*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (380)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://www.neckermann.at/product/82540028/KETTLER_Dreirad_Supertrike,70502757,864838.html?suchwelt=&s_quelle=suche&suchtext=kinder+ketttler&suchparam=25c83b0a80301005c0bbec09120b85b7

Am cautat si eu bici de curiozitate si am gasit-o pe asta.

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

la randunica noua alice. bine ai venit!

am vazut poze de sarbatoriti, am salivat la greu... de cura mea abia am vazut puiutii sarbatoriti... de dulci ce sunt era sa-i mananc

eu raportez 3 kg jumate date jos prin cura de la bubu. tot atatea si randunoiul. mergem inainte.

azi a fost gheu rau ca am fost la targul de nunti din oras, si o buna prietena are cofetarie asa ca aveam de regula la liber prajituri, torturi... si buuuuuuuuuune rau... si m-am abtinut. sunt mandra tare de mine. cand am ajuns acasa ma astepta 2 tavi de chec de la soacra-mea, desi am rugat-o de saptamana trecuta sa nu mai faca NIMIC dulce ca noi suntem la cura. ce sa mai zic... incerc sa nu interpretez ce face si s-o iau asa.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

alice_14mara bine ai venit! pe craca! sa ai sarcina usoara.

Nicoleta, musca-ti limba! ce ti-a inspirat asta? sper ca nu esti o ghicitoare buna eu ma simt implinita cu 2 copii. 3 ne-ar depasi numeric. in formatia de acum, mai incape si sora in masina cand mergem undeva sa ne recreem. dc mai facem unu, ne descurcam pe barba noastra!

Vio mai hai pe cracutza, ca ti-o face bine si tie

Nicol mai sunt copaci cu ramuri, dar sub geamul altora :( sper macar ciocanitoarea sa revina, ca abia o remarcaseram.

pup Zoze cea emotionata,indragostita,visatoare indragostita sa rfii tot timpul!

Luny, eu iubesc asa mult copacii aia incat i-am zis Omului, ca daca i-or taia de tot, sa ne mutam de aici. tot asa si la noi, e un pasaret si o ciripeala dimineata... o placere rara in Bucuresti trezitul in asemenea triluri . si mai e un vecin care tine colivii cu cantatoare in balcon. se iau la intrecere!
cand a fost zapada mare le puneam mancare in balcon si veneau la restaurant :)
Trici o ai deja acasa? ca daca doar ai comandat-o, nu te poti razgandi?

Mai, e bine ca vorbesc copiii, dar astazi as fi vrut sa taca putin, sa nu ceara sasa cu atata vehementa ca vrea afara! 2 ore ne-a tocat creierasii dupa ce s-a trezit, ca vrea afara. si afara ploua marunt, omu gatea si eu am scos toate hainele copiilor sa le mai triez, eram ingropata. ne-am gandit ca ne facem planul maine iesitul afara. dar noooooooo... nici n-a pus gura pe mancare, se tavalea pe aici. de la ora 7 juma, noi si cainii strazii ce mai strabateam parcul Carol in ploaie si frig. azi a fost extrem de hiperactiv, pana m-a palit inspiratia: LUNA PLINA! ai vostri sunt ok? luny, ce face Matei?
Si m-am prins care e problema Anei cu lingurita: este de fapt atat de disperata sa pape cerealele, incat o apuca nervii si isteria pe lingurita aia. cu seringa se enerveaza doar cand ma opresc sa o incarc. Eu stiam ca fratii nu se aseamana, dar sa producem chiar 2 extreme... adica unu categoria musca si ciugulitor si una grasa si mancacioasa.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Miha, brava ca te-ai abtinut! . e greu, dar cine e mandra de ea acum, ha?
sa-ti fie cu folos!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Miha bravo!! Tine-o tot asa!

Abia astept ziua de maine, sa ne vedem si sa vad puiutii pe viu - cred ca ce-o sa fie acolo...!! A facut careva vreo socoteala cati copii vor fi?

Ramo bine ai venit in capitala! Noapte usoara si tie si lui Andru in noua locuinta provizorie!Abia astept sa ne cunoastem maine!

Randunoiul mi-a adus in seara asta o traista plina cu piscoturi, mascarpone, oua si alte chestii sa-i fac tiramisu. E de-a dreptul topit dupa prajitura asta..si ma apus s-o fac acum ca sa fie numa buna de mancat maine, ca daca o fac maine dupa ce venim de la party, nu are rabdare s-o lase la frigider cat trebuie si isi baga nasul in platou..
ma duc sa ma apuc

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Hello !
Am vazut poze frumoase cu Sofi si tortuletul frumoasa si dulce!
Poze cu Mihai cu ochisorii frumosi si tortulet
Pe Thea cea isteata si par frumos

Eu suparata tare fetele tusesc rau amandoua ,am bagat in ele de toate ,nu sunt bine din pacate nu putem veni maine asa...
Asa rau imi pare ca ne facusem planuri ,offf cel putin Andreea abia astepta chiar acum plangeee
Tare as fi vurut sa ne intalnim ,poate cu alta ocazie,tot am sperat ca le trece dar...

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sovi, am eu asa un feeling... prea esti ma relaxata! Parca te vad facandu-ti curaj peste vreun an!

Deci este o luna plina si la noi de lumineaza prin geamul din tavan (pe colt) de zici ca e bec!! Ma miram eu de ce nu putea dormi Stefan aseara. Si Matei a fost frichinit... sper sa fi trecut, asta sa fi fost show-ul...

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Miha, chiar ma gandeam al tien in timp ce scriam pe forum....si acum cietsc ca ai scris...ce chestie??

si noi avem copaci multi in fata blocului cu pasarele, si iarba pusa de Piedone care se uda cu chesii din alea puse in pamant programate...nu stiu cum se numesc, iar vara este o placere, ca vine un aer curat si umed de la stropii aia...ca stau la etj 1.....la partamentul la care am stat inainte aveam la dormitor un tei....ce sa mai zic??era demential mirosul de tei inflorit, maia les dimineata

Sovi ce tare esti cu categoriile de bebei...vezi ca ti-am pregatit pentru maine doua seringi

Miha, si Antonia mai rupe cuvinte, dar le poceste rau , radem de lesinam....acum mai nou ii pun Clubul lui Mickey, pe care l-am salvat cand l-a dat o randunica(nu stiu care), pe care o pup dulce cu aceata ocazie...si vine la noi si ne zice:MINNA, MINA....Minnie ....asa a retinut ea cand i-am zis ca Minnie este sotia lui Mickey ....si ea zice poaie=ploaie, in rest cu enclza stam bine:honey, happy,hi, mummy, daddy...sa nu crezi ca sunt nebuna si pun copilul sa invete, le invata ea de la Magic english

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Mira imi pare tare rau :( sanatate, macar sa treaca repede.

Nicoleta, stai ma, ca mi se mai urca si mie la cap! uneori e chiar greu.
maximul de luna e maine dupamiaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

deci sa stau linistita, cu nu doar Mufa e 'strainez' cu vorbitul, vad ca se mareste gasca
sovi musai sa-ti arat copacul meu, dar sunt franta, tre sa caut poze trici e comandata deja pe okazii, m-as face de kko sa nu o mai iau..asta e..am vrb cu omu' la tel, maine dupa masa ne intalnim..azi la fel a facut si el cu plecatu, pe la 11,30 era in parc, m-u luat de la BE si era ud fleasca tot, de am crezut ca mor..ta-su l-a lasat sa se joace, ca era fericit in baltile din parc...acasa a adormit instant, 3 ore, a mancat excelent, a doua zi de mancat bine, darm acum nu doarme inca..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput