FIV la Sibiu (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns johanas spune:

Ramo scuze n-am fost eu atenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Misa dar la noi in tara nu ai gasit donatoare? Sau nu vrei sa-i cunosti identitatea si nici ea pe a ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Buna fetelor,

In 6 martie eram in ziua 8 de stimulare. Doza care am facut-o de puregon a fost de 250 ui. Astazi am fost la ultimul eco si miercuri fac punctia. Stimularea a zis doctorul ca este excelenta.
La noapte trebuie sa imi fac pregnyl. Voi va-ti facut singure pregnylul? Eu am gasit ace de 2,50 cm. O sa mi-l faca sotul meu.

Pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Doamne ajuta Gabi!! Iti tinem pumnii! De vineri incep si eu stimularea, dar cu 150. S-ar putea sa-mi dea totusi 175 ca mi-a zis sa-l sun dupa eco sa-i zic cati foliculi am. Vreau si eu o doza mare!!

Mergi la inceput

Yarrina eu m-am simtit excelent nu am avut probleme cu stimularea. Eu din seara asta nu mai fac injectii. Am scapat.
Habar nu am cum ne da dozele ca observ ca tu ai alte doze.
Succes si tie.

Pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

La multi ani,dragutelor,sa aveti o primavara frumoasa si plina de bucurii!
Yohanas- ca sa nu te las solo pe-aici,eu sunt la dr.Chicea,dar deocamdata am facut doar inseminare. E super O.K, iti spun eu,care zic ca ma pricep la oameni![

Mergi la inceput

Fetelor voi va-ti facut singure pregnylul in burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

fetelor nu va alarmati ..eu poate nu m-am exprimat corect dar vreau sa clarificam..se face fiv daca vi cu donatoare...eu nu am trompe si fac fiv la sibiu si in acelasi timp donez ptr o fata care nu ovuleaza ...este o crima? ce nu ati inteles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monaramona

fetelor nu va alarmati ..eu poate nu m-am exprimat corect dar vreau sa clarificam..se face fiv daca vi cu donatoare...eu nu am trompe si fac fiv la sibiu si in acelasi timp donez ptr o fata care nu ovuleaza ...este o crima? ce nu ati inteles?

Pai,cu aceasta explicatie mai vii de acasa!Daca spuneai asa din prima nu mai bagai pe nimeni in ginduri care mai de care,ca ii fura cineva ovulele.Acum,ca s-a clarificat operatiunea sper ca s-a linistit toata lumea.

Yarina,nici nu am cautat in Romania.Dr. mea de la Sb mi-a zis de Bratislava,ca e clinica care face parte din Kinderwunsch CGOLDENES Kreuz(bine ca intial ea imi zisese de 6 luni de asteptatre),le-am scris,inntr-o luna m-au programat la discutii si acum ma cam gindesc daca am facut alegerea corecta,ca prea mult dureaza fata de alte clinici.
Ei numai conteaza,mult a fost putin a mai ramas!!!!

Gata,mi-am facut numarul.....va doresc la toate sa reusiti si sa stiti ca la Sb chiar sunteti pe miini bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocanitza spune:

gabi ducu: iti tin pumnii stransi, sa fie bine miercuri la punctie
yarrina: bafta cu stimulare

sunt sigura ca o sa fie numai vesti bune de la voi!!

rodicuta32: ai facut insemninarea si...?

Toti avem nevoie de un semn al primaverii, asa ca... dati Click pe link cu mouse-ul oriunde pe pagina neagra si... vedeti ce se intampla!!! Poti sa tragi mouse-ul pe pagina, e si mai bine!

http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf

bafta tuturor fetelor!!

Mergi la inceput