FIV la Sibiu (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hypnotic1978 spune:

cand ma gandesc cata cheltuiala este ptr o inseminare, la care sansele sunt atat de mici.........asa imi vine sa fac direct fiv, dar nu e dupa mine. macar de mi-ar ajunge un singur pen. caci cu 2, plus inseminarea plus drum, cazare, etc ajung la pretul unui fiv aproape. si macar acolo sansele sunt mai mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Asa este Hypnotic, si eu am vrut mai repede FIV dar dr m-a convins ca sunt tanara, sanatoasa, si ca tratamentul pentru un FIv nu-i asa de simplu pe cat credem, ca implica mai multe si macar sa eliminam posibilitatile mai simple. Stiu ce inseamna Hypnotic ca si noi cheltuiam in jur de 40 mil pe o inseminare, 10 mil tratament, 20 procedura plus cazare si transport...Acum ne ajunge cam 120 dar avem sanse mai mult decat duble.
Si eu am acasa un Pen cu Gonal din care nu am facut decat o doza de 75, el fiind de 300 ui. Toate Pen-urile mai au un supliment....nu stiu exact de cat. Daca raman din prima il donez catre o fata care mai are nevoie.
Tie vad ca ti-a dat o doza mai mare, probabil datorita FSH-ului. Eu il am 8.41, maricel si al meu spune dr...

Mergi la inceput

yarrina, eu sunt interesata de gonal, nu neaparat sa mi-l donezi, ti-l cumpara
eu imi voi cumpara un pen si dc mai am nevoie, sa mai am de rezerva. tu cate zile de tratament ai facut?

Mergi la inceput

yarrina dc nu te superi, cati ani ai?

Mergi la inceput

yarrina dc nu te superi, cati ani ai?
eu 31

Mergi la inceput

Eu am 27, de asta mi-a si zis dr ca-i mare pt varsta mea. El banuieste ca ovarul stang e mai lenes. Hypnotic dupa ce am rezultatul FIV-ului vorbim. Mi-am luat concediu 11 zile. Deci eu chiar sunt hotarata sa raman de data asta...lata in pat satu dupa ET.

Mergi la inceput

ok yarrina
multa bafta
asteptam vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Yarrina,te intreb pentru ca am vazut ca tu ai facut inseminare.Este dureroasa interventia?Se face cu anestezie? Se face si inainte de inseminare tratament de stimulare...cu injectii?...in burta..?

Mergi la inceput

Anelize nu-i dureroasa absolut deloc. Se face stimulare din Z3 pana in Z11-12, eu am facut cu Gonal F de 75. Da, injectiile se fac in burta si la fel nu sunt dureroase deloc. La inseminare te duci cu vezica plina plina, te urci pe masa, si cu o seringa speciala iti introduce 'produsul'. E foarte fain ca vezi si tu pe monitor cum urca pe trompe. Totul dureaza maxim 15 minute dupa care mai stai macar 15 minute in pat si apoi golesti vezica si iar mai stai 15 minute sau cat vrei. In saloane e foarte frumos, curat, papuci, camasuta, apa...

Mergi la inceput

Hypnotic si eu sper sa auzim vesti bune. Cand ar trebui sa-ti vina CM-ul?

Mergi la inceput