*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (380)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Fetelor, va multumim din suflet pentru tot: pentru ca ne-ati oferit o zi asa de frumoasa, pentru cadourile minunate ( am patru maldare in sufragerie: unul de jucarii si de puzzle-uri, unul de carticele, unul de hainute si unul de pungi, si Sof topaie de la unul la altul ), pentru tot, nici nu stiu ce sa mai zic, ca sunt hiper-ultra-extra-mega-emotionata .

Sper ca v-ati simtit bine, pentru noi a fost o zi de neuitat, pentru care va multumesc inca o data !

Naty, imi pare rau de Luliuta . Sper sa nu fie nimic grav, da-i o Smecta repejor. Nici eu nu am vazut-o mancand altceva decat crantanele saratele ( nu ca ar fi avut altceva ce... ).

As vrea sa pun pozicile si sa revin cu impresii in detaliu. Sper sa birui, pentru ca Sophie este in extaz acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Naty imi pare rau de Iulia..sa speram ca e de la dinti...si eu exclud varianta ca ar fi de la petrecere..e mult prea rapid

Dudurutza

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Olgutz normal ca esti emotionata si fericita in acelasi timp! Nici n-ai avea cum sa fi altfel dupa o asa zi superba! Si eu as fi simtit la fel in locul tau!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ce de poze, si ce copii frumosi, cu mamici, tatici, frati/surori! As fi vrut sa fim si noi acolo! Mamicilor, sa va traiasca fetele si sa fie fericite!

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Fetelor, va multumim din suflet pentru tot: pentru ca ne-ati oferit o zi asa de frumoasa, pentru cadourile minunate ( am patru maldare in sufragerie: unul de jucarii si de puzzle-uri, unul de carticele, unul de hainute si unul de pungi, si Sof topaie de la unul la altul ), pentru tot, nici nu stiu ce sa mai zic, ca sunt hiper-ultra-extra-mega-emotionata .

Sper ca v-ati simtit bine, pentru noi a fost o zi de neuitat, pentru care va multumesc inca o data !

Cu mare placere..Sa ne spui daca i-au placut/ venit bine...etc, sa nu stam cu stresul ca i-am luat ceva ce nu i s-a potrivit...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sanatate Iuliei!

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Vali, sunt perfecte toate!

Deci trebuie sa o vedeti in costumasul de la Vali, bluza de panza topita cu spatele gol si cu breteaua pe dupa gat, lesinati!!!! Multumim, Vali ! Iar fulgul lui Matei a fost ceva ! Sunt puse la pastrat toate felicitarile!

Bulina, tu mai erai stresata ca nu ii vine pardesiul. E perfect, saru'mana!!!! De maine trecem la el .

Saraca, nici nu stiu cum sa fac, atinge o jucarie, trece la cealalta, nu se poate opri la niciuna. Apoi trce la haine...cu astea mi-ar fi cel mai usor, ca le iau si pe bag in dulap, dar ce te fac cu jucariile, cartile si cu pungile ?

Nu am apucat sa vad ce poze am facut...

Mergi la inceput

David

Sa cresti mare si voinic si sa fii sanatos si fericit!

Mergi la inceput

Vladut

Sa fii sanatos si vesel si fericit!

Sa iti traiasca baietelul, Maia, sa fiti fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Vali, sunt perfecte toate!

Deci trebuie sa o vedeti in costumasul de la Vali, bluza de panza topita cu spatele gol si cu breteaua pe dupa gat, lesinati!!!! Multumim, Vali ! Iar fulgul lui Matei a fost ceva ! Sunt puse la pastrat toate felicitarile!

Fa-i o poza, pt sufletul meu!

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput