Pepenasi de iulie-august 2008 (175)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Gabriela_82 ce face printesa?

Mergi la inceput

Violeta_29 dar din ce stii tu e totul ok cu fata? ma refer cu lovitura!
Dilara se pupa cu tzatzile dar de multe ori mai si suge.
Stiu k e mai mult joaca dar nu ma lasa frate,mai nou ma impinge pe canapea si imi ridica tricoul sa imi scot tzatzile.
Tu esti bine? mai esti speriata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Gabriela, Mikycris, Violeta .
Am reusit sa pun si cateva poze pe picasa.

Adriana 36+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

atb intru inmediat pe piasa pt k am citit povestea nasterii lui violeta_29 am bcit nitzel k de e emotionanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Anka, eu zic sa calculezi la ora de prestat.
De exemplu, daca intr-o ora te manichiureaza si te pedichiureaza, ii lasi 5 ron, atunci, in cele 8 ore de munca ea ea 40 ron*20 zile =800 ron
Eu zic ca este rezonabil, avand in vedere ca mai au si salariu inca pe atat si mai iau si ceva comisioane, mai au si lucrari particulare.
Eu personal, lasam cate 5 ron la fiecare duduie prestatoare.
La cosmetica eu nu-mi fac decat epilat lung, pensat si inghinal si lasam cam 10 lei (acum depindea de cosmeticiana, ca era una care nu avea mana prea buna si ma enerva, asa ca ramanea la 5 lei).

Aspopos de cosmeticiene, stii vreuna ff buna prin zona? Vreau sa-mi fac si eu ceva tratamente faciale, ma rog, sa imi schimb fata de iarna cu una de vara :))

Mergi la inceput

atb am vazut pozele de pe picasa si ai un baiat suuuperrr!

Mergi la inceput

Ha! numai eu sant treaza?
Am intrat pe picasa si cu ochii la comorile voastre nici in pijamale nu m am schimbat!
Si e ora 4 dimineata si eu nu dorm inca.....sa apuc sa dorm si eu macar 1-2 ore pana nu se trezeste Dilara!

Mergi la inceput

Diarux tocmai am citit poezia pt mamici si copilasi! multumesc tare mult!

Poezia pt 1 anisor nu am gasit o dar sunt si tare obosita si nici nu am mai dat pe la odisee mai bine de 1 an asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Noi ne pregatim sa mergam la socrii,sa-i ducem soacrei un martisor...
gallyb sa traiasca si sa fie sanatos bebe!
atb ce putin mai ai si ai luat putine kg,felicitari!
ankalaura eu 5 Ron las spaga la tuns,la manich 5 Ron si la cosmetica 10Ron cand imi fac mai multe.Pt un pensat tot 5 Ron las.
V-am pupat,va doresc o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

anka pai eu ma uitam sa vad poze cu ochii tai cei noi si nu am gasit.... cum sa-i laud daca nu-i vad???e?
cu bacsisul nu ma pricep...io las in general cam 5 lei nu mai mult.

atb ma bucur ca ai mai dat un semn de viata~!Ce putin mai aveti pana la marea intalnire! Iti doresc sa stea bebita acolo in burtic pana pregatim majoretele!!

Am vazut filmuletele cu superbul dansator Bogdanel!!Ce super este!Cum batea el din picior!

la toata lumea!

proud mummy

Mergi la inceput