*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (380)
Raspunsuri - Pagina 18
dudurutza spune:
au sosit primele impresii de la petrecere 
Ma bucur ca a fost frumos, toti sunt frumosi, veseli asa cum le sta bine unor ingerasi de copii.Iar mamele sunt niste frumoase ca intotdeauna. Totul la superlativ!

Luny
piciorush de Mufarin; ma bucur ca ai sunat si ca o sa scapati de stres; osafiebine, o sa vezi
Te rog sa nu lasi gandurile rele sa iti dea tarcoale
Nu are ce sa nu fie bine
Multumim de poze!
Delphin
ingerului. Sa traiesti mamico
Naty, multumim pentru ca ai facut prin cuvintele tale sa fim acolo si noi; si bineanteles multumim pentru poze
Iulia este o delicata si o gingasa

Stela
nu te mai necaji mamico, o sa o biruiesti intr-un final.Copiii au nevoie de noi calme, asa ca nu te stresa asa de tare. Eu ma autoeduc

Eu pe a mea am scos-o afara, putin vant, un pic mai rece dar sper ca a mai linistit-o briza! ![]()
Nicol
multumim si tie ca ne povestesti sa fim mai aproape intr-un fel de petrecere!
Vlad a dat martisoare? Ce galant
cuceritorul
Reveniti, reveniti si ne mai povestiti ![]()
VALENTINA C spune:
Rezumat:
Sophie - ganditoare si serioasa in cele mai multe momente; mami vesela ca de obicei;
Rebe - o dulcica cu falcutele si genele alea lungi; mami sexi, ca de obicei;
Andrei - barbat in toata regula, si pe deasupra si smecher; Giani - slaba si tanara;
Stef - cumintel si papacios; Vlad - in alergare mai mereu; mami vesela si mai slaba cu x kg;
Iulia - s-a lipit de Luca, l-a leganat, a stat langa landoul lui; a mancat crantanele, ca si Matei; ei doi erau fiecare la masa lui si bagau la greu; mami la fel de timida ca la toate intalnirile;
Andreiutza - pufoasa si eleganta; mami in verva cum o stiam;
Mufa - a stat lipit de tati la inceput, dar apoi s-a lipit de tobogan; s-a vazut insa ca nu era in apele lui; mami slaba si sexi;
Antonia de Nicol - zambareata si pufoasa; mami cu niste culori interesante in par; Alexia era suparata la venire, dar si-a revenit intre timp;
Antonia de Bitza: hotarata, nene; cand o chema pe mami, pai trebuia sa vina, altfel...
Luki - in explorare tot timpul si cautand-o pe balerina de sora-sa; mami relaxata;
Dudell - un adevarat gentleman, a adus martisoare fetelor...Mimo, nota 10 pt Mari;
Sasha, explorator in devenire si atent la curatenie...Anuska - o pufosica dulce de tot; mami - ZEN;
Vlad - cu o coafura ravasita, dar cuminte ca de obicei; Albert - o minune mica; mami - relaxata;
Tea - falcoasa si scumpica, cu agrafe in par; mami- zambitoare si tanara;
Am uitat pe cineva? ![]()
natynic spune:

Iulia s-a trezit cu diaree, mult, apos si f urat mirositor. Si continua...Si nu vrea sa manance nimic.
Stie cineva de la party daca a mai mancat si altceva in afara de saratele??
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
Da' de ce dai cu capu? ![]() G Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
sa mor daca stiu cum am nimerit zidul!astea le vrioam

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Imi pare rau, Naty; n-am vazut-o mancand altceva, dar mi se pare prea devreme sa fie ceva de la petrecere...![]()
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
luny spune:
Naty, sper sa nu fie nimic aiurea...
noi abia acum suntem la jumatea mesei
..ata ete, zic mersi si asa, macar mananca de 2 zile..in scaun, cu lingurita..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Matei nu s-a trezit..
.La noapte avem program de dantuiala![]()
![]()
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
dudurutza spune:
Nicol
pentru poze
Vali
scurt si la subiect. Nota 10!
Mi-a placut cum ai sintetizat
Naty
Doamne ajuta sa treaca repede
si fara complicatii! Nu e prea repede sa fie de la party?![]()
natynic spune:
Nu, sigur nu e de la petrecere dar sigur e ceva infectios; deja suntem la al 3-lea JET, pute oribil si are si 37,3
Sa mor daca inteleg de unde. Caninii de jos sunt gata-gata sa explodeze dar chiar asa diaree nu poate fi (numai) de la ei.
Bai, acum am vazut ca Ramo ma sunase de 5 ori!

Dar in harmalaia aia cine Dumnezeu sa auda telefonul?
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!