*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (380)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, glumeaaaam ma! Mi-e cam teama, ca esti cam la 500 de km de mine sambata si deh, Austria e mica, si in gaura de sarpe ma gasesti! (astept atunci sa mai faca Olga o fata, daca ne-o vrea de cuscri )

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vacanta placuta, Mimo si Kya! sa veniti cu poze frumoase! Mimo, o sa fie bine Dudellul!
Sovi, ahaaa, multam!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

LA MULTI ANI PATRICK!

LA MULTI ANI MIHAI !

LA MULTI ANI TUDOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Tonic trimite-mi mail pe lanevschiemese@yahoo.com

iti raspund la ce intrebare vrei tu numai sa stiu raspunsul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hello!!! am ajuns si noi pe la casa noastra. am trecut pe la pici, i-am ascultat cum tusesc , dar sunt vioi si energici. mi-e dor de ei, sa ma joc cu ei...dar mai am putin si se termina si intram iar in "normal"

so, raport de BE. ma iubeste Doamne Doamne!!!! clar!!! sper sa ma iubeasca si zilele urmatoare sa ma scape de oamenii "negri". azi au fost exact pe teritoriul nostru, au "atacat" din 2 parti, si s-au oprit la 2 staduri stg/dreapta de noi, cica s-au zgait putin la fundurile noastre, caci noi eram ingropati in niste cutii amandoi si cautam niste hainute...uffff, au plecat. am inteles ca au facut iar ravagii in urma lor, ca au dat amenzi uriase, pe motive de "nod in papura"... brrrr

mimo si kya, drum bun!!! vacanta frumoasa!
zozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! o vesteeeeeeeeeeeeeeee!!!!

stela si restul fetelor....am vazut ca intrebati de vio, daca a nascut....hmmm, pana acum am zis sa-mi tin gura, sa o las pe ea sa spuna, insa...nu stiu cand si cum mai citeste...
vio e bine acum, insa cu ceva timp in urma, s-a intamplat un necaz si bebe nu mai e.
sa ma scuze ca am dat eu vestea asta, insa ma simt tare nasol ca eu sa stiu de atata timp si sa vad ca sunt fete care intreaba de bebele ei.... imi imaginez si ca ar fi necajita sa vada asta.
vio, te rog sa ma scuzi...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

ariel, nu pot sa cred

vio, draga mea, nu am cuvinte, te imbratisez, si ma rog la DD sa-ti dea liniste. cand simti tu, noi suntem aici, alaturi de tine

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Vio imi pare tare rauCuvintele sunt de prisos si chiar nu stiu ce sa spun decat ca nu ma asteptam la asa veste.Domnul sa-ti dea putere sa treci peste asa necaz.
Sovi sa stii ca este un magarus gonflabil cu care Vlad s-a jucat mereu,sare pe el dar are si stabilitate.E mai bun decat mingiile acelea cu cornite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

acum o jumatate de ora am ajuns si noi acasa, de la targ am plecat direct la niste prieteni care si-au sarbatorit 10 ani de casatorie.....mai ce sa va spun?ca Antonia a sarit somnul de la ora 4-5 si am crezut ca nu o sa facem purici multi pe acolo, dar de unde??s-a antrenat la joaca cu fetele prietenilor nostrii(una de 3,5 ani si cealalta 5,5 ani ) daca nu s-au alergat, au colorat,s-au pupat si au mancat...eu asa ceva nu am vazut.....Antonia parca ziceai ca a dormit toata ziua de era asa fresh.....si de la 21.30 pana pe la 23.00 ne-am rugat de ea sa mergem acasa..zicea ca nu vrea...atat de bine s-a simtit...bine, ca si noi pe langa ea....
aaaa, la targ ne-am intins ca m-am intalnit cu o prietena care nua re copii dar o sa fie nashica in mai....si nu stia ce sa cumpere, si daca nu am stat dupa ea.....si al stand la Ariel, cred ca zapacit-o pe saraca fata.....

de la targ am luat puzzle(pentru asta m-am dus in special) si mai voriam niste pantofiori dar nu mi-au placut deloc ce era pe acolo....ma duc pe la Mall-uri,Unirii(chiar vazusem unii dragutzi la reducere)...m-am intalnit cu Stela, cu Kya, randunoiul si cu Sanzi careia ii aducea tortillias de la tac-su care era retras cu carutul plin de bagaje undeva unde sa nu incurce circulatia...s-au pupat....au fost haioase.....
aaaaa ca sa nu va spun ce ticnal are Antonia...tot targul rasuna cand vedea ea personajele ei favorite: Mina(Minnie),Hia(Stefania-Oraselul lenes), Ii(winnie)sau il imita pe magarul ala din gasca lui winnie...

asa am vazut-o pe Sophie si in poze si in filulet......imi vine sa o mananc cat de vorbareata este...iar in ceea ce priveste asemanarea eu intotdeauna am spus(in gand bineinteles)ca seamana cu tine Olga, mie nu mi se pare deloc ca seamana cu Radu...asta este parerea mea!

gata, am plecat la

inca ceva mi-am amintit, Sovi, cu un simplu telefon sa-mi reamintesc iti aduc eu seringa,ca aveam o gramada,din cate stiu eu, sper sa nu mi le fi aruncat mama....iar Zoze a amanat eco pentru maine, ca azi de ziua lui Mihai sa sarbatoreasca numai ziua lui si atat

v-am pupat

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ariel,vaii.
Vio,suntem alaturi de tine...multa putere si cand vei simti nevoia sa ne scrii,ne vei gasi aici
Kya,Mimo,sa aveti drum bun si dixtractie maxima!!

Am gasit intamplator pe sub patut litera "u" pierduta de mai mult de o sapt...si ce am mai cautat-o..

Prin ce parcuri va plimbati maine?
Eu ma gandeam la vacaresti la centrul de joak.

NB.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

vio off ce rau imi pare..DD sa-ti aline durerea,cand poti si cand ai tu puterea necesara te asteptam cu drag pe crengutza

ariel nu cred ca o sa se supere pe tine..stie ca suntem o familie si ne intereseaza fiecare persoana prezenta si absenta..

kya,mimo DISTRACTIE MAAAAAXXXIIIIMMMMAAA,DA maxima am zis DA si cat mai multe poze

maia frumusel baietelul tau pe care ni-l arati cam rarutz si cand il arati esti tare zgarcita

mda si eu stiu la fel zoze a amanat eco

sovi si eu am seringi de panadol,ibalgin,nurofen..am sa-mi pun una in geanta in caz ca uita fetele ...si sper sa ajung ..eu sunt bine..andru azi a avut productia mai slaba,sper sa scape de mucisori ca nu vreau sa va ratez

si mie imi plac tare mult puzzelurile alea ..sper sa gasesc prin hypermarketuri ca la baby sigur nu ajung

gata am fugit la nani...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput