Pepenasi de iulie-august 2008 (175)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Anka esti belea, asta e grija ta inainte sa pleci? Esti belea si tu, daca dadeai mult o sa-ti simta lipsa.
Tecky ms. Nu am reusit sa fac mare lucru da na am o sapt sa ma desfasor.
Didi sa stii ca aici de ex nu se da nimic la copii pt voma si diaree, sa le opreasca, ca asa se elimina virusul. Aici nu dau astia decat saruri de rehidratre si multe lichie cat incape.
Struluta superbbb hungurasul mic. Ce mai danseaza gagiul. Off ai grija cu spatele.
Mai3 bine ati revenit.
Bujo am zis eu o sa ii duca dorul.
Bobitamica si la noi e f urat ploua de dim de rupe.
Frumos martisorul Anka.
Gally felicitari pt finut. Ce scumpa e printesa cum zice ea numele si varsta.
Adriana ce frumos mai ai asa putin. Lasa creste perisoul la loc.
Vio bine ca ati rezolvat cu analizele si etc.
Na cam asta de la noi, pupam bostana duminica placuta.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Multumim mult pentru comentariile de la poze!

Adriana, bravo, super ca ai luat asa putine kg! Hai ca mai e tare putin . Tinem pumnii sa nu se grabeasca Denis, sa mai aiba putina rabdare

Aida pare sa isi fi revenit, azi a facut kaki de 2 ori: la olita cand s-a trezit (a 2-a oara in viata ei cand face treaba mare la olita ), si putin mai tarziu a mai facut putin de tot si tare. Oricum s-a saturat si ea de atata ceai de menta si orez . Azi ne-a cerut morcov crud si ridichii, nu mi-a venit sa cred ca vrea asa ceva! Dar s-a multumit si cu morcov fiert

Sa va mai povestesc cum adormim noi seara: ii cantam cantecelul ala cu degetul mare pleaca la plimbare, si a invatat si ea. In ultimul timp nu termin versul si o las pe ea sa continue:
Degetul mare pleaca la plimbare
Aratatorul ii duce.... ? - si ea zice "toul" adica bastonul
Mijlociul duce...? "siul" adica pardesiul
Inelarul ii duce....? "fuaul" adica fularul
Iar degetul mic nu duce nimic fiindca e...? "pic" adica pitic

Si ii place sa foloseasca feld e fel de obiecte pe post de telefon: le duce la ureche si vorbesete cu un oarecare imaginar MIMI (mai demult se uita la niste melodii de la muppets cu unul care canta mimi mi.. si aluia ii zice Mimi). Si duce asa-zisul telefon la ureche si incepe:
-Alo, Mimi? ladijdjwe#@^&(adica zice ceva pe limba ei)
-Pa pa, Mimi!

Sau mai recent vorbeste si cu Nenea

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mada, pai nici eu nu i-am dat decat Biotics Baby care sunt niste pliculete pt refacerea florei intestinale nu neaparat ca sa opreasca diareea. Si mancare mai de regim. Si ii dadusem sirop Panadol cand a avut febra dar aia a fost doar in prima noapte.
Cum spuneam, azi a fost ok, deci 2 zile a tinut-o faza mai nasoala.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Miky printesa e bine, multumim de intrebare, doar putin racita zilele astea.

in rest e vorbareata tare, repeta aproape orice dupa noi, mai stalcit asa, daca ne surprinde discutand pe mine si pe sot ne striga pana o bagam in seama, e plina de energie, nu prea se joaca singura, ne prefera mereu alaturi, ii place mult sa-i citim povesti (la varsta asta cred ca tuturor copilasilor le place). ii place foarte mult la copii, ii prefera pe cei mai mari dar se bucura si de cei de varsta ei sau mai mici, saptamana asta am inceput sa iesim iar cu bicicleta (n-o mai scosesem de asta toamna) si ii lasa pe ceilalti copilasi sa se suie, ii spun ca e a ei si sta si copilasul respectiv putin pe ea si ea e foarte mandra si incepe sa-i arate jucariile de pe ea copilasului, e simpatica foc. cand tre sa intram in casa de obicei e mai dificil, trebuie sa-i distrag atentia mereu iar cand e obosita e jale mare. saptamana asta a inceput sa urce singura treptele sprijinandu-se de perete, si eu nu trebuie sa o ating, daca cumva o ating zice nuuu, ina si urca doar 2 etaje, celelalte doua bateee (adica, in brate). este lunguta, cred ca are 90 cm si are 13 kg si stiti voi e cea mai frumoasa cra-cra, cea mai desteapta cra-cra

uram si noi sanatate puiutilor bolnaviori!

o duminica frumosa tuturor!

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Didi ce scumpa Aidelu cu cantecelu si cu telefonul
si Irinei ii place sa-i spun poezii si avem cateva care le cunoaste deja si tot asa incep eu versul si ea zice finalul, de obicei ultimul cuvant.

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Fetelor multumim frumos pt urari la adresa finutului si a vorbaretei mele printese.
Fug iar la Municipal sa-mi vad finutul, cica acum e ora de vizita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

GALLYB...sa va taiasca finutul!!! si doamne Ajuta ..sa vina bb 2 cand vreti voi...

ATB...ce putin mai aveti...nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul!!!

VIOLETA..merci...acum sunt ok...Asa e e si asta e...e o fetita cuminte...

DIDI....ma bucur ca Aida e bine...
Si Irina stie poezia cu Furnica...care duce in spate un graunte jumatate...stie excat la fel ca si Aida...sfarsitu sau inceputul versurilor...

MADA...azi a fost mai bine...abia astept primavara...

De maine ar trebui sa apara!!!

V-am pupat..noapte buna!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Dragele mele, va multumesc pt sustinere si pt comentariile la poze!

Si pt ca e deja 1 martie, va trimit cate un martisor virtual si va doresc sa aveti o primavara frumoasa, plina de fericire si iubire, sa va bucurati din plin de reinvierea naturii alaturi de comorile voastre dragi!

Adriana 37+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Sa aveti o primavara cat mai frumoasa.La multi ani de 1 martie
Un martisor virtual tuturor

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Neata fetele...
Remember me?
ce mai faceti voi? Noi ocupe, es iujual...Viata mea e o complicaciune de nu am cuvinte...Sormia nebuna a inceput sa se simta bine cand ii povestesc prin cate trec zilnic...Are o bucurie perversa (ops, ce cuvant potrivit pentru ea) sa se bucure de nebunia din casa mea...
Am revenit cu albumu' al cu poze, daca puteti, va rog io mult sa va uitati pe picassa si comentati daca e buna directia. Culorile nu sunt chiar cele reale, am facut poze noaptea si apoi am dat auto corect pe fotos, deci...a iesit cam ce a vrut laptoapa...dar macar va dati seama cam incotro ma duc...si imi ziceti ce credeti...dar sincer, ca nu ma supar.. Bine...io aflu adresele fiecareia daca e ceva...asa ca aveti grija ce spuneti...dar altfel....vreau adevarul...Multam tare de acum!!!!
Am pus si cateva poze cu fiimea cea scumpa. MI-e draga de n-am cuvinte... Daca as stii ca as face inca un copil ca ea...sa mor daca nu as face 10....
In rest, pup pepenimea, pe toate si pe fiecare in parte...in frunte cu sormia, sunuletz, mada-angletera, capri, flo...si toate fetele scumpe carora le cer iertare daca nu le spun numele...

"totul e trecator"ce regretabila vorba! Fireste ca e trecator, dar intrebarea e CUM trece: cu o implinire, sau fara?" Noica
Carmenela

Mergi la inceput