*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (380)
Raspunsuri - Pagina 16
dudurutza spune:
Simo draga petrecerile sunt frumoase oricum, dar parca in familie sunt mai pentru suflet asa 
Si acuma la gradinita magica copilasii se joaca/alearga, mamicile povestesc, ce mi-as dori sa fiu acolo 
luny spune:

LA MULTI ANISORI, VLAD SI ANDREI!! NOROC, SANATATE SI BUCURII SA AVETI TOATA VIATA!
am fost la party, a fost foaaarte frumos

ce incantati au fost toti copii, ce s-au mai jucat, ce harmalaie au facut, senzationali toti, mi-au incantat sufletul

i-as fi luat la jughinit si pupat pe fiecare in parte, zau!! as mai fi stat acolo cu gasca inca 3 ore, noua adultilor, sigur nu ne-a ajuns
. Tare fain ne-am simtit!:)
noi, din pacate, am plecat primii, Muful numai 'pa-pa' spunea, pe langa faptul ca se apropia ora de somn si agitatia l-a obosit, e clar deranjat de picior, spre final, abia mai calca pe piciorul drept
.. ta-su o ia razna cu supozitiile si presupunerile lui, amandoi mai avem si ne buseste plansul de mila
.. se vede cand oboseste ca e moale si nu mai vrea pe jos... maine mergem la doctor, as vrrea la Spataru, stiu ca e ortoped, sper sa nu gresesc...ofofof
suntem tare ingrijorati..
revin cu pozici..
maiaaaa editeaza, plss primul mesaj de azi, cu emoticonele, ca s-a latit forumul
edit: hai ca-i rezolvat vad:))
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
LMA REBE & SOPHIE

Iubirea mea,
natynic spune:
LA MULTI ANI DAVID!
LA MULTI ANI (intre 28 si 1
) VLAD!

Daa, a fost super la petrecere. Initial m-a disperat Iulia ca se asezase la masa si baga in ea sticksuri la greu in timp ce toti ceilalti alergau, chiraiau si se jucau. Mai ca-mi venea sa plang ca e asa timida. Ei si dupa ce s-a adus tortul si s-a cantat "La multi ani" brusc si-a revenit, a dat iama la tobogan, balansoare, lego si tot restul de mai avea putin si facea ordine printre pici
. S-a simtit super pana cand brusc a inceput sa imparta bezele tuturor si sa zica "acasa...papam...nani". Ei, peste papam s-a sarit, s-a dus direct in pat si-a luat catelul in brate si doarme acum bustean. A fost super uimita si incantata de bebeii Luca, Ana si Albert, pe Luca l-a leganat, i-a cantat nani, pe Ana a plimbat-o cu caruciorul![]()
![]()
Mi-a parut tare rau de Mufa, se vedea clar ca sufera si-l doare, eu cred ca e o intindere si sper sa se rezolve repede si usor.
Siii, la petrecere mi-a venit si CM!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
cu tupeu l-am sunat pe dr Spataru, i-am spus problema Mufului si maine la 9 ne asteapta

Naty, bine ca ai scapat de griji
.. acum constat ca Iulia a stat numai in camera cealalta, la masa, ca nu o am in poze..si asa, m-a lasat bateria, faceam 2-3 poze, inchideam, sa pastrez si ptr la tort..
Iubirea mea,
delphin spune:

Multumim tuturor pt. urari!
Sanatate si multi ani fericiti tuturor puiutilor!!!
Simo, intru rar pe aici, un inger al subiectului m-a tras nitzel de maneca!
natynic spune:
Asaa, pana se incarca si pozicile noastre sa mai comentez, ca nu e nimeni pe aici, al meu e plecat, Iulia inca e bustean...
Despre parinti: o multime de tati stingheri, noroc cu tigara de afara ca se mai reuneau si mai dezbateau
. Mamicile frumoase foc si infloritoare si majoritatea slabeeee. Bineinteles ca iar n-am palavragit cat as fi vrut dar cu copiii asta e...la un moment dat vedeam deja dublu ![]()
Bebeii mici: ATAT de mici si de cuminti si de frumosi

. Si cand o vedeam pe Iulia atat de innebunita dupa ei...

Generatia mai mare: toti un chiot si o alergatura, cred ca s-au inteles super, erau in mare forma si avant.
Generatia pui de randunici: sarbatoritele pline de verva (Rebe e ca un bibelou fin, Sophie cu aceleasi mutrite unice ca in poze, ganditoare si visatoare), Mufa plin de adrenalina in ciuda durerilor, Andreuta si Antonia EXTREM de prietenoase si dulci, Stef, Matei de Vali si Vlad-ursuletul de o cumintenie IN-CRE-DI-BI-LA, Dudell frumusel foc, Luki tare politicos si civilizat
, Sashone mare umblaret si cu niste ochi superbi
, Antonia de Nicol mare campioana la tobogan, Tea e splendida...Ce mai, toti sunt frumosi si atat de reusiti! Si Iulia nu e mai mica decat ei, sunt cam la fel ![]()
![]()
![]()
M-am bucurat enorm sa fim in formatie asa mare, a fost super. Mi-a parut tare rau ca nu au fost Tuchi si Miradi si...in clipa asta realizez ca n-a mai venit nici Ramo

![]()
Naty
mamica
aliceionescu spune:
Doamne, ce fetite elegante!!! Ce cavaleri!!!

Foarte faine poze, Luny! Imi pare rau de Mufa, dar ma bucur ca maine ati obtinut programarea. Va tin pumnii!!
VALENTINA C spune:
Va rog mult, dati-mi si mie pozele cu noi!!!!!Eu am lasat aparatul acasa azi...

Deci, a fost super petrecerea...Copiii au fost asa de cuminti, ca am mai stat si noi de vorba... Sper ca n-am ratat pe nimeni , dar Matei era rupt..A adormit in masina si doarme si acum...Luca inca e fresh, dar el a dormit in timpul petrecerii...
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
natynic spune:
un pic si de la noi: party Rebe&Sophie
Naty
mamica