*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (380)
Raspunsuri - Pagina 13
Nicoleta spune:
Nooo, Sovi, deci sa ma pregatesc... 
---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.
mihatp spune:
va multumesc de sustinere...
tinta sunt kilogramele de la nunta. stiu ca n-o sa iasa, dar eu pot visa![]()
bitza
asteptam si eu vesti de la tine, m-am tot gandit zilele astea
miercuri seara plec iar spre bucuresti. acum cu alta treaba, nu stiu care-mi va fi programul inca.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Nicoleta spune:
Miha felicitari pentru kg! Sunteti tari ma! Iar tu, sa rezisti la atatea bunatati!! 
mihatp spune:
fetele cucuiete, ma bag la pat. cred ca-mi vine CM-ul intarziat sau chiar e un bb2 pe acolo. ca si cu Luca am asteptat cu senzatii de acu' soseste vreo saptamana. vedem la noapte sau maine. nici un stres, nici macar cat pentru un test![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Miha felicitari pentru kg! Sunteti tari ma! Iar tu, sa rezisti la atatea bunatati!! ![]() |
hai ca impartasim experiente dupa sarbatori

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Nicoleta spune:
Miha, sper sa am ce impartasi (vesti bune adica)! Sa fie cum doresti, cu intarzierea!!
aliceionescu spune:
Salut!
Multumesc mult de aprecieri, ma simt cam aiurea, asa, ca eu nu mai am timp sa scriu frumos si la obiect cate o scrisorica iar voi ati fost atat de dragute incat sa vedeti si pozele Theei si sa-mi si adresati vreo doo vorbe!
Sper sa-mi intru in ritm, intr-un final, si sa revin si eu pe crenguta...
Sa aveti petrecere frumoasa maine, sa va distrati si sa va bucurati de copii si, mai ales, sa sporovaiti si pt cele care si-ar fi dorit asa de mult sa fie acolo, dar nu s-a putut...
Noapte buna!
Biara spune:
Dragi mamici,imi cer scuze ca dau buzna asa dar am si eu o maaaaaaaaare rugaminte la voi daca ma puteti ajuta sa-mi maresc plantatia de cafea
Nota moderator: spamurile sunt interzise pe acest forum.
Bianca, mami de
Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
un vot pentru o cafea :)
Olgutzika spune:
Miradi,
. Imi pare rau, mai ales ca plange Andreea
. Musai trebuie sa mai facem o iesire, in cazul asta, sa impacam copilul
.
Sovisel, nu am nicio seringa gigea, nici macar aia de la actuala sticla nu se mai poate impinge pana la cap
Alicel, less is more
, stai linistita
. Sof incepe sa se indeparteze incet-incet, sau o fi vreo faza...se joaca din ce in ce mai mult de capul ei, a invatat sa isi mai gestioneze nemultumirile, sa incerce ce vrea inainte sa imi solicite mie...dar asta nu e intotdeauna safe pentru ea
O sa ai tu timp si de forum la un moment dat ![]()
Incerc sa ma culc, desi nu am stare...va pupa Olga! Ne vedem maine
!
ariel_7000 spune:
luna plina, haaa??? pai se explica...no, deci azi a venit garda si la mine...dar a fost bine, au cumparat chiar si un costumas
...de fapt asta era scenariul...sa se lalaie pe acolo, sa vada ce fac cu clinta prezenta, apoi sa ia ei ceva, sa vada daca le dau bon, apoi iar sa o lalaie, sa vada daca dau la urmatorul, timp in care mi-au studiat marfa (etichete...), mi-au pus 1 milion de intrebari muuuult prea ciudate pt niste clienti si in final am prins-o pe gagica cu minciuna, caci eu, care am o memorie fantastica a figurilor, ii tineam minte mutra de ieri (mai ales ca semana cu o amica a mea)...si cand am intrebat-o daca i-au placut asa mult hainutele incat a revenit si azi cu sotul, a dat in fastaceala si a zis ca ea nu a fost ieri la BE....hmmm, minciunica, minciunica...
apoi zecile de intrebari...ca daca sunt importator doar pt mine, daca fac si furnizare, la ce firme, daca dau si in mall-uri si hipermarketuri...daca am magazin fizic, unde e? hmmmmm....
in final a aparut in spatele lor un baiat de la paza, care imi facea semne ca ei sunt oamenii "negri"
...in fine, am fost ok, nu au avut nimic de reprosat, sper, ca acum, ca au datele mele de contact de pe eticheta, sa nu ma viziteze...
asa ca, luna plina s-a simtit....mda...pe langa asta, iar mi-au furat ceva
. luasem o carte pt teo, am lasat-o 1 minut pe masa, sa ii arat unui client ceva si adio cartea
...am luat alte doua minunate!!! luny le stie si ea, le-a vazut. va recomand cu caldura editura Girasol, au preturi f bune si carti fffff frumoase, cu desene superbe.
dupa expo am mers la mama la pici...teo e racit cobza
. tusitor, mucios si febricios, lui alex i-a trecut, insa m-a luat pe mine, caci azi era un curent acolo (la BE) de ma lua pe sus...si imediat ce m-am expus la virusii lui teo, pe fond de epuizare, pac! mucesc si eu acum si am facut si ceva febra. sper sa rezist maine si sa nu mai am nimic dimineata. 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"