FIV la Sibiu (5)
Raspunsuri - Pagina 19
yarrina spune:
E bine ca ne-am lamurit Monaramona. Eu nu m-am temut ca-mi fura cineva ovulele, m-am temut de faptul ca ar putea fi niste zvonuri care ar duce la ancheta si am sta pe baricade cateva luni bune pana se va lamuri situatia. Am foarte mare incredere in dr meu.
Mocanitza ce faci? Cand faci urmatorul ET? 
Misa iti doresc mult succes si sa dea Domnu sa ti se ndeplineasca cel mai frumos vis! 
Gaby da, poti sa-l faci singura. Te asteptam cu vesti de pe punctie. Iti tinem pumnii. 
hypnotic1978 spune:
rodicutza, si eu ma pregatesc de inseminare dar cu dr. Ispasoiu. La tine cum a fost? a reusit? poti sa ne dai mai multe informatii?
o zi buna
yarrina spune:
Eu am facut 3 inseminari cu dr Ispasoiu dar din pacate nu au fost cu succes. Ce anume te-ar interesa, daca pot sa te ajut..
hypnotic1978 spune:
yarrina imi pare rau ca nu au reusit
la voi ce probl sunt?
cu ce ai facut stimulare? ce doza? cate zile? scz dc te intreb prea multe.
te pup
hypnotic1978 spune:
noi am vrea sa trecem direct la fiv, dar, din cauza fsh-ului meu de 10, dr a zis sa vada intai la un tratament ptr ia cum raspund la gonal. Bine la noi nu sunt nici probl, dr a zis infertilitate inexplicabila si de aceea ne-a recomandat IA mai intai.
yarrina spune:
Hyptonic la noi problema este sotul, azoo. Eu inseminarile inclusiv FIV-ul il voi face cu donator. Am facut si eu stimulare tot cu Gonal de 75, din Z3, 7-8 zile, in functie de cum cresteau foliculii. Am raspuns f bine la tratament, am avut si cate 3 foliculi dar n-a fost sa fie...
Si eu as fi vrut direct FIV dar dr mi-a zis sa incercam mai intai 4 inseminari datorita varstei si faptului ca nu am nici o problema medicala care ar putea impiedica o sarcina.
De vineri incep stimularea cu Puregon, 150-175 ui si sper sa fie cu noroc!! Am mare incredere in dr.
hypnotic1978 spune:
yarrina ms de raspuns.
voi merge si eu pe mana dr-ului si voi face o inseminare cu dansul,desi eu am mai facut 3 la mine in oras. Sper sa raspund si eu cat de cat la tratament. sotul e ok. primele 3 inseminari le-am facut cu clomifen. acum incercam o stimulare mai puternica. si sper din tot sufletul sa ma incadrez pana in Paste.
pupi
anelize spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabi_ducu Fetelor voi va-ti facut singure pregnylul in burtica? |
PREGNYL-ul se face in BURTA????
yarrina spune:
Da, tot in burta Anelize.
Hypnotic cand mergi la inseminare? Eu azi l-am sunat pe dr ca-mi intarziase o zi CM-ul si ma gandeam ca se decaleaza perioada de stimulare dar mi-a zis ca nu, datorita Diphereline-ului care inhiba. Abia astept sa merg la Sibiu. ![]()
hypnotic1978 spune:
pai si eu astept sa imi vina cm si dupa aceea stabilim dc ma incadrez pana de Paste sau nu.
si eu am vb cu dl dr azi si mi-a fixat doza de gonal f la 112.5. ce ziceti? cate zile se face tratamentul? la aceasta doza un pen imi ajunge 8 zile. e posibil sa mai am nevoie in plus de alt pen?