*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (380)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutare.
Bine ai venit la noi Alice!
Olgu,ma tenteaza si pe mine trici...cred ca ma bag si eu pe lista ta.
Zoze,ma bucue de samburik voastra..s-o tina Domnul in cuib pan la termen.
Mira,sanatate fetelor.
Ariel,sanatate lui Te(r)o.
Sov,zici ca azi a fost luna plina,aa?De aia nu m-am inteles cu Tea deloc..ce mi-a facut...imi venea s-o dau afara pe usa si nu glumesc.
Mai intai am mers 2 statii pe jos prin ploaie sa ia copilul aer si sa platim cablul...mergea 3 pasi,cerea in brate...si nu oricum,ci numa la ma-sa...ma cuprindea de picioare si gata..nu aveam scapare.La tacso nu vroia...si uite asa m-am chinuit prin ploaie cu copchilul in brate avand si o stare de rau.
Am revenit acasa,a papat un pic de ciorba pasata si cand credeam ca ne linistim si se culca,iar eu ma apuc de curatenie,nu a fost chip sa inchida un ochi.Cu nik nu am determinat-o sa inchida ochii,desi era semiintuneric in casa ca trasesm jaluzeaua,cutiuta muz in surdina,nema..am adormit eu si ea s-a pus pe un plans teribil sa o dau jos...ma terminase de cap,asa ca am dat-o jos,si eu m-am aruncat in pat la un somn ca eram epuizata...am lasat-o cu tacso dar i-am spus sa incerce sa o ia langa el in pat si poate vom dormi cu totii...dar,el s-a bagat in pat,numai ea nu..asa ca ma-sa si tacso s-au dus in lumea viselor ca parintii denaturati,lasand copchilul in voia sortii...si copilul a dat casa cu susu-n jos,mai ma tragea si de par,m-a si pieptanat (simteam in somn),a facut ce-a crezut de cuviinta si cand m-am trezit,casa cu susu-n jos la propriu...ca tot aveam de facut curatenie...
Luny,trece-o si pe Tea la nevorbareti sau vorbareti de chineza,ca ma crucesc ce aud la ceilalti puiuti.

Eu as avea o intrebare:copiii vostri spun singuri diverse cuvinte,din a lor memorie sau repeta dupa voi?Ati inteles ce vreau sa zic?

Abia astept sa ne vedem/revedem maine..

Edit:A vazut blondin sarbatorit si tort superrr..am vazut-o si pe Thea-draguta..

NB
mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Guten morgen .

Sunt treaza, spalata, pictata, cu jumatate din cafea bauta. Astept sa se trezeasca si restul fameliei, ca sa hranescu cupil, sa il imbrac si sa plecam spre paaaaartyyyy .

Stelut, sigur, mami, imi spui daca vrei. Sof a vorbit intotdeauna de capul ei, fireste, pe noi ne auzea, si dupa ce spunea ceva, noi repetam varianta corecta. Chiar aseara imi aduceam aminte ca biata soacra-mea, care are genunchii varza, cand se aseza pe jos langa ea, icnea "A!" Ei bine, muuulta vreme, comanda Sofiei pentru asezatul pe covor era "A!", care a devenit in timp "dos", pe urma "zos" samd.

Deci imi propusesem sa plecam la 9, sa vedeti ce armata fac cu ei Sa ne vedem cu bine, abia astept sa va vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

pt toata ramurica
Eu am nevoie, copilul meu se culca tarziu tare, ani noapte la 1 a binevoit:(
Si revin cu scrisorica, ca aseara am compus-o si a apasat daria si s-a dus si dusa a fost!
Distractia MAXIMA la party! Maxima , da?
Si sa faceti poze multe cu puiutii frumosi/eleganti,mamicile frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata.

Va invidiez pentru petrecere!! Sa faceti poze multe, sa se bucure si ochii care nu se vad.

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata! Multam de cafea Maria!
La noi cu luna e asa: Iulia doarme pe ea (si ieri la fel a facut) iar eu noaptea bu-hu-hu...Am mancat libanez, cu un sos fff iute si sa vezi arsuri pe esofagul meu azi-noapte, ziceai ca-s ca in timpul gravideniei
Stela-si asa si asa-Iulia repeta f mult dupa noi dar vorbeste -din ce in ce mai mult- si singura, din memorie. Cred ca repetitia e inevitabila la inceput, n-au cum invata altfel. Eu aveam alta intrebare, cum vorbesc ei despre ei, la ce persoana-Iulia la toate cele 3
Miradi, soorryy, iar te ratez deci
Ariel, sanatate puilor si tie si sa scapi cu bine si dupa ziua de azi!
Ieri am constatat ca si CM-ul meu a intarziat . Mai stau azi sa astept si maine iau test...Nu ma simt gravi, Nicoleta, nu te grabi la concluzii

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, stai linistita din partea mea .

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

'Neata!

Ce va invidiez pt petrecerea de azi, cu pitici, mamici si tatici!!! Taaaaare-as fi vrut sa putem veni si noi!

Nicoleta, n-am apucat sa-ti multumesc atunci pt pontul cu papanasii, tare buuuuni!!! Ma, ramane valabila intalnirea la Disney, nu? Ca doar n-am specificat si anul...

Luny, l-am vazut pe Mufa in actiune, in diverse ipostaze. Si abia astept sa povestesti cum se descurca soacra cu el, cand o pica "de serviciu"!

Zoze, m-a terminat Mihai, cat de mult poate sa iti semene, faaataaa!!! Si nepoata, frumoasa foc! Iar de bb, nu mai zic nimic, pt ca m-am emotionat f tare citindu-te. Ma bucur muuuult pt voi!

Olgu, si Thea a inceput de ceva vreme sa se joace singura, numai ca eu nu mai reusesc sa ma incadrez cu altele, curatenie, mancare, pregatit lectii etc. Abi astept pozele de la party! Am vazut-o pe Soph, serioasa si sufland in lumanare, m-a topit!

Sovi, asa de bine te inteleg cu copacii...Si aici au mutilat total un bulevard intreg, nici nu stiu dc va mai fi vreun pic de umbra la vara...

Nicol, , m-am distrat cu caciula bocita pa langa masina de spalat. :)))Exact asa face si Thea, dar cu un cearsaf, il pazeste si-l boceste pana termina masina...

Bubu, saptamana asta execut rulada aia cu banane si te anunt dc a avut acelasi succes la colegi!

Noi plecam la verisori, afara nu-i prea grozav...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Buna dimineata !
Fetele s-au cam trezit noaptea tusind ,bine ca nu fac febra.Andreea a facut doar seara vineri cand am adus-o de la gradi 38 si dim si atat ,Medeea nu are decat mucisori si tuseste ,dar nu-mi place deloc tusea asta.

Ne pare rau ca nu putem ajunge la petrecere toate fetele si toti puiutii
Distractie frumoasa la petrecere !
Abia asteptam poze

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

hello!

azi am fost pe drumuri intr-un orasel vecin (a fost un fel de targ cu diverse mestesugarii, bijoouri, etc), si apoi la niste prieteni (pitica mi-a sarit azi somnul, dar tare batzoasa s-a tinut pana pe la 9.30-deh berbecuta sa nu piarda nimic)..
si ma dor picioarele de cat am umblat azi, dar am stat sa va citesc.. si am vazut Thea pletoasa cu galetusa la cap si Blondin ochios, bucatica rupta din mami !
Vio
Zozelici ce frumos cu samburelul!!
Alice bine ai venit!
sanatate la puiutzii bolnaviori!

Distractie placuta azi!

Stela Andra vb si de la ea si repeta dupa noi..
iar in monoloagele pe limba ei gesticuleaza la greu si ce mai inteleg din cand in cand e "le mami", "le tata" sau ceva de genul asta..

Naty Andra vb la pers I.. dar oricum nu prea vb despre ea.. cel mai des despre ea zice "le pot"= nu (mai) pot.. iar dimineata cand ne trezim primul cuvant e "macam?" = mancam?, se trezeste infometata mereu ..

si de azi avem si noi ceva muci.. a fost tai racit acum cateva zile si a luat si ea.. e a doua tura de muci din viata ei..

ma duc la ! pupici!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

si acum scrisorica.
Vio, imi pare tare rau

Nicol imi pare rau de bratarica.

Vali ce puiuti draguti ai tu mami, de harnicel ce sa mai zic

Blanka sa vezi ce bine va arata cantarul in final

Gecko cu tricicleta zici.Cum revin dragii de ei la jucariile care le-au placut, parca, cu mai mult interes Patrick surprinzatorul.

Naty amintirile ne ajuta sa pretuim mai mult viata si incercarile ne fac mai puternice! Iar pentru tinesi Iulia. Apoi numai la caciula nu m-as fii gandit.

Luny bravo pt kilele 'duse'. Sa foloseasca Matei cu placere trici. Adaug-o pe daria in lista, nu vrea, daca doamne fereste se greseste sa vorbeasca ceva corect rapid 'amuteste' si le ameteste. Dar nu ne stresam, ca pe limba ei.Si cand si-or da drumul, vai urechile noastre

Alice fetita frumoasa,desteapta si cu mutrita sugubeata!

Zoze cea indragostita si loza in cuvinte, sa dea Dumnezeu sa ai mereu starea asta de fericire/iubire si bine Am vazut poze de blondin frumos inconjurat de frumuseti, delicioase pozele toateSi doamne ajuta sa creasca samburica mare si sa fiti o familie fericita ca frumoasa sunteti deja

Sovi asta ma deranjeaza si pe mine, oamenii rai. Luna plina zici, am simtit-o, s-a culcat la 1 noaptea dupa o zi de agitatie

Olgutzika,referitor la preturi mari in patria noastra, citesem de cineva care si-a facut doctoratul pe studii referitoare la branduri/preturi si a aratat ca la noi aceaasi marfa la multe produse costa de peste 200%, ca e scumpa chiria in mall-uri, asta da scuza. Mama ei de tara

Alice bine ai venit. Sarcina usoara in continuare

Bubu cum stai cu cura? Ai zis si mi-a scapat

Mihatppentru vointa. Rezultatul va fii pe masura efortului

Miradi sa plece boala, mama ei

Ariel mama lor, nu s-au lasat pana nu te-au vizitat! Bine ca ai scapat cu bine Sa fure cartea baiatului, vai steaua lor Sanatate lui Teo, sa treaca raceala, mama ei! Sa treaca si ziua de azi cu bine la BE

Stela pentru Tea energizanta! Parca-i sora cu zvarluga mea, care e neobosita, eu pic lata si ea renaste ca 'pasarea phoenix' indiferent de ora tarzie din noapte :( Referitor la cuvinte, daria vorbeste mult, repeta si dupa noi, dar are ea conversatiile cu ea insasi ; cred ca se autoeduca sa fie mai aspra/iute sa nu me lase sa respir Sunt berbeci ce sa facem

Somn usor Mihutza scumpa! Sa plece mucii de la Andra, scumpa

Mergi la inceput