FIV la Sibiu (5)
Raspunsuri - Pagina 21
hypnotic1978 spune:
yarrina in jur de 19 martie
deci tratamentul dureaza cam 8 zile, nu?
poate am noroc si ma incadrez.
la sb din ce zi de stimulare trebuie sa fiu acolo?
yarrina, tu inseminarile le-ai facut cu sotul sau cu donator??ma intreb de ce nu au iuesit, ca ai facut totusi 3, mai ales ca tu esti ok.
yarrina spune:
La Sibiu tre sa te duci in Z9. Am facut 4 inseminari de toate, 3 cu dr Ispasoiu si 1 cu dr Chicea pentru ca dr I nu era la clinica in perioada in care trebuia sa fac procedura si nu vroiam sa pierd luna. Toate cu donator...Si care donator era super in regula...dar...astea0s sansele....20-25%...
yarrina spune:
Te incadrezi cu succes! Mie cam prin Z11 imi facea inseminarea...in functie de cum cresteau foliculii. Trebuie sa aiba minim 18mm. Deci tu ar trebui sa incepi pe 21 stimularea, pe 27 te duci la eco si cam pe 28 sau 29 faci si inseminarea. ![]()
hypnotic1978 spune:
yarrina ms de raspuns
exact la asta ma gandeam, cand cum si ce fel.
esti o dragutza
johanas spune:
Ceau fetele.Persi eu ieri am fost la dr cu rezultatul analizelor si a spus ca sunt ok toate.Este super dr si mai ales super om chicea si o spun la sigur pentru ca am mai fost la el si am prieteme care sunt pacientele lui de ani buni .Mie cam prin 15 trebuie sa-mi vina menstruatia si din ziua 21 incepe distractia,fac si eu injectia de diphe dupa care ,a spus dr ca trebuie sa-mi vina iar menstruatia si sa dau un tel in ziua cand vine sa-mi faca programare pentru eco sa vada daca am facut chisturi,dupa aceea daca totul este bine incepem stimularea.Problema cu dr chicea este ca -i mai ocupat si trebuie sa astepti putin peste ora la care esti programata,eu ieri eram programata la 17 si am intrat pe la 18 si ceva.Pentru mine nu este asa greu fiind din sb,dar trebuie rabdare.
rodicuta32 spune:
Hypnotic-bineinteles ca sunt si reusite prin inseminare la Sibiu,in plus gandeste-te ca nu toate fetele care reusesc sunt membrii forumului "despre copii",noua ne-a zis ca sansele sunt cam 15% la o inseminare.
Fetelor,trebuie sa deschidem capitol nou,haideti,curaj cele care va pricepeti!![]()
Bytzi-ne lipsesti!
yarrina spune:
Sunt reusite si cu gemeni inca...chiar pe forum.
Nici eu nu ma pricep sa deschid capitol nou.
Bytzili meu!!!!!
johanas spune:
Acum fetelor, ca am si eu mai mult timp sa incep sa va povestesc istoricul meu medical.Inarmati-va cu rabdare ca dupa cum vedeti este mult.In anul 2004 am ramas insarcinata ,sarcina fara probleme dusa la termen 38 de saptamani.Noaptea am avut contractii iar dimineata pe la 5 m-am dus la maternitate sa nasc dar cand am fost pusa la eco bebelusului meu nu-i mai batea inimioara

am fost lasata sa ma chinui si cu durerea sufleteasca si cu cea fizica,iar pe la 12 am nascut un baietel de 3150 gr fara nici o malformatie si nu s-a putut descoperii cauza decesului .Foarte greu sa treci peste astfel de clipe dar asta-i viata fruntea sus si mergem mai departe.Problema este ca dupa nastere nu am fost curatata cum trebuia si am facut o infectie care s-a transmis la trompe.Dupa ce am fost externata am fost internata la alt spital pentru tratamente cu antibiotice,vreo patru injectii pe zi sa-mi revin si m-am facut bine.De atunci au inceput problemele mele.Bine-nteles ca dupa nastere am facut o gramada de analize sa vedem poate aveam ceva care ar fi dus la pierderea bb-lui,dar din nou nu a fost un motiv ...in concluzie moarte subita.
johanas spune:
In 2005 am fost operata de colecistita(mi-am scos fierea)laparoscopic,....dupa cinci luni m-am internat de urgenta cu dureri abdominale-chist hematic ovarian stang rupt , sindrom aderential, hemoperitoneu operate.A fost Dumnezeu alaturi de mine ca daca mai stateam puteam sa nu mai fiu.In 2009 am facut o laparoscopie iar trompele prezentau peretele ingrosat fiind infundate.Dupa cromohidrotubatie s-a constatat permeabilitatea bilaterala a trompelor.Medicul a spus ca pana la operatie sansele de a ramane insarcinata erau 0 si sa mai incercam o jumate de an iar daca nu raman insarcinata sa n-e gandim la fiv.Asa ca din 2005 ne-am chinuit sa facem un bebe si nu am reusit.Asa m-am programat pentru fiv.Scuzati-ma daca v-am intristat nu a fost cu intentie.Fetelor luptati-va pentru visul vostru ,acela de a fi mame,ca nimic nu se compara cu perioada cand esti insarcinata,este magica cea mai frumoasa perioada.Stiu ca majoritate femeilor doresc sa faca baieti pentru ca nu sufera in viata asa de mult ca femeile,dar noi femeile avem darul de a da viata si ce vrem mai mult?