FIV la Sibiu (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Acum am inteles. Si din aceasta cauza nu este asa simpla procedura ca cea cu donator...pentru ca se cunosc face to face donatoarea si viitoarea mamica...ceea ce poate crea probleme pe parcurs...Deja se vede o raza de lumina in creierasul meu.
As vrea sa ne felicitam cu toatele pentru ziua de maine, si mamicile si viitoarele mamici, pentru ca este o zi speciala pentru noi toate. Sa fiti iubite si fericite si sa vi se indeplineasca cel mai de pret vis...de a deveni mamici! Va pup pe toate fara exceptii si va doresc sa aveti o zi minunata!
PS: Bytzili, sa stii ca in continuare imi doresc sa-ti donez un out si promit ca voi purta o masca de Zoro cand mergem la dr ca sa nu ma recunosti pe strada. Tu poti sa fi-i...ce sa fi-i...alege tu ce vrei sa fii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Monaramona esti sigura ca la Sibiu se face cu donatoare? Incep sa ma sperii de acum ca poate fac vreo chestie ilegala si raman in aer cu FIV-ul meu. Sincer nu cred ca risca dupa scandalul cu Sabyc...poate ai inteles gresit...

yarrina,eu zic sa stai linistita si sa nu te iei dupa toate balivernele care apar pe forum de la o persoana care este la primul sau al 2-lea mesaj.Am stat mult pe ginduri daca sa scriu sau nu ,insa vad ca deja o luati rau de tot pe aratura.La Sibiu nu se face fiv cu donatoare,decit daca te duci cu donatoarea de minuta.Eu am facut 3 sau 4 stimulari si un singur et,din lipsa de foliculi si am discutat serios aceasta problema si nu .M-au trimis la Bratislava,o clinica fondata tot de Stromer si Obruca de la Viena.
Oricum sunt mult prea seriosi si chiar profi as spune astfel incit sa isi riste licenta.

Iar tu draga Monaramona.,te rog sa te exprimi corect in ceea ce priveste afirmatiile pe care le faci,in sensul ca ,persoana pe care o stii tu s-a dus EA cu donatoarea.In rom aceasta procedura nu e interzisa atita vreme cit donatoarea nu pretinde foloase materiale si o face de buna voie.

Eu nu mai scriu de mult pe forum pt ca nu am ce,insa cind deschid si vad astfel de aberatii nu pot sa fiu pasiva.Pt ca a spune ca se face fiv undeva in tara asta cu doanatoare,dupa scandalul cu Sabyc mi se pare o mare ineptie.DA,de face la unele clinici,dar numai cu donatoarea adusa de tine.Sper ca s-a inteles exact ce am vrut sa spun,fara a lasa loc de interpretari.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monaramona

multumesc de primire si sper sa stau cat mai putin..am citit toate mesajele voastre de la inceput..eu m-am hotarat sa fac un fiv la sibiu si in acelasi timp sa si donez ovule ..dar se pare ca aici pe forum nu se prea vb despre asta ..daca vreti amanunte putem vb pe privat

Nu are cum sa se vb desprea asta atita vreme cit e ilegal si ma indoiesc ca dr Ispasoiu a discutat cu tine aceasta problema fara a avea tu pe cineva careia sa ii donezi.

Bafta multa si oooo cit mai multe ca sa ai ce dona

Mergi la inceput

Misa multumesc pentru interventie. Chiar m-am linistit acum...Deja ma luau o groaza de ganduri...

Mergi la inceput

Citat:

Misa multumesc pentru interventie. Chiar m-am linistit acum...Deja ma luau o groaza de ganduri...

Cu placere!Si nu iti mai bate capul cu prostii,ca stesul nu face bine la oute

M-am mai documentat pe ici pe colo si se pare ca MONARAMONA vrea ea sa doneze,nu ca ar fi rugat-o sau fentat-o Ispasoiu. Oricum iti repet,sunt f adevarati toti acolo la Sb cum numaI in Austria si la Biogenesis am mai vazut.In rest...ce sa zic ca numai la Gynera am mai fost si nu mi-a placut!

Mergi la inceput

Am vazut ca s-a oferit dar am crezut ca vrea sa faca o fapta buna, cum as vrea si eu sa donez embrionii care imi raman catre o fata care nu poate avea cu outele ei dar fara pretentii materiale de nici un fel. Ar fi culmea tocmai noi care ne chinuim atata sa mai pretindem si bani de la fata care este in aceeasi situatie cu noi.
Tu in ce stadiu esti Misa?

Mergi la inceput

Citat:

Am vazut ca s-a oferit dar am crezut ca vrea sa faca o fapta buna, cum as vrea si eu sa donez embrionii care imi raman catre o fata care nu poate avea cu outele ei dar fara pretentii materiale de nici un fel. Ar fi culmea tocmai noi care ne chinuim atata sa mai pretindem si bani de la fata care este in aceeasi situatie cu noi.
Tu in ce stadiu esti Misa?

Eu sunt in faza in care astept si tot astept sa treaca anul si sa imi gaseasca donatoarea.Fac cu donatoare la Bratislava,trimisa de cei de la Sb.Am mai incercat io ceva cu ale mele,dar in urma unui AMH de 0.18 m-am resemnat.

Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

La multi ani fetelor si Doamne ajuta ca anul viitor pe vremea asta sa fim toate cu bebei in brate sau cu burtici mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns johanas spune:

Buna seara fetelor si ,,,LA MULTI ANI! cu intarziere ca numai acum am ajuns acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

va doresc la multi ani si va doresc ca la anul pe vremea asta sa ne bucuram toate din plin de ziua mamelor!multa bafta si multa sanatate tuturor femeilor!

Mergi la inceput