FIV la Sibiu (5)
Raspunsuri - Pagina 5
alina06st spune:
Uite, eu am facut o ecog in dec la cea mai buna clinica particulara de la noi din oras. Vreau sa arat ca au si aparatura performanta iar doctorita care face ecog, se spune ca e cea mai buna din oras. Mi-a gasit un chist de 3,7/4,6. Ceva de genul asta. Mi-a zis ca cred ca e un chist functional si ca sa repet ecogr dupa 2, 3 cicluri sa vedem daca s-a dus. Daca nu inseamna ca devine o problema. Am repetat dupa 2 cicluri la ginecologul meu care nu a mai vazut nimic. Ambele ovare curate. Eu beau ff multe ceaiuri pt ca am o probl cu rinichii si in perioada aceea am luat si extract de muguri de coacaz si mi-am pus supozitoare cu carpicon. Rau banuiesc ca n-au cum sa faca.
johanas spune:
Ceau fetelor si succes in ceea ce ne-am propus , sa avem bebei ca si eu sunt in aceeasi situatie ca si voi ,vreau un bebe dar se cam lasa asteptat.Eu sunt programata la dr Chicea in 8 martie.
bytzi spune:
johanes,bine ai venit la noi sibianco,ia ca avem printre noi si o sibianca,iti dorim sa-ti indeplinesti cit mai repede visul.
hipnotic,nu ne-ai zis ,incepi la CM urmator?
yarrina,hai ca primul pas l-ai facut,sa fie cu noroc
mocanitza,miine testul????am niste emotii ,parca l-as face eu,doamne ajuta
Fetelor,am pus citeva link-uri utile pe prima pagina,daca gasiti cite ceva interesant,care ar putea sa ne ajute,pune-ti link aici sa-l trecem pe prima pagina.
Uff vad ca ne-am inmultit,va doresc numai reusite.
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
miki-miki spune:
No ca aparu si primarul Sibiului.
Medut ai o ecografie scanata a endometrului inainte de chiuretajul endometrial si una dupa? Sau cel putin cea de dupa . Am avut si eu endometrul inflamat, am luat antibiotice si duphaston o luna si acum dupa tratam mi s-a spus ca arata bine dar vreau sa ma conving ca e asa. Cum adica se vad pete?
Bytzi
Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin
hypnotic1978 spune:
bytzi, eu asa as vrea, dar intai sa lamuresc probl cu estradiolul, apoi sapt viit sa fac analizele vaginale prescrise de medic si apoi sa vad dc ma incadrez ca mie cm trebuie sa-mi vina in jur de 2o martie si am inteles ca ei au liber de Paste. asistenta mi-a zis ca au cateva zile libere inainte de paste si cateva dupa. asa ca nu stiu dc ma incadrez.
alina06st spune:
Johanas, bine ai venit, si sa speram ca in curand cu toatele vom anunta vestea cea buna!
si pentru voi toate de martisor!
hypnotic1978 spune:
fetelor, pentru inseminare in ce zi a cm incepe stimularea? si cate zile dureaza? mai este cineva ptr sf lui martie?
bytzi spune:
ooooo cine 'veni' pe la noi?miki??? si cu primarul cum e?
Mai mikisor ,dar scrisa medut ca ea a facut histeroscopie si biopsie ,pe uterul avu pete,eu am retinut prost
hipnotic,si CM meu tot pe 20 tre sa vina,nu cred ca ne incadram,raminem pe april,ufff ca grea e asteptarea...
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
bytzi spune:
hipnotic,pt inseminare ,se incepe stimularea din z3 si in z9 de CM prima eco...acum depinde si de cum raspunzi la stimulare ,dar oricum dureaza 13 zile incepind din z1 de CM ,asa ca nu's daca te incadrezi.Si eu vorbesc cind imi vine CM cu dr sa vedem daca incepem sau nu.
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
hypnotic1978 spune:
offff, sa vedem,poate,poate ca in aprilie nu stiu dc va fi sotul meu acasa....
si uite asa trece timpul.....asta e
eu sper totusi ptr martie desi mi se pare imposibil. sa vedem