un ajutor, sa nu ma alerge prea mult Matei...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Multam de lamurire Naty, la noi caciula este "ciu-ciu", Doamne si ce-a mai jelit-o astazi cand am bagat-o in masina de spalat, a pazit-o pana s-a terminat programul

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Naty,pai cu harta in fata mi-a explicta, dar ma deruteaza la intersectia de la Muncii.....
Nicol saru mana, dar nu pot sa-mi dau intalnire cu vreo randunica sau cu tine, ca nu stiu ora la care vin, este in functie de cum doarme Antonia....merci mult...muahhhhhh

lasa....ca asa fac, il tin pe bitu in telefon si ma ghideaza asa.....

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_14mara spune:

ce bine m-am distrat cu ce trasnaiute mai fac copii vostri...
asa,sotul a zis NU hotarat sa pun pozele pe internet,hai ca poate reusesc in timpul sapt cand nu e el acasa

nu va zic ca pe vecina o cheama ANCA,ia ghiciti cum e striga Luca????? ACA-ACA...dar rapid iese CACACA---si striga...de aude tot blocul

7+ si Luca(20.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stelaaaa vii maine da? ca sa stiu daca iau dupa mine hainutele ptr baietelul ala..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si mie Muful tot Aca imi spune, si din seria ciudateniilor de pronuntie avem asa: 'ana' zis foarte clar=branza, cascaval(greeeu m-am prins, 'mina' e maslina, si piesa de rezistenta 'co-chi'=cocos, crocodil, cucurigu, castravete, scoica
el spune corect foarte putine cuvinte, si cred ca e printre ultimii copii(impreuna cu Sanziana, sor-sa, ce vorbesc o mayasho-englezo-chineza foarte elaborata, si cu o logoree de speriat.. atata comenteza, explica, are tonalitati diferite, in functie de stare pe caare vrea sa o transmita, face niste enorm de lungi fraze,in care mai prinde pe cate cineva, care face ceva, si trebuie sa ne souna,gen 'Uiii' blabla, 'Arrriii' blabla, blabla 'Luuulii(Leello-pisica) blabla sau unul din noi, numai ca nu intelegem la ce se refera dar noi il aprobam si ne miram de afirmatiile lui, ii raspundem, si el e foooarte incantat de conversatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

zoze ti=am vazut blondanetul si iti doresc o sarcina usoara si ma bucur ca e totul bine..doamne ajuta

alice bine ai venit si la multi ani baietelului

naty si vreau sa -ti zic ca s=a votat vin maine la party...avem gps deci sper sa ne descurcam

am emotii,abia astept sa va vad,sa va pupacesc,sa va cunosc puiutzii...

nicol uite ca am venit cu ploaia...sper maine sa o ia randunoiul inapoi ca eu vreau sa ma plimb ,sa ma simt bine...

in rest ce sa va zic,sunt zombi..andru nu a dormit deloc,e fresh...am umblat ca niste capiati..sper ca la noapte sa doarma s anu=mi faca vreo surpriza ca e in casa nou...

va pupacesc pe toate si ne vedem maine!!!!!!!yuppiiiii

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

si mie Muful tot Aca imi spune, si din seria ciudateniilor de pronuntie avem asa: 'ana' zis foarte clar=branza, cascaval(greeeu m-am prins, 'mina' e maslina, si piesa de rezistenta 'co-chi'=cocos, crocodil, cucurigu, castravete, scoica
el spune corect foarte putine cuvinte, si cred ca e printre ultimii copii(impreuna cu Sanziana, sor-sa, ce vorbesc o mayasho-englezo-chineza foarte elaborata, si cu o logoree de speriat.. atata comenteza, explica, are tonalitati diferite, in functie de stare pe caare vrea sa o transmita, face niste enorm de lungi fraze,in care mai prinde pe cate cineva, care face ceva, si trebuie sa ne souna,gen 'Uiii' blabla, 'Arrriii' blabla, blabla 'Luuulii(Leello-pisica) blabla sau unul din noi, numai ca nu intelegem la ce se refera dar noi il aprobam si ne miram de afirmatiile lui, ii raspundem, si el e foooarte incantat de conversatie

ai uitat sa o treci si pe Antonia alaturi de Sanzi

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

Citat:
citat din mesajul lui luny

ai uitat sa o treci si pe Antonia alaturi de Sanzi

si Luca

-ici randunici... maine se anunta goala crenguta

ghici ciuperca ce-i "cuca" la Luca?
in sfarsit a inceput sa-si mai dea drumul la vocabular. azi a mai zis si "poaia", la ploaie evident

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput