*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (380)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE VLAD!
LA MULTI ANI CU SANATATE DAVID!

Mai,cum e posibil sa ma lupt de 2 ore cu Tea sa adoarma,desi s-a zbenguit si a chiuit la party de numa'????
Nu mai suport,o iau razna...desi pica de somn,nu vrea si nu vrea sa se culce..macar azi speram ca va fi franta si va dormi la pranz..am stat sprijinita de patut pana mi-a amortit gatul,i-am cantat de ma doare gatul,si sunt lihnita de foame ca eu nu am apucat sa mananc cand am ajuns acasa..am intins si canapeaua,poate poate vrea asa,nik....
Revin cu impresii cand ma mai linistesc ca sunt nervoasa tare

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

A fost super la petrecere!!!!
Puiuti zbenguiti, mamici aratoase, tatici mai retrasi , altii mai vorbareti, toata lumea a filmat si-a facut poze...si nu in ultimul rand sarbatoritele care ne-au primit foarte frumos, fiecare in stilul ei: Rebe o domnisoara eleganta si cuminte pe tot parcursul patrecerii, iar Sofhie exact asa cum mi-am imaginat o nebunatica zgubilitica, pe care intr-un final a rapus-o oboseala si abia astepta sa plece si ea pa.

Am vazut Ursulet mic, pe care mami il lauda ca e mai cuminte ca Ursuletul mare(care stim toate cat de cuminte a fost si el)- mami norocoasa ce esti! Zici ca te-ai mai baga la unul mic ,'ai? Poate pica si-o fetita..

Toate proaspetele mamici Ursuleata, Vali si Sovi aratau super! ! Anushca o scumpete si o dolofana, ma bucur ca am vazut-o, iar Luca de Vali un bebe strumf mic,mic-mai mic decat parea in filmulet si in pozici, cuminte foc si el, nici nu s-a simtit acolo...

Nota 10 pentru Mary ca l-a adus la petrecere pe Dudelle care a impartit martisoare la fete, un gest de adevarat gentleman .

Intr-un final ma bucur ca a ajuns si Ramo, ii dau un -ic, chiar daca ea nu m-a recunoscut, Andru e un scumpic; imi pare rau ca nu am putut vb mai mult, poate data viitoare; oricum, sunt o familie frumoasa!

Pe Giani nu am recunoscut-a din prima, dar cand am vazut-o in compania Andreiului ei , m-am prins imediat ca ea e- o mamica tanara si slaba!

M-a surprins placut si Cris pe care am regasit-o mult mai slaba decat in vara,cica se pregateste pt bb2

revin..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aoleu Stela, nu pot sa cred ca nu a dormit nici azi! Vai tie...si maine iar la munca! Iulia s-a dus SINGURA, a desfacut fermoarul "usitei" de la pat si s-a bagat inauntru. Nici macar n-a mai mancat de pranz (dar asta era de asteptat la cate rontanele bagase in ea). Acum tocmai am intrat la ea si e lemn...
Auzi dar Tea la ce ora se scoala dimineata?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vazut poze faine de la Naty
mah stelutzo... nu te stresezi tu nitel prea mult?.. stii ca pe la varsta asta, multi copii incep sa devina indaratnici cu somnul de pranz, poate fi o faza trecatoare si poate cu cat incerci mai mult sa-i impui, d-aia nu o sa vrea sa doarma, indiferent de nivelul de oboseala... de ce nu o lasi sa faca ce vrea, daca nu vrea somn?.. zic si eu, nu da cu parul.. cred ca eu asa as face, ca sa n-o iau razna cum bine spui.. macar de experiment, sa vad ce vrea, caci ma gandesc ca daca nu vrea si nu vrea sa doarma, nici nu ai cum s-o obligi, si nu faci decat s-o chirai si pe ea si sa-ti dristrugi si tu nervii..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ce greu mi se incarca pozele de la Naty!!!!

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Naty, Muf doarme de la 1,45..vai mie, cand s-o trezi, si la noapte..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Aaa, deci pana la urma a venit Ramo....imi pare rau ca nu ne-am intalnit DAARR mai avem o sansa saptamana asta ca doar stam relativ aproape!

Naty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

vazut poze faine de la Naty
mah stelutzo... nu te stresezi tu nitel prea mult?.. stii ca pe la varsta asta, multi copii incep sa devina indaratnici cu somnul de pranz, poate fi o faza trecatoare si poate cu cat incerci mai mult sa-i impui, d-aia nu o sa vrea sa doarma, indiferent de nivelul de oboseala... de ce nu o lasi sa faca ce vrea, daca nu vrea somn?.. zic si eu, nu da cu parul.. cred ca eu asa as face, ca sa n-o iau razna cum bine spui.. macar de experiment, sa vad ce vrea, caci ma gandesc ca daca nu vrea si nu vrea sa doarma, nici nu ai cum s-o obligi, si nu faci decat s-o chirai si pe ea si sa-ti dristrugi si tu nervii..

Da' de ce dai cu capu?
Gand la gand, Luny, fix asta vroiam si eu sa-i zic, sa o lase in pace. A avut si Iulia o perioada din asta, daca va amintiti am pus si poze cum a adormit pe covor, pe canapea, pe unde gasea dupa ce se zbenguia ignorata de mine. Organismul mai dicteaza si el si trebuie sa-l ascultam, asta e. Tu Stelutza muncesti, normal ca ti-e somn, ea ce are mai bun de facut decat sa se zbenguie si sa exploreze lumea??

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Oana si Irina, cum ati ajuns acasa? Eu am luat-o pe la Big si a fost jaleeeee. O aglomeratie de n-am mai vazut niciodata asa...Parca toata lumea se ducea la cumparaturi in mallul asta nou...Ca exact asta ii trebuia traficului din zona: mall.
Si dupa ce am plecat de la gradi ne-am dus putin in Ior, la targ si am reusit sa zgarii portiera masinii in timp ce parcam...

Ramo, deci tu erai...Cand ne luam noi la revedere, te-am vazut, m-am uitat la tine si nu te-am recunoscut..Si cum Matei era deja imbracat, iar eu eram cu landoul in mana, am plecat repede... Data viitoare...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

continui..

Steful de Bubu un dulcic , ca de obicei , Iulia foarte eleganta in costumasul ei de blugi, o mancaciosa careia i-a tinut companie la masa si pofticioasa mea de Alexia care a cuigulit continuu spre disperarea mea si a lu' taxu

Antonia mea a fost foarte retrasa la inceput, primele 45 min a stat si a analizat pe toti si pe toate, timp in care si-a bagat continuu mainile in gura, iar apoi nu o mai puteam opri de la topogan si de pe balansoare. Au picat frante in masina amandoua si au dormit pana acasa; din pacate doar asta a fost somnul Antoniei cam 30 min, poate adoarme diseara mai devreme..

Tiza de Bitza s-a zbenguit si ea tot timpul , plina de energie;
Sashul unul dintre cei mai minioni puiuti, in ciuda staturii parintilor, spre linistea lui Naty care s-a convins ca toti puiutii sunt mai micuti decat par in poze, iar Iulia nu e nici pe departe cea mai micuta.
Am avut un scurt schimb de replici si cu Mufa in limba lui cu gesticulatiile de rigoare...

...nu mai stiu...oricum mi-a placut foarte mult intalnirea si chiar m-am destins

Stelutz hai ia un sa-si treaca nervii ! Si tu ce sa mai slabesti fata, ca arati super! Daca mai dai jos iti raman oasele..esti foarte bine asa!
LA MULTI ANI DAVID!
LA MULTI ANI VLAD

imediat pun si eu pozici

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput