Pepenasi de iulie-august 2008 (175)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci domne, ce am pus io acolo, alea sunt preturile bre nu spaga!! Deci io dau 5 lei spaga!

Strulu - de ce stai asa cu spatele?
Mie mi-a dat sa fac niste analize, dintre care una smechera, habar n-am cand o sa o fac, cica se face numa' la institutul de hematologie, Ag nu stiu care(ag=antigent, nu arges...) si lunea ailalta ma duc la CT scan.
Mare bucurie ca nu m-a mai trimis iar la raze ca sa pierd vremea si sa nu aflu nimic, asa, bag un ct scan si m-am scos.
Nu sta asa ca nu-i a buna!

Maine plec la Cta pt vreo 8 zile, nu stiu daca o sa am net, eu o sa ma straduiesc.
BOTI, CLABUR, GABI, daca nu aveti alte planuri, poate ne reunim intr-o seara sau sambata? Boti si Claudia, am numerele voastre, pe al lui Gabi nu.

Gata, fug la nani

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Ankalaura asa ma gandeam si eu k 5 lei spaga pt epilat si 5 lei spaga pt masaj e putin.
Eu sunt de parere k 10 lei e ok pt fiecare din ele.

Mergi la inceput

Drum bun si distractie Ankalaura !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Buna seara tuturor!

AM UN FINUT DE 3900g!!!!!!!!!!! Frumusel si papacios...
Astazi am retrait aproape in totalitate ziua cand s-a nascut pitica mea. Am fost in sala unde am fost operata, mi-am vazut patul din post-operator, emotii mari frate, nu gluma... Abia astept sa ajung iar in acel loc cu al doilea copil cat de curand posibil.

In rest suntem binisor. Foarte ocupati cu munca si pitica noastra.

Mai nou Xenia are un dialog cu noi:
Cum te cheama? -Xiusa (asa o rasfatam noi);
Cati ani ai? - Doi
Unde sunt baieteii? -Baieteii gou (gol) si chiar spune baieteii foarte clar.
Si din cauza ca am intrebat-o c-am des, la intrebarea: Cum te cheama, ea zice: Xiusa-doi (mori de ras nu alta).

In rest e foarte vorbareata, repeta orice cuvant spus de noi.

Mergi la inceput

gallyb sa va traiasca finutzul!
Ma bucur pt cuvintele rostite de fiica ta si la munca pt al doilea bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Laura, scumpa de tine, multumesc din suflet ca ai intrebat de mine! Pupici multi si sanatate multa, sa-ti treaca raceala asta cat de repede!
Noi suntem bine, sanatosi, ne minunam cat de repede trece timpul, cum creste Nicholas si cum creste si burtoaca mea, deja sunt in AMR 3 saptamani. Abia asteptam marea intalnire cu bebe Denis, insa sa speram ca el va sta in burtica pana la termen, sa nu vina la 37s cum am patit-o cu Nick. Daca ar fi asa, apoi luni as naste... Oricum, de data asta nu ma va mai lua prin surprindere (sper), bagajul e deja pregatit, si noi la fel, suntem pregatiti sa vina oricand de-acum incolo.
Nicholas e un scumpel, cumintel si smecherel, n-am probleme cu el. Ma bucur mult ca nu e genul care sa vrea in brate ca nu stiu cum as fi rezistat. Burtoaca mea e imensa, desi am pus doar 9 kg pe mine, toate le-am pus pe burta, e mult mai mare decat am avut-o cu Nick si ma simt f greoaie, de-abia ma ridic din pat, si singurele probleme ar fi coloana, si contractiile astea care desi sunt nedureroase sunt cam dese, mi se intareste burtica f des de aceea nici nu stau prea mult la calculator, nu prea am mai fost la curent cu ce s-a mai intamplat pe-aici in ultimul timp.
Ma laudam ca pun poze pe picasa cu Nicholas insa nu am prea multe poze recente, zilnic spun ca fac poze ca sa vi le arat, dar azi am facut o boacana si... mi-e rusine sa mai fac poze. I-am facut baita lui Nick si fiindca avea parul cam mare m-am apucat eu desteapta de mine sa-i tai bretonul... nu va spun ce-a iesit... un bretonel scuuurt de tot, zici ca-i unul din filmele cu calugari din-aia tunsi cu oala in cap (scuze de exprimare dar alta asemanare n-am ) Asa ca va pun doar pozele ce le-am facut luna asta, putine si nu prea artistice, macar sa nu-l uitati de tot.
Si promit sa va tin la curent cu "noutatile". Mai ales ca de sapt viitoare primesc si eu laptop si o sa pot sta lejera in pat sa citesc si sa scriu, acum de cand cu ditamai burtoaca mea nu mai pot sta mai mult de o juma de ora la calc ca ma iau si contractiile si durerile de coloana!
Pup gasca si pepenimea!!!

Adriana 36+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

buna seara!

Gally sa-ti traiasca finutul! si pupici ptr Xiusa cea vorbareata.

Anka ti-am dat pm cu nr meu de telefon, daca o fi vremea faina miercuri sau joi, poate ne vedem.

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Adriana ce putin mai ai!

de printesa

Mergi la inceput

atb si ai grija de tine,de baiat si de bebe din burtica!
Sper si eu sa nasti la 40 de saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!Eu am fost tare prinsa cu analizele si cu pregatirile pentru cresa.Am reusit sa terminam, asteptam acum rezultatele.
ANKALAURA, dupa mine e destul de rezonabila spaga.Eu de regula chem coafeza acasa,asa ca banii care mi-i cere sunt integral ai ei ,prin urmare nu vred ca e cazul sa-i mai dau in plus,mai ales ca platesc ceva mai mult decat la coafor.Sa stapanesti sanatoasa martisorul, da poze cu ele nu pui?
GALLYB, sa-ti traiasca finutul,sa fie sanatos!Ce nostima e xenia
SUN, si alexandra are o mare pasiune pentru spaghete(ea le zice capchete),ar manca non stop,mai mereu cere.
BOBITAMICA, eu as da orice s-o vad pe Alexandra stand si ea macar 10 minute stand intr-un loc.Cred ca fiecare copil are ritmul lui,unii sunt mai calmi,altii mai impulsivi,eu nu cred ca ai d ece sa-ti faci griji atata timp cat in rest este ok
SYBILLE,nu are rost sa pui la inima comentariile rautacioase.Ignora si gata.Acea persoana nu merita nici macar bagata in seama
BIRI, spor la impachetat
DIA, alexandra a acceptat prima data sa-si dea jucariile facand schimb cu alti copii.Acum le da din proprie initiativa, si nu asteapta neaparat sa primeasca si ceva in schimb .
De sociabila, alexandra este extrem de sociabila,toti copiii de pe strada ii ia la rand,de altfel ea numai intre copii este in elementul ei,ca in rest e jale mare.acasa nu reusesc sa dau nici cu matura ca e printre picioarele mele, in schimb afara cand e la copii sunt ca si inexistenta,ma cauta doar cand i se face sete
ANA,_A, cu spaga uff, acu ceva vreme si eu as fi gandit la fel.Dar acum avand in vedere ca asta e singura cresa din Galati nu am avut alternativa.Da as fi putut face reclamatie, as fi obtinut un loc la cresa,dar cine-mi garanteaza mie ca apoi din razbunare nu s-ar fi purtat urat cu ea acolo?
MYKICRIS,eu am intarcat-o pe alexandra,a fost neasteptata de simplu,n-a cerut aproape deloc, acum cand o mai apuca doru o cere pe tzitzi ca s-o pupe
ATB, wow,ce putin a mai ramas!

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput